Polis Pet Köpek Koşum Yelek K9 Büyük Küçük köpek Yavrusu Köpek Pet 4 Boyut için Yumuşak Konfor Köpek Yaka Evcil hayvan Ürünleri Yastıklı Yansıtıcı

v95616

Yeni ürün

109.67TL 65.77TL

Etiketler: köpek yaka, comfort köpek tasması, yansıtıcı pet, Ucuz köpek yaka, Yüksek Kalite comfort köpek tasması, Çin yansıtıcı pet Tedarikçileri.

/8.47 dolar parça US /8,00 $ BİZE parça ABD /11.00 dolar parça BİZE 3366910762906867 Cozy Köpek Giysileri ABD /12,90 $ adet /8.52 $ adet /9.00 $ piece US $ 9.99 /piece /4.19 $ adet /7.04 dolarlık ABD /14, 16 $ parça

NOT: önerilen k evcil hayvanların boyutları ve purc hase th e doğru boyutu madde Lütfen.

Boyutu Çizelgesi:

Oxford Tipi

Nakliye Koşulları:

Teslimat Süresi: söz sevkiyat süremiz 2-5 iş günü, ama emir en çok ödeme aldık sonra 1-2 gün içinde gönderilebilir. Eğer nakliye süresi fazla mesai ise, zaman içinde iletişim kurarız.

Nakliye yöntemi seçmek için Nasıl bir nakliye Yöntemi:? Normalde ürün ağırlığı, kargo ücreti ve teslimat süresi tarafından karar verilir. Nakliye yöntemi seçmek için bazı öneriler aşağıdadır.

(1).Ekonomi gönderi: eğer ürünün fiyatı 5 dolardan az İse (ürünün fiyatı 5 doların altında), Ücretsiz Kargo ve ancak istisnai durumda 35-60 gün ve ayrıca takip bilgi gelmesi 16-35 gün sürecek Ekonomi Kargo ile (örneğin: Çin Post Olağan Küçük Paket Artı) öğeyi gemi olacak. Elbette, bilgi ve daha az teslim süresi izleme için standart nakliye seçmek için biraz para ekleyebilirsiniz.

(2).Eğer ürünün fiyatı 5 dolar daha fazla ve yer altındaki ülkelerde, Epacket için tavsiye edilir, Ücretsiz Kargo ya da daha düşük bir indirim nakliye ve gelmesi 70-30 gün veriyor İse (ürünün fiyatı 5 dolar daha fazla) Epacket. ABD, Kanada, Norveç, Avustralya, Fransa, Almanya, İngiltere, İsrail, Suudi Arabistan, Ukrayna, Rusya, Hong Kong, Güney Kore, Malezya, Singapur, Türkiye, Avusturya, Belçika, İsviçre, Danimarka, Macaristan, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Polonya, İsveç, Finlandiya, İrlanda, Portekiz, Meksika. Kanada/ Amerika Birleşik Devletleri 10-20 iş günü, Rusya /Fransa /İspanya/Avrupa Ülkesi 15-35 iş günü (sıkı Özel Muayene bağlıdır)İtalya/ Güney Afrika/Fransız Guyanası için/İngiltere/Asya Ülkesi 7-15 iş günü Avustralya (sadece tahmin, garantili değil) bazı referans teslimat süresi: 5-10 iş günü

(3).( Ürünün fiyatı ülkelerinin çoğu, Çin Post Hava Posta gibi Standart Nakliye için tavsiye edilir, ayrıca Kargo Ücretsiz veya düşük bir indirim navlun ve izleme bilgi ile maddenin izleyebilirsiniz de gelmesi istisnai bir durum için 35-60 gün 16-35 Gün alır ama diğer 5 dolar daha fazla) standart nakliye :. Eğer daha az teslim süresi istiyorsanız, bu EMS ya da UPS gibi Hızlandırılmış Nakliye için daha fazla para ödersiniz.

(4). Eğer lojistik zaman sınırlaması bir gereksinimleri Varsa Nakliye hızlandırılmış, hızlı öğeyi almak istiyorum. Ya bu pil dahil 2kgs ya da böyle EMS/UPS Kargo gibi Hızlandırılmış Nakliye seçebileceğiniz gibi özel ürünler için, gelmesi için 5-15 gün sürer.

"Satış Sonrası Servis Mükemmel":

Kurumsal hayat olarak müşteri memnuniyetini alıyoruz. "Çin Kaliteli Yapılmış" profesyonel yepyeni bir odak vardır . Senin için İyi Satış sonrası Hizmeti Kaliteli Ürünler sunacağız. Eğer ürün veya hizmet hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize mesaj gönderin. Size cevap ve en kısa sürede sorununuzu çözeriz.

Geribildirim:

Eğer ürün veya hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize Tam bir Yıldız ve iyi bir geri besleme bırakın lütfen .Görüşleriniz bizim için çok önemli, ve daha iyi ve daha iyi daha bizi teşvik edecektir. Teşekkürler!

İade Politikası:

Öğeleri satın aldıktan sonra 15 gün içinde herhangi bir kalite sorunları veya hasar için ürünleri iade edebilirsiniz. ve size iade öğeler aldığınızda (hasar öğeler İçin, bize talimatlar için masaj göndermeniz gerekiyor) olacağız.Diğer sebep için bizimle irtibata geçiniz ilki ve (hafta sonu hariç) 24 saat içinde size dönüş ve değiştirme veya tazminat ile sorunu çözeceğiz. Teşekkür ederim!

Garanti Ve Bakım:

Ürünlerimiz için 1 yıl garanti veriyoruz, uluslararası perakende özel durum göz önüne alınarak, garanti yolu çeşitli, iyi iletişim ve satıcı ve alıcı arasındaki koordinasyon dayanarak sunuyoruz.

  • Yaka Tipi: Temel Yaka
  • Yazın: Köpekler
  • Boyutu: S, M, L, XL
  • Desen: Katı
  • Özellik: Kişiselleştirilmiş,Yansıtıcı,Breakaway,Yastıklı,Quick Release
  • Malzeme: Oxford
  • Köpek Tasma Türü: Temel Tasmalar
  • Sezon: Her Mevsim
  • Marka Adı: Bayppy
  • Köpek Koşum Türü: Temel Yular Koşum
  • Paket Boyutu: 35cm x 35cm x 20cm (13.78in x 13.78in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.