Mutlu Noeller Defteri, Pul,Pul Cardmaking Zanaat

v95624

Yeni ürün

20.51TL 17.42TL

Etiketler: pul defteri, , damga zanaat, damga damga, Ucuz pul defteri, , Yüksek Kalite damgası zanaat, Çin Tedarikçileri damga.

Hoşgeldiniz İyi Tebrik Dükkanı ! Mutlu Noeller Defteri, Pul,Pul Cardmaking Zanaat

**** DAHA FAZLA SATIN , ***DAHA FAZLA TASARRUF EDECEK*

*EĞER BİZE SORUŞTURMA e-POSTA YOLUYLA*** *Ürün: Net Damga *Malzeme: *Ambalaj set başına Silikon *Levha Boyutu: 148 mm x 148 mm/5.8" x 5.8": set Başına opp torba ile 1 set bir 5.8 x 5.8 inç destek kağıda bir bitki açık pulları içerir. TOPLU SİPARİŞ PLS SATIN almak gerekiyorsa**Bu eğlenceli açık damgası set kapakları ve daha fazla,kart yapma, değişmiş sanat için harika.

Herhangi bir soruşturma için bize ulaşın tasarım başına 3000 setleri için kullanılabilir özel/kişiye özel sipariş. Teşekkür ederim.

ÖDEME:

1.Hoş sistemi ödeme yöntemi Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi dahil kabul edin. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

2.Eğer en az 2 öğeleri satın almak ve birlikte ödemek istiyorsanız sepete Ekle kullanın lütfen. 3.Hoş sistemi ödeme 1-2gün ihtiyacı teyit edecektir,parsel sadece ödemenizi geçip sonra gönderilen olacaktır. 4.Eğer hala ödemeyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ,buraya tıklayın

NAKLİYE: 1.Çin Sonrası Hava Posta ile ücretsiz gönderim politikası 2-5 iş günü içinde gönderilen numara verilecektir izleme olurdu.

2.Eğer alıcı acilen bizimle irtibata geçin,sadece ekstra kargo ücreti ödemek lütfen mal ihtiyacın olursa,TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express ile gönderilen eğer isteğinize göre yapacağız.

3.Lütfen nakliye ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle irtibata tereddüt etmeyin.

VERİR: 1.Eğer parsel ile tatminsiz varsa,pls aldıktan sonra 7 gün ile bize ulaşın. 2.Döndürür yalnızca öğeyi orijinal ambalajı içinde kullanılmamış ise kabul edilir. Geri bildirim: 1.Eğer aldıysanız parsel tıklatın TAMAM hasebiyle lütfen. 2.Nötr ya da kötü geribildirim kabul edin, eğer herhangi bir sorunuz varsa,bizimle irtibata pls ilki, en iyi sorunu çözmek için çalışacağız yok. 3.eğer bir sorunuz varsa lütfen bizimle irtibata geçiniz. Baskı ürünlerinde uzmanlaşmış,Kağıt ürünleri,Plastik Ürünleri Çin'de bu Kıyı kasabasında Bulunan ABD: hakkında,Çin'in Shenzhen şehri ,yeri bilmek iyi oldu.Kıyı Şehri Çin hediyelik city, Çin baskı şehir denir.üretim kağıt ürünleri, plastik ürünleri ve baskı ürünleri birçok ürün Bir sürü tüm dünyada ihraç edilmektedir. Eğer bu madde bize bildirin, özel bir ihtiyacınız varsa,size daha iyi bir anlaşma teklif ederiz.

  • Ürün: Net Damgası
  • Öğe Durumu: Yepyeni
  • Boyutu: Set başına 148 x 148 mm
  • Ambalaj: Sayfa 1/set
  • Model Numarası: YZ110
  • Tasarım: Bitki Açık Damgası
  • Menşe yeri : (Anakara)Çin
  • İçin: Kapakları, kart yapma, altered art ve daha fazlası.
  • Malzeme: Silikon
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 17cm x 3cm (4.72in x 6.69in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.