Diş Ev Okul Kırtasiye Cilt 2 Kutu Diş Şeklinde Kutusu ile plastik klibi Ofis Aksesuarları Raptiye ataş klipleri

v95862

Yeni ürün

68.45TL

Etiketler: kutu kutu, Kutusu 2, kağıt kutuları, Ucuz kutu kutu, Yüksek Kaliteli kutusu 2, Kağıt Tedarikçi Çin kutuları.

Diş Şeklinde Kutusu İle Manka Bakım renkli Küçük bağlayıcı klipleri En Kaliteli Ofis Aksesuarları Ev/Okul Kırtasiye (Not: Lütfen bu TÜR mesaj bırakın, ya da RASGELE tarafından göndereceğiz)

Ödeme Escrow kullanarak ödeme yaptığınızda, paranızı güvenli bir şekilde hesabınıza yatırılır. Para sadece teslimat onayladıktan sonra bize serbest bırakılır. 1 kargo.Tabi olabilir herhangi bir ithalat vergisi sorumlu değildir unutmayın. 2.Yanlış veya bilinmeyen Adres nedeniyle madde kaybından sorumlu olmayacaktır. 1 Müşteri Hizmetleri Standart ve geri bildirim.Bu liste üzerinden bir sipariş yerleştirmeden önce maddenin özellikleri, uyumluluk, fiyat ve Kargo açısından tam bir anlayış kazanmak için okuyun. Eğer bir şey hakkında emin değilseniz, bize e-posta çekinmeyin. 2.Geri bildirim bizim için çok önemlidir. Müşterilerimiz için azami memnuniyeti sağlamak için çalışıyoruz. Ancak, en sıkı kalite kontrol ile bile sorun bazen nakliye veya işleme sırasında oluşur. İhtiyatlı ürünlerimiz paketi ve nakliye sırasında fiziksel hasar/zarar sorumlu değildir. Eğer nakliye zarara karşı koruma istiyorsanız lütfen madde temin. Eğer herhangi bir sorunuz varsa ya da müşteri destek gerekiyor, lütfen olumsuz yorum ayrılmadan önce bize ulaşın. Elimizden sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. 1 Bizimle Temasa Geçin.Eğer sonra satın alma sırasında ya da herhangi bir sorunuz varsa, bize bir mesaj bırakın veya bize bir e-Posta göndermek çekinmeyin. Genellikle 1 iş günü içerisinde tüm müşteri soruları cevaplıyoruz.E-posta bildirimleri öğeleri sevk edilir sonra alıcılara gönderilir. 3.Madde aldıktan sonra, lütfen bize bir yorum bırakarak alındığını teyit edin. 4.Öğe iyi durumda açıklandığı şekilde ve sevkiyat süre makul, lütfen bize uygun alanlarda beş yıldız verin. Eğer satın alma hakkında sorularınız varsa, lütfen Müşteri Hizmetleri için negatif geribildirim ayrılmadan önce bize e-posta. İletişim sorunların çoğunu çözmek için yardımcı olabilir. Elimizden sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Daha rekabetçi fiyat ile büyük sipariş yapabilecek üreticisi!!!!! İYİ BİR TEDARİKÇİ OLMAK.

İnsan kaynakları ve ekipmanları ayırmak için özel üretim taban kullanmak, bilgi yönetim sistemi, gelişmiş ve cevap en iyi verim ve en düşük maliyetle gerçekleştirmek için, her süreci yüksek kaliteli ürünler sunmak için doğru olduğundan emin olun en iyi üretim modu. Can damarı bu, varlığını, itibar, marka ve gelişimi takip etme gibi kaliteli alarak. Yüksek kaliteli ürünler sunmak, mükemmel hizmet, Müşteri Memnuniyeti kazanmak ve popülerlik ve itibar geliştirme şirketi dış hedeflerdir.

Sağlık yaşamı korumak için yenilikçi çözümler geliştirmek ve teşvik etmek

Teslimat yenilikçi çözümler

Yaşam için doğal Saygı

  • Şablon Tipi: Kitleri
  • Miktar: Manka Bakım
  • Model Numarası: SS
  • Ağırlık: 1kg
  • NET WT: 200 gr
  • Boyutu: Manka Care
  • Malzeme: Manka Bakım
  • Öğe Türü: Şablon
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)

İlgili ürünler

Trending.