Dışarı çapı için düz Hızlı bağlantı erkek 1/4" pnömatik uydurma 6 mm PU hortum Naylon boru, PVC sert boru

v95906

Yeni ürün

97.12TL

Etiketler: Pnömatik Parçalar, Ucuz Pnömatik Parçalar, Dışarı çapı için düz Hızlı bağlantı erkek 1/4" pnömatik uydurma 6 mm PU hortum Naylon boru, PVC sert boru.

PU Düz boru Hızlı bağlantı erkek 1/4" BSPP pnömatik uydurma

çıkış çapı 6 mm yumuşak boru Naylon hortum PVC sert boru

* Seçmek Çin Post Hava Posta Lütfen unutmayın *

Çin Post Hava Posta paket kaybı ve Uzun zaman yüksek risk sorunu var

güvenli ve hızlı(EMS/DHL/Fedex/TNT/UPS express taşımacılık kullandığınız uggest olduk .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ***

1.Belirtimi

2. Uygulama

BSPP boyutu vana MLC6-02 bir tarafta O. D mm boru , bir tarafı 1/4"

3.Resim

4. Ambalaj detayları

50 adet çok

1 gönderi. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE . 2 ( hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO ). Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş . 3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi . Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR . 4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir . 5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç . Transit süreleri değişebilir ,özellikle tatil sezonunda olabilir. 6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız , lütfen bize ulaşın . Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız . Amacımız Müşteri Memnuniyeti . 7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle , hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir . 8. Başarılı lütfen sonra Brezilya milli seçin EMS ,ödeme HİÇ bir HİSAR bulunur . Ya da mesaj bize .

Ödeme

1) Alipay , Batı Birliği , T/T kabul Ediyoruz . Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir . 2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır . 3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra kasada değil , birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler için bekleyin Eğer 3 gün içinde tamamlanır . 4) Eğer ödeme başarılı ya da değil kredi kartı İse , yeni ödeme sistemi , ödeme veya yeniden bilgisayardan terk edin , ya da bize ulaşın .

Garanti

1. 12 ay Üretici ( hariç aldıktan sonra kötüye hasarlı ve / veya öğeleri) arızalı Ürün için sınırlı Garanti s . Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir . 2. Arızalı ürün bildirilen ve kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek gerekir garanti süresi içinde iade edilmelidir . 3. Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız , 14 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin . Onu iade önce benimle irtibata geçin . ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ . Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz .

Geri bildirim

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak . Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir . Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir .

  • Uygulanabilir yumuşak boru: PU yumuşak boru ,Nyllon boru ,sert PVC boru
  • Çalışma sıvısı: Hava
  • Ambalaj: Çok 50pcs
  • Model Numarası: MLC6-02
  • Adı: MİDCOOL
  • Bağlantı Noktası Boyutu: 1/4" BSPP
  • Yumuşak boru boyutu (O. D): 6 mm
  • Yazın: Parçaları
  • Ünite Tipi: (50 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.95kg (2.09lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.