10 adet ücretsiz kargo 2016/-A584 büyük ağzına Hasır Boş kafa Bayan güneş şapkası kadın toptan boş hat Açık

v95976

Yeni ürün

342.94TL

Etiketler: Güneş Şapkası, kadın güneş şapkası, saman güneş şapka kadın, Ucuz güneş şapkası, Yüksek Kaliteli kadın güneş şapkası, Çin saman güneş şapka kadın Tedarikçiler.

10 adet daha fazla satmak daha Her stil 5 adet(renk karıştırmak 'NİN toptan satış mağazası giriş:) LİNG,tüm,sipariş sonra, lütfen bana ulaşın,stilini çok, 95% stok var Çünkü http://Va-srhp.org/store/711902 dükkanıma Hoşgeldiniz fiyat: ayarlayacağım. Bazen bazı renk stokta olacak. Anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Çevresi:57-58Cm

malzeme:kağıt saman

Çok büyük /uygun olmayan çok küçük baş kişi

Farklı ülkelerin tercihli önlemler: 1, Avustralya : ePacket tarafından fazla 20 ADET,EMS, 3, Kanada ve Birleşik Krallık ve Fransa tarafından ücretsiz kargo : fazla 10 ADET ücretsiz kargo hakkında 80-20 gün 5 EMS Fazla 20 ADET özel hat Diğer ülkelerde kullanabilir, Singapur, Malezya, Tayland : 4, Yeni Zelanda :40 adetten fazla ücretsiz nakliye alabilirsiniz EMS, 2, Japonya'nın en fazla 10 adet, epacket tarafından ücretsiz nakliye; fazla 40 ADET, ücretsiz kargo, lütfen bana ulaşın.Her ülkenin pul farklıdır, eğer daha fazla sipariş varsa, lütfen bana ulaşın, biz en iyi kanalı seçmek için yapar, ve posta içinde gerçek verilebilir LİNG.

Bizim çekici : Benim şirket zhejiang Eyaleti, uluslararası ticaret kenti yer alır. Çin'in en büyük küçük emtia toptan pazar burada. Şirketin ana iş yurtiçi ve yurtdışı toptan şapkalar, özel kabul, minimum sipariş miktarı Her sipariş şahsen ambalaj LİNG 400 ADET. Sonra sipariş teslim etmeden önce, Eğer herhangi bir sorunuz olursa, LİNG ilk etapta sizinle irtibata geçecektir.

LİNG büyük ölçüde, gerisini lütfen Müşteri ilgi alanları seç ve satın emin olmasını sağlayacaktır.

İletişim yöntemi:

Adı: ling l

Alıcılar bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ödeme

1. Tam ödeme 7 GÜN içinde sipariş sonra ödenmelidir.

2. Ödemenizi aldıktan sonra 3-5 iş günü içinde malları teslim edecektir.

3.Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ve/veya görev sorumludur.

Nakliye ve teslim

1. Eğer ücretsiz nakliye teklif edersek, sipariş Çin Post hava posta ile 14-30 gün içinde sevk edilecektir.Özel durumlarda 60 gün olabilir.

2. EMS çok tercih edilen nakliye yöntemidir. Bu arada UPS,DHL,Fedex,TNT mevcuttur. Bunları da seçebilirsiniz, ama satın alma fiyatı maliyetini de eklemek lazım.

3. Alıcı bilgilerinizi doldururken telefon numaranızı bırakın emin olun.

4.İzleme transit olduğu mal kontrol edebilirsiniz.

  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Desen Türü: Katı
  • Malzeme: Saman,Kağıt
  • Öğe Türü: Güneş Şapkaları
  • Marka Adı: naziyu
  • Stil: Rahat
  • Model Numarası: peipai
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.