Kostüm bagno man Erkek uzun Mayo Döküntü Bekçi erkek Mayo Rüzgar Sörfü erkekler için Yaz tam vücut Dalış Mayo Hooeded

v96048

Yeni ürün

212.55TL 180.66TL

Etiketler: tam Mayo erkek, tam vücut Mayo, yüzmek için dalış elbisesi, Ucuz tam Mayo erkek, Yüksek Kaliteli tam vücut Mayo, Çin yüzme Tedarikçiler için dalış elbisesi.

Erkek uzun Mayo Döküntü Bekçi erkek Mayo costume da bagno man Sörf erkekler için Yaz tam vücut Mayo Hooeded

Nefes alabilen, çabuk kuruyan, hafif ve yumuşak bir cilt Bu sörf-bir kolaylık off-on, kolay kolay klasik tam bir dalış kıyafeti slim fit parça ilham maksimum kapsama Özellikleri(resimler gösterildiği Gibi) Mavi Sarı Özellikleri: Upf 50 blok yanık güneş koruması ve bir parça:S M L XL 2xl 3xl 4xl Renk malzeme: 82% Naylon/18% Spandex, Yumuşak ve Konfor Boyutu:.Sıkı dokuma streç kumaş-güneş koruma ve hareketlilik çok iyi çözümler. Raglan kollu bitirdi.Tam dalış elbisesi örtbas su aerobik, kürek yatılı, şnorkel ya da herhangi bir aktivite havuz plajda ya da için idealdir. İlkbahar, Yaz, Sonbahar için uygundur

Lütfen sipariş dikkatli boyutu: 1 inç=(birimi cm aşağıda 2.54 cm)

Ödeme:

1).Ödeme emri 72 saat içinde yapılması gerekir.

2).İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

3).Bu ek maliyeti 4 satın almak için) önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.Adresinizi göre bize verin, bu yüzden pls bize doğru adresi ver öğeyi gemi olacak. 1) sevkiyat: Sevkiyat sadece ödeme iptal edildikten sonra düzenlenir. 2): Kombine nakliye 3): Yalnızca EMS tarafından nakliye ödemek istiyorsanız, o zaman DHL/FedEx tarafından yerine 3-5 gün sevkiyat sonra teslim süresi ile ulaştırıyoruz kabul edilebilir. AMA bu çoğunlukla olumlu nakliye prensibi pek çok ülkede çoğunluk şehirler için sadece açık, bu nedenle, bize tüm dünyada lojistik uzmanları aşağıda EMS ile mal gemi Biz 4 satın almadan önce bulunduğunuz şehir Şehir ve posta kodu: doğrulamaktadır: 5-10 iş günü/FedEx DHL lütfen: 3-5 iş günü, Çin Sonrası Hava Parsel: büyük LCL/FCL miktar sipariş ederseniz de deniz tarafından gemi 20-35 iş günü. 5): KDV ve ithalat vergileri dahil değildir. Genellikle ticari değeri olmayan veya çok düşük değeri örnek olarak fatura edilecektir. Lütfen eğer herhangi bir özel istekleri varsa, bize hatırlatmak için çekinmeyin.

İndirim

Büyük sipariş daha fazla indirim sunuyoruz,birden çok öğe veya büyük miktarda satın ilgilenen varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

İade politikası

1).Eğer öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin. 2).Alıcı ortaya çıkan tüm nakliye masrafları sorumludur.Nakliye ücreti diğer masraflar, malzeme ve ilgili diğer giderler ambalaj içerir. 3).Tüm öğeleri malların iade veya değişim için hak kazanmak için kendi orijinal durumunda iade edilmelidir.

Mağazamızda geri 1): bestseller büyük miktarda birçok popüler instock renkleri ile genellikle mevcuttur her zaman, ancak, aynı zamanda çok iyi satıyorlar ve acil sipariş için planlıyorsanız, bu nedenle, lütfen şimdiden çok teşekkürler herhangi bir satın almadan önce bize ulaşın yaparken üretim altında olabilir. 2): Yüksek sorumluluk ve profesyonel Kalite Kontrol ekibinden sıkı denetim İle, kesinlikle kontrol ve sevk sözleşmede aksine hüküm kalitesi çok eminiz, arkadaşım, eğer bir anlaşma veya açıklama bizim karşı alınması üzerine bazı kabul edilemez kusur bulmak, sadece çekinmeyin hemen 3 karşılıklı tatminkar bir çözüm için bize ulaşın) bir ihtimal: ayrıca Lütfen eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz bizi teşvik eden beş yıldızlı bir olumlu geribildirim unutmayın eğer. 4): Lütfen ödeme yaptığınızda RMB/kişi başı para birimi seçmek için en iyi yapmak. 5): Eğer hala beklenen öğeleri bulmak için online mağaza boyunca göz attıktan sonra başarısız Olursa, sadece özgürce daha fazla bilgi ile bize mesaj ve en kısa sürede size cevap için elinden geleni yapacağız.

  • Öğe Türü: Bir Parça
  • Model Numarası: nbr1009M
  • Desen Türü: Baskı
  • Marka Adı: LANBAOSİ
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Malzeme: Naylon,Spandex
  • Uygun: Her zamankinden daha uygun daha küçük. Lütfen bu mağazanın boyutlandırma bilgileri kontrol edin
  • Boyutu: XL, XXL, XXXL, 4XL
  • Spor Türü: Yüzmek
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.