Tam TİROL Universal Fit Düz Bez Kumaş 2Front Araba Koltuğu Siyah Kırmızı En Uygun Araba Kapak Set, SUV SedansT21638RDFb Geçitler

v96060

Yeni ürün

68.52TL 58.23TL

Etiketler: araba koltuğu siyah kapakları, araba koltuğu kapağı, koltuk örtüsü, Ucuz araba koltuğu siyah kapakları, Yüksek Kaliteli araba koltuğu kapağı, Çin koltuk örtüsü Tedarikçileri.

Ürün Detayları ve ürün özellikleri

Öğe Türü: İç Aksesuarları

Öğe Adı: 6PCs Ön Koltuk Kapak

Menşe yeri: Ningbo Çin (Anakara)

Marka Adı: TİROL

Ürün NO.: T21638RDF

3 CM*ambalaj Boyutu: 38*29

Ağırlık: 0,5 kg

Renk: Siyah ve Kırmızı

Araç üzerinde yerleştirme: Ön Koltuk

2MM Sünger Malzeme: Üst tel kumaş

Özellikler: 4 Ön Koltuk Kılıfları Ve 2 Koltuk Baş Örtüleri

Ürün Açıklaması Kolay %100 Yıkanabilir Kolay Kurulum, Serin Tutmak için Nefes Temiz. Spandex Geri Universal Fit ve Hava yastığı Uyumlu Sağlar. Çoğu kumaş gibi bunlar zamanla solma tabidir. Şimdi satın alın ve orijinal korumak, ya da eski koltuklar yeniymiş gibi görünmesini sağlayın. Ambalaj Şunlardır:

Ambalaj 1 x Çanta Kanca Vurgu (alt boyut: 51x54cm ön/ arka: 68x54cm) 2x kafalık kapak Boyutu: 29x27cm 2 x Ön Koltuk kılıfı Vardır:

Alıcı Fark ŞİMDİ tıklayın ULAŞIN ve/etc renk/boyutu belirtmek istediğinizde bize mesaj bırakın. ya da başka bir soru. Toptan gereksinimi için, lütfen bize bildirin ve en iyi fiyatı vereceğiz. Normalde, tüm öğeleri ödeme hariç (haftasonu ve resmi tatil) onaylandıktan sonra 48 saat içinde sevk edilecektir.Uluslararası nakliye genellikle uzun zaman alır dikkat edin ve takip bilgileri zaman güncel olmayabilir. Eğer parsel İLA 40 gün sonra geldiğinde, lütfen bize bildirin ve sizin için kontrol edelim. Parsel Hoş onaylandı adresinize gönderilecektir. Posta kutusu adresi kabul edilemez. Emin adresinizi sipariş vermeden önce doğru olduğundan emin olun lütfen. Parcel kayıp ya da yanlış Adres/posta kodu/alıcı adı neden olduğu-satıcı sorumlu tutulamaz teslim başarısız. Nakliye maliyeti sorumlu, paketleme ücreti ve teslimat ücreti işleme içerir. Occurre olabilecek vergisi ve özel vergisi buye r tarafından ödenecektir.

Çin Post tarafından nakliye düzenliyoruz pul. Ama diğer indirim ifade var. Eğer hizmet aşağıda ihtiyacınız varsa, lütfen bize bildirin

2. Öğe Kayıtlı yazı ile nakliye sırasında kaybolmak varsa, lütfen Postane tarafından iddia için izin verir.

3. Teslim süresi son derece posta Servisi ve gümrük bağlıdır. Size nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ödeme

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

*Sipariş, ödeme 10 gün içinde alınmazsa iptal edilecektir.

Şartlar ve politikalar

İade ve Garanti

Öğe teslimi veya arıza sırasında normal kullanımda zarar görmüş ya da yanlış bir öğe satın aldıysanız, bir geri dönüş için teklif olacaktır.

Tüm arızalı ürün 1 ay içinde (30 gün) döviz veya para iadesi için satın alınan tarihten itibaren iade edilmesi gerektiğini unutmayın. Alıcı orijinal durumda Çin ofisimize sonrası kendi mal onun sayfa ambalaj ürünü iade edebilir ve etmelidir.

Geri bildirim

Eğer herhangi bir sorun varsa, herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz! Bunu çözmek için ve sizi memnun etmek çalışacağız. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize 5 YILDIZ verin:) lütfen! Sizin memnuniyetiniz bizim gururumuz var!

SSS

S: öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı?

Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi durumunu görüntüleyebilirsiniz

S: Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor?

Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var!

S:bir satıcı olduğumu, ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir?

A: Merhaba, soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

S: satın aldığım ve iki sipariş oluşturabilir, ama gerek yok, nasıl iptal edebilirim?

Bir sipariş eğer ödemezsen, sana 10 gün içinde otomatik iptal olur.

Q: sınırlı süre sonunda ama hala paket almak yok oluyor, ne yapmalıyım?

Bir: sadece sipariş içinde yorum ve daha fazla gün eklemek isteyebilirsiniz. Hoş parsel son ve belki de bir işareti parsel gitmek kadar ödeme yayımlayacaktır DEĞİL. Aslında, sınırlı zaman ilgilenmeye gerek yok.

  • Malzeme Türü: Sünger
  • Ağırlık: 0.34kg
  • Madde Uzunluğu: 35cm
  • Marka Adı: Tirol
  • Öge Yüksekliği: 3cm
  • Uygulanabilir Sezon: Four Seasons
  • Öge Genişliği: 25cm
  • Öğe Türü: Koltuk Kılıfları & Destekler
  • Özel Özellikler: Özellikleri
  • Parça Set : 2
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.