Klip Pense Çok Açık açık EDC Aracı Dişli Kamp malzemeleri amaçlı Mini Aracı Anahtarlık Seyahat Survial Seti

v9607

Yeni ürün

45.27TL 16.32TL

Etiketler: kit kitleri, kit açık, kit Seyahat, Ucuz kiti kitleri, Açık yüksek Kaliteli kiti, Çin seti Seyahat Tedarikçileri.

1 KİNSTTA İfadesi. Verilere göre tüm siparişlerin değeri ilan edeceğiz.Alıcının özel gereksinimleri( bildirim, çok düşük veya çok yüksek olduğu için özel gereksinimleri herhangi bir ekstra ücret yol açması halinde,ücreti alıcı tarafından karşılanacaktır) sürece,mağazamızda herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. 2. Paket alıcı\\ \ ' yerel özel gelirse, özel izni yapmak için lütfen hemen bizimle temasa geçin,alıcı ve ilgili fatura ve dosyaları vereceğiz. Eğer alıcı don\\ \ 'zamanında boşluk özel,sonuç paketi için Çin'e olumlu t,gidiş-dönüş kargo ücreti ve Çin İthalat masrafları alıcı tarafından göze olacaktır. 3. Paket yerel posta ofisine geldiğinde, post office, çok dikkat ve zaman içinde paketini almak gerekir. Aksi takdirde, Çin'e paketi sonuç, gidiş-dönüş kargo ücreti ve Çin İthalat masrafları alıcı tarafından çok param olacak. 4. Eğer ürün herhangi bir kalite sorunu ve nakliye hasarı var, lütfen video çekin ve ilk anda bize gönderin gelirse video ayrıntıları yargıç ve hızlı bir şekilde sorunu çözmenize yardımcı olacağız. Video göndermeden herhangi bir anlaşmazlık, bunu reddediyoruz. Anlayışınız için teşekkürler. Sıcak karşılama sorumlu alıcı.

\\ \ ', Gerçek practicalOutdoor çok amaçlı araçlar söylüyorlar bu DOĞRU YARDIMCI 8.4*(kapalı) 3CM Birleşik Krallık marka malzeme: yüksek kalite paslanmaz çelik Boyutu:. Güçlü paslanmaz çelik gövde ile bu özel araç güçlü küçük pense, bıçak, yıldız tornavida ve şişe açacağı tutar. Quick release clip inşa ile her zaman kolayca erişilebilir ve kemer için, anahtarlar veya sırt çantası hızlı ve rahat bir şekilde takılabilir. Pense işlevi: küçük pense, bıçak, tornavida, şişe açacağı super multi paslanmaz çelik, bu önemli araçtır. Asılı bir kayış ile çok kolay hızlı ve kolay kemerini, anahtarlar veya bir sırt çantası bekler misin her zaman bulunur. W30mm 84mm x henüz hiç bir şekilde mükemmel bir şekilde yararlı olmak için yeterince küçük değil. 84mm x w30mm yeterince küçük bir boyutu ve çok kullanışlıdır. Özellikler: Yüksek kalite Paslanmaz Çelik Yapı Paslanmaz Çelik Konstrüksiyon İğne destekli (bahar dönemi) ( Bahar türü ) Phillips Tornavida Şişe Açacağı Hızlı bırakma Klipsi Hızlı Zhenbi kelepçe / Tel kesiciler Ürün Boyutu sürüm:L84mm x W30mm (Kapalı)Pense ve Tel Kesiciler Burunlu

  • Yazın: Cep, Çoklu Araçları
  • Boyutu: 8.4x3cm
  • Marka Adı: hlurker
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.