Çocuklar Bale Dans Elbise Çocuklar Kız Balo Caz tutu Elbise Giyim Kostüm Vestido Baile Latin Payetli

v96128

Yeni ürün

130.25TL 117.22TL

Etiketler: balo salonu dans elbise, elbiseler balo salonu dans, balo salonu dans elbiseler, Ucuz balo salonu dans elbise, Yüksek Kaliteli balo salonu dans elbiseler, Çin dans balo elbiseler Tedarikçiler.

Boyutu Fark:

Boyut grafik çağlar sadece referans içindir.Boyutları yüksekliği çocuklara göre çoğunlukla.Bu yüzden pls boyutunu seçmek için boyut grafik ile çocukların boy ve kontrast ölçmek.Eğer yağ varsa,1 ya da 2 beden büyük seçin pls.

Örneğin:bir kız yüksekliği:taşıyıcı

eğer ince veya normal,pls 130 boyutu seçin;Eğer yağ Varsa,pls boyutu 140 seçin

Paket Şunlardır:

1x giyim kostümleri

Bize

15WHOLESALE moda en büyük online mağazalarından biri olan ve moda yardım ediyor-bilinçli 2008 yılından bu yana muhteşem görünüyorlar. Hedefimiz 3 yıl içinde dünyanın en büyük online dolap olmaktır. Heyecan verici ve yenilikçi olmak, müşterilerimizin moda giysiler istiyorum en son ve çeşitli sunan hedefliyoruz.

Neden bizi Seçmelisiniz?

1. Hisse senedi, 15WHOLESALE içinde 2,200,000 öğeleri İle stilleri büyük bir çeşitlilik şu anda dünyanın en büyük online mağazalarından biri olmaktır. Hayal edebileceğinden daha fazla seçeneğe sahip olacaksınız. Dahası, günde 500'den fazla yeni gelenler güncelliyoruz.

2. Uygun fiyatlar ... 15WHOLESALE beş yıldır en son sokak modası teklif ediliyor, her zaman en önemlisi ise, en yeni moda trendleri takip ederek, elimizden geldiğince fiyatları düşük yapıyoruz.

3. Ücretsiz dünya çapında nakliye ... Evet, öyle 15wholesale.com ücretsiz dünya çapında nakliye seveceksin inanmayacaksın şaka gibi mutlak bir gerçek değil,ama var.

4. Geri ödeme kalite ve hasar vermeden iade iade veya yanlış bir Şey dönmek soru. Detayları almak.

Nakliye:

1. Zaman alan = zaman + Kargo İşlem süresi

2. İşlem Süresi: 4-8 Gün

3. Nakliye Zaman:

Hava Posta Ücretsiz Tarafından 15-26 Gün.

Express Tarafından 3-10 İş Günü.

Dikkat:

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ve emin geçerli adresinizi doğru ödeme sonra 1-2 gün içinde yapın lütfen!

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz.

Bizim Garanti:

Eğer satın aldığınız ürünlerin kalitesinden memnun %100 değil ise, iade veya teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde öğeleri alabilirsiniz.

İstek:

1. Öğeler 30 gün içinde teslim tarihinden itibaren aldı.

2. Ürünler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal paketi aldı.

3. İade kargo ücreti alıcı tarafından ödenir.

Geribildirim:

1. Görüşlerinizi bize ve tüm alıcılar için çok önemli. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, büyük bir geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen.

2. Her zaman sizin için en iyi ürünler için en düşük fiyat ve hizmet sunuyoruz.

3. (3 yıldız) nötr ya da negatif(1-2 yıldız) feedback ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Elimizden sorunu çözmek ve burada mutlu bir alışveriş sizi yalnız bırakalım. Teşekkür ederim!

Bize Ulaşın:

1. Herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir yardıma ihtiyacınız var, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin! Teşekkür ederim!

2. Mümkün olduğunca çabuk cevap çalışacağız. Tüm sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacağız.

Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz! !

  • Boyutu: 110 120 130 140 150 160 170
  • Dans Türü:
  • Kol:
  • renk: Mavi ve Kırmızı,
  • Cinsiyet:
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.