MAXMAN Plastik Alet Kutusu Alet kutusu Depolama Organizatör Kiti 13 araç*18.5 CM Taşlama Matkap Korumak için Alet Seti 28*

v96155

Yeni ürün

154.94TL 125.51TL

Etiketler: kutusu araçları, kutusu Araç Kutusu, depolama araç, Ucuz kutusu araçları, Yüksek Kaliteli kutusu Araç Kutusu, Çin depolama araç Tedarikçileri.

Ürün Adı: Çok fonksiyonlu Plastik Alet Kutusu Alet kutusu Depolama Organizatör Kit Taşlama Matkap için*18.5 CM 28*13 Aracı araç Koruma Seti

Özellikleri: ABS plastik malzeme ile Yapılan Etki-direnci: kutunun içine kolayca ayrılabilir mats kayma tampon lastik olmayan vardır.eklem açık hava nemli kolay olan şeyler için tasarım mühürlü. Suya dayanıklı: Bu üret -- ct emmek için su sağlar ve yarım saat içerisinde kuru tutar. Açık taşıma için küçük boyut, açık hava meraklıları arasında talep fazla. Basınç valfi tasarım sıcaklık veya basınç değişiklikleri ne kadar kolay olursa olsun açmak için yapar. Paket içerir: 1 x Açık araçları Depolama Kutusu

Not: Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Anlayışınız için teşekkürler!

Çoğu ülke için tüm öğeler için ücretsiz kargo.Nakliye Yöntemi bize tarafından belirlenir,En Uygun Nakliye yöntemi ile size öğeleri gemi olacak.Sipariş ağırlığı 2 kg'dan az olduğunda, Çin Post Kayıtlı Air Mail ile göndereceğiz .Ağırlığı 2 kg'dan fazla olduğunda, Ticari açık veya Özel Hat Lojistik tarafından sevk edeceğiz .

Eğer sipariş miktarı fazla $7 USD , Sipariş Ayrıntıları sayfasında lojistik bilgileri takip edebilirsiniz. Eğer $7 USD daha sipariş tutarınız daha az ise ,Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ile gemi olacak ,ve hiçbir izleme bilgi yok.

Çin Sonrası Hava Posta ve Çin Post Olağan Küçük Paket gelmesi Artı ,normal koşul:16 35 gün Kayıtlı.gelmesi için özel durum:35 ila 60 gün. Şu anda, Emanet , Visa , MasterCard , Western Union , Moneybookers , Qiwi , Webmoney ile ödeme yapabilirsiniz . Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Herhangi bir olumsuz yorum bırakarak, sizin için dönüş sağlayabilir, iade alabiliriz 7 GÜN içinde kabul edilir Eğer öğe aldığınızda memnun değilseniz,lütfen bize ulaşın,lütfen kargo adresi için bizi arayın,öğeyi orijinal durumuna tutun,herhangi bir hasar ve dönüş ücreti ödemek zorunda emin olun.Ya da kısmi bir geri ödeme seçin ve ürün tutabilirsiniz.Sizi tatmin edici bir yanıt vereceğiz. Şimdi bizim ürünleri satın,ve bize 5 yıldız geribildirim vermek ve sosyal ağ sitesi gibi facebook,twitter,vkontakte,insgram vb paylaşmak değilse.bize bir ekran görüntüsü göndermek, bir sonraki sipariş miktarı bazında 3 dolar indirim yaparım. Mutlu alışveriş yolculuk!

  • Malzeme: Plastik
  • Yazın: Kutusu
  • Model Numarası: Otuz altı
  • Marka Adı: MAXMAN
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.63kg (1.39lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.