Seksi Kız Tasarımcı secret Mayo Mayo kadın Bikini Üçgen Bikini Sarı Örgü Düşük Bel Brezilya Dantel

v96257

Yeni ürün

143.21TL 100.27TL

Etiketler: elbise tasarımı, takım elbise, kız elbise, Ucuz takım elbise tasarımı, Yüksek Kaliteli takım elbise, Çin kız Tedarikçiler takım.

Seksi Kız Tasarımcı secret Mayo Mayo kadın Bikini Üçgen Bikini Sarı Örgü Düşük Bel Brezilya Dantel

Mayo üreticilerinin üretim, şirketin ürünleri toptan, özel üretim, OEM ve diğer iş işbirliği yapıyoruz. ----- Faaliyet mağazalar: toptan, çok sayıda, genellikle en son moda bilgi sağlamak, ayrıca tüccar görüntüleri,seksi Mayo,bikini top tarafından sağlanan üretim üstlenebilir,2015 Mayo,bandaj Mayo,siyah Mayo Bayan,takım dipleri,2015 Mayo bikini,seksi Mayo bikini,Mayo bikini Mayo,Brezilya bikini Mayo,aşırı bikini Mayo seksi bikini,2015 Mayo bikini,Mayo bikini,2015 kadın Mayo bikini,bölge de bain Üçgen,bikinili kadın push up,çiçek bikini,Mayo yüksek bel vintage bikini,bikini saçaklar,bikini renkli, şık,haşhaş,bandaj bikini,kadın bikini 2015,seksi yüksek bel Mayo 2015 set seksi Mayo bikini setleri,kadınlar için bikini push up,bikini yaz setleri,artı boyutu bikini,bölge femme,kalp şeklinde bikini,bikini, şort, Mayo bikini,Brezilya bikini,kadın Mayo,Mayo kadınlar,kadınlar,kadınlar için bikini, bikini,mikro bikini,biquine,saç bağı,artı boyutu Mayo,seksi Mayo bikini push up,set kadınlar için İslami Mayo,tığ işi bikini,bandaj bikini,tanga bikini,bikini retro,ajan provokatör,2015 bikini,Üçgen bikini,Mayo,takım elbise, yüzmek,bikini Brezilyalı bikini up,retro Mayo,Müslüman Mayo,seksi Mayo,bikini üst,tığ işi Mayo,bikini,seksi,yüksek bel Mayo,seksi Brezilyalı bikini,Üçgen bikini Mayo,saçak bikini,Üçgen Mayo,vintage yüksek belli mayolar,tığ işi Mayo,kadın Mayo,kadın Mayo,aşırı bikini,bikini bottom itin Brezilya bikini altları,seksi Mayo,bikini, tanga,Mayo,siyah bikini,kadın bikini Mayo,bikini yüksek bel,yüksek boyun,siyah bikini neon bikini,vintage Mayo,siyah Mayo,beyaz bikini,sıfır bikini,aşırı mikro bikini,arsız bikini bottom,bikini, askılı,ajan provokatör bikini,Mayo Yukarı itin,üst bikini,Brezilyalı Mayo,bikini retro,örgü Mayo,bikini bandaj,Brezilya tanga bikini, neopren,bikini Üçgen Mayo,bikini yay,ajan provokatör Mayo,2015 bikini ürün,tanga Mayo kadınlar için,kadın bikini kadar 2015,kadınlar,kabuk bikini,seafolly bikini bikini,artı boyutu Mayo,Mayo kadınlar 2015 itme,2015 Üçgen bikini neopren,kadınlar 2015 Mayo,örgü bikini,çiçek desenli bikini,yeni 2015 kadın seksi bikini Mayo,deniz kızı bikini,bikini saç bağı,Brezilyalı Mayo,tanga Mayo,bikini boya kravat------------------------------set Mayo-------------- Yukarıdaki boyutlarda giysi dikiş teknikleri boyutu değil, sadece thesize için uygun bu boyut aralığında masaya elastik, sizeyour şekil gösterir Mayo. Sorun anlamadığınız bir şey varsa, Müşteri Hizmetleri contactour edebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Göğüs pedi çıkarılabilir veya değiştirilebilir.

Lütfen zaman sırasına göre karşılık gelen görüntünün renk özniteliği seçin. Eğer rüya kombinasyonu bikini set yoksa, daha fazla bikini dükkanı var:

Dizini girin:daha fazla Mayo pantolon Görmek

Dizini girin:daha fazla Mayo ÜST Görmek

Gönderi Hakkında

Ürün tam ödeme çözümlendiğinde 5 iş günü içinde sevk edilir.Eğer zaman öğeleri almak, bize ilk irtibata geçiniz yapamıyorsanız, kontrol ve kısa sürede çözmek isteriz biz.24 saat içinde normal posta cevap verecektir. Hafta sonu ya da tatil nedeniyle Küçük bir gecikme. Eğer 48 saat sonra posta almak değil, bize başka bir mail adresi spam veya temas kontrol edin. Nakliye, İsrail, Fransa, Norveç,Rusya Federasyonu Aşağıdaki Ülkelerde Gelmesi EPacket : 7-15 Gün senaryo var :

PostN L: Avrupa Bölgeler , & Lt; Yaklaşık 10-15 Gün , & Lt; 15-30 Diğer bölge hakkında Gün Sonuna RTI İD = 0.0 & gt; Ülke , & Lt; "Çin Post Kayıtlı kullanıyoruz Air Mail" Ya da "HongKong Post Air Mail" Reçete 20-35 Gün , & Lt Hakkında; Eğer Bir Paket Değer , & Lt; İse, Ve 30-60 Gün Hakkında "Çin Post Olağan Küçük Paket Artı" Reçete kullanacağız . Bu durumda,

Eğer daha Hızlı Lojistik , & Lt gerekirse; Tavsiye edilen Kullanım : "E-E MS & quot; , & Lt; Ülke , & Lt Gelmesi İçin Yaklaşık 3-10 Gün; Bu daha Kolay , & Lt gümrükten Çözümleri Lojistik; Genel Vergi , & Lt Ödemek zorunda değilsiniz; Eğer Diğer İfade , & Lt gerekirse; Gümrük Ve Ödeme RTI İD = 0.0 & gt; Gelir Vergisi , & Lt; Olsun veya olmasın Gümrük Anlamak gerekir . İpucu : Başarıyla Gümrük , & Lt Geçmesi için; Paket Bildirilen Değer Bir ücret Vergiden Muaf Olabilir $ , & Lt; Olduğunu göndeririz . Eğer Gümrük Fatura , & Lt Sağlamak İçin Gerekli; Lt; / RTI & gt; İleti & Lt; Elektronik, & Lt Fatura Gönderir; Sadece Baskı Ve Gümrük Temin Bırakın .

İade Ve Geri Ödeme

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü ve KİMLİK için özel bir sebep ile bize SAĞLAMAK GEREKİR.

  • Malzeme: Terylen,Polyester
  • Destek Türü: Ücretsiz Tel
  • Stil: Tasarım gizli
  • Uygun: Her zamankinden daha uygun daha küçük. Lütfen bu mağazanın boyutlandırma bilgileri kontrol edin
  • Model Numarası: 1108 bikini
  • Desen Türü: Çiçek,Baskı
  • biquinis: Brezilya Bikini
  • Boyutu: XS,S, M
  • mayolu kadınlar: bölge de bain femme
  • kadın Mayo: Saida De Orla
  • Pad İle : Evet
  • 2017 Mayo : traje de bano mujer
  • için Mayo kadın: Mayo kadın
  • bölge de bain push up: 2016 costumi da bagno donna
  • Bikini Brezilyalı: Mayo
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Öğe Türü: Bikini Set
  • Marka Adı: malinsa tarafından victoria
  • biquini: Bikini
  • Bel: Orta Bel
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.