EXpro 12.1 inç Dokunmatik Ekran MF-595-101F-2 MERKEZDEN x11 Tablet Dokunmatik Panel Cam Sensör Yerine Ücretsiz Kargo

v96316

Yeni ürün

74.90TL 59.95TL

Etiketler: -595-101f mf-2 merkezden, 7 inç Dokunmatik ekran, dokunmatik ekran, -2 merkezden ucuz mf-595-101f, Yüksek Kaliteli 7 inç dokunmatik ekran, Çin dokunmatik ekran Tedarikçileri.

Profesyonel Tablet biz, Mobilephone, C bilgisayar, Sanayi parçaları tedarikçisi, karşılama uygun toptan fiyat için bizi arayın!

D escription :

2 ile uyumlu*: MF-595-101F-

* Boyutu: 7 inç

Siyah * Renk:

* Madde Durumu: Yeni

* 100% göndermeden önce Test

İpuçları : çizim Tablası Dokunmatik Panel * Eğer üst Dokunmatik panel veya cam üst çatlamış veya kırılmış ama görüntü altında gayet iyi,o zaman sadece Dokunmatik Paneli gerekir. * Sadece LCD Ekran: camın altında görüntü bozulur ve dokunmatik pancel sonra İse sadece bir LCD ekran lazım.

* Dokunmatik Panel ve LCD ekran ile tam Ekran: üst dokunmatik paneli kırıldı ve lcd görüntü ya da siyah sıvı ya da tam ekran kırık ihtiyacınız Varsa. Uyarı: *dahil değil Kurulum Kılavuzu, bu aksesuar montajı, lütfen teklif önce yüklemek için,nazik anlayışınız için Teşekkür ederiz bilmeniz gerekir neden herhangi bir zarar için sorumlu değiliz! *Eğer Başlık/Açıklama/fotoğraf Devletleri gibi farklı flex kablo numaraları ile A sınıfı uyumlu dokunmatik ekran tablası kabul etmiyorsanız, satın almayın lütfen piyasadaki arz değil, teşekkür ederim! Paket şunlardır:

Onarım araçları 1x Dokunmatik ekran 1x seti ihtiyaçlarınız önemsiyoruz.

İpuçları Önlemler

1. Brezilya müşteriler: Eğer DHL tercih ederseniz, lütfen bizi DHL gereksinimleri olan vergi KİMLİK numaranızı söyleyin, ama beyan değeri doldurmak takip edeceğiz, ben rry wo yok.

2. Bildirim : Eğer değer bildirimi özel bir ihtiyacı Varsa, bize bir mesaj bırakın lütfen. Eğer yapmazsanız, varsayılan olarak ilan edeceğiz.

3. Özel Vergi : Satıcıların herhangi bir ithalat vergisi, gümrük vergisi veya özel bir gecikmeden sorumlu değildir.

Eğer ne yazık ki paketiniz gümrük idaresi tarafından düzenlenecek bir sipariş lütfen Özel vergi ödeyen için de sorun değilse .

4. DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, vb. gibi: hızlı teslimat seçtiğinizde kurye uzaktan ücret Sorun: lütfen onaylamak için kendi kurye şirketi web sitesi girin, eğer uzak bölgelerde adresinize kurye şirketi belirlenmiş ise, ekstra bir ücret ödemeniz gerekir, ya da ödemiş olduğunuz kargo ücreti ek ücret almaz, çünkü senin için daha ucuz bir gemi seçin olacağız. Lütfen bu özel durumu anlamak.

Nakliye

Çok * -madde siparişleri, birleştirmek istediğiniz tüm öğeleri olmayacak kadar ödeme göndermeyin lütfen.

* Hazırlayın ve ödeme aldıktan sonra gönderi ayarlayacağız. Bütün ürünler 1-3 iş günü içinde sevk, Çin tatillerinde dışında olacak.

Garanti

Tüm ürünlerimiz arkasında-geri veya değişim garantisi 30 gün para ile ayakta duruyoruz .

Düzeltmeden önce test edin ve hiç sorun yok ürünü onaylamak önce mark ve çift taraflı yapışkan çıkarmayın. Alıcı bir zamanlar işaretini kaldırmak, herhangi bir garanti sunmuyoruz.

* Eğer(uyumlu madde hariç) açıklandığı gibi durumda olan bir öğe alırsanız, derhal(Gerçek resim ve diğer kanıtlar verilmelidir) iade veya değiştirme sağlayacağız.

* Eğer öğe uymuyor veya bunu istemiyorsanız, (daha az nakliye) geri ödeme için iade edebilirsiniz.

* İade nakliye için öğeyi aldıktan sonra(15 kadar kabul edilebilir gün Dönüş) dönüş için madde numarasını ve neden temin bizimle irtibata geçiniz.

* Eğer öğe prossession ise 7 günden kullanılan kabul edilir /ikinci el, Sadece iade ürün aldıktan sonra değiştirme hizmeti sunacağız .

* İade 1-2 iş günü içinde iade ürünün faturası üzerine verilecektir.

Bizimle irtibata geçin ve eğer siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa doğru yapmak için bize izin verin, tüm sorulara bir sonraki iş gününün yakın tarafından yanıt vereceğiz .

Geri bildirim

* Eğer ürünlerimiz ve hizmetlerimizden memnun iseniz, Lütfen 5 yıldızlı bırakın lütfen.

Mümkünse bizim için bir teşvik olarak ve diğer alıcı arkadaşlar için yararlı bir yön ve görüşleriniz için lütfen

ayrıca sipariş üzerine ayrıntılı bir yorum yazmak, çok memnun oluruz .

* Ben f sen tatminsiz ile ürün veya hizmet ne yazık ki , daha önce açık bir tartışma veya yazma bir negatif geri bildirim hakkında , lütfen bize ulaşın ilk kez. Sorun her zaman sizin memnuniyetiniz için çözülene kadar yanında olacağımıza söz veriyoruz!

İletişim

Müşteri hizmetleri günlük iş günlerinde sorularınıza yanıt temsilcileri.

CN: 09: 00-18: 00 RU: 04: 00-13: 00

AU: 11: 00 - 20: 00 İNGİLTERE: 01: 00-10: 00

-05: 00 ET DE: 02: 00-11: 00 ABD: 20: 00

  • Ekran Boyutu: 10~13 İnç
  • Ürün Tipi: Tablet Dokunmatik Panel
  • Uyumlu Marka: Diğer
  • Model Numarası: İrulu eXpro x11 için
  • Marka Adı: osatych
  • Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • Paket Boyutu: 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.23kg (0.51lb.)

İlgili ürünler

Trending.