Moda Takı buklet d'oreille femme 2017 inci küpe asimetrik D harfi lüks kadın çiçek küpe pendientes

v96549

Yeni ürün

29.36TL 25.86TL

Etiketler: lüks küpe, Moda küpe, Küpe, Ucuz lüks küpe, Yüksek Kalite moda küpe, Çin Tedarikçileri stud küpe.

Sıcak ipuçları: eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize bir mesaj gönderin. Ülkene geldiğinde nakliye yöntemi hakkında: nakliye maliyeti kurtarmak İçin, Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, hiçbir izleme bilgi ile ürün gönderiyoruz, lütfen bize ulaşın ve eğer iki ay içinde almazsanız delivert tarihi uzatmak. Bizimle temasa geçmeden anlaşmazlık hoş karşılanmıyor! Eğer izleme bilgi edinmek isterseniz , "Çin Post Kayıtlı Air Mail" seçin ve nakliye masraflarını ödemek lütfen. Tür anlayışınız için teşekkürler. Küçük, kısa, sevimli, parlak, Pt kaplama ambalaj:güzel hediye kutusu, rastgele renk Açıklama:! En iyi aşıklar, freinds hediye! Gerçek elmas gibi elmas kıvılcımlar! Ama biraz renk farkı ve ölçüm hatası kabul edin lütfen. inci altın, altın plaka küpe, Kare elmas küpe ,uzun kristal küpe, Gotik erkek küpe, küpe mermer, lotus çiçeği küpe, pacman küpe, inci küpe çift taraflı, çocuk Gümüş küpe, boho küpe, tavuskuşu küpe, mavi ateş opal küpe, kadınlar 18 ayar küpe, 12, inci küpe anne, kabuk, çiçek küpe, küpe, erkek, polimer kil küpe, mektup küpe, pembe küpe için çok karışık, yeşil küpe, küme küpe, altın küpe, yonca küpe, mıknatıslı küpe küpe küpe ayı, mücevher köpek, günlük takı, kulak ceket, mücevher, takı ücretsiz kargo, antika, kostüm set küpe, takı küpe, 2016 kadınlar için küpe, 18 ayar altın küpe, kadın takı küpe, takı-mücevher, minnie mouse, mücevher, ekip takı-gümüş takılar

Boyutu: 1.5*2.8 CM

Malzeme: alaşım

Renk: Siyah, Beyaz

inci altın, altın plaka küpe, Kare elmas küpe ,uzun kristal küpe, Gotik erkek küpe, küpe mermer, lotus çiçeği küpe, pacman küpe, inci küpe çift taraflı, çocuk Gümüş küpe, boho küpe, tavuskuşu küpe, mavi ateş opal küpe, kadınlar 18 ayar küpe, 12, inci küpe anne, kabuk, çiçek küpe, küpe, erkek, polimer kil küpe, mektup küpe, pembe küpe için çok karışık, yeşil küpe, küme küpe, altın küpe, yonca küpe, mıknatıslı küpe küpe küpe ruby ayı, mücevher köpek, günlük takı, kulak ceket mücevher, takı ücretsiz kargo, antika, kostüm set küpe, takı küpe, 2016 kadınlar için küpe, 18 ayar altın küpe, kadın takı küpe,takı-mücevher, minnie mouse, mücevher, ekip takı - -gümüş takı-mücevherat, elmas mücevher, yakut takı, mücevher, Moda Takı, ayı mücevher, inci, mücevher, takı, ünlü marka takı, vücut takı, güzel takı, erkek mücevher, Gümüş küpe 925 Safir, küpeler yıldız küpe, kadınlar küpe, kristal küpe, altın dolu küpe, piercing küpe, çiçek küpe

Kaliteli madde ile %100 yüksek kalite vaat,en iyi fiyat

malzeme:18 K rose altın +Çek kristal +alaşım kaplama

Kalın 18 K altın kullanarak 1 öğe benzer ürünleri altın kaplama, solmaya kolay değil, beş kat kaplama kalınlığı yükseldi. Bu sadece, madde maliyeti daha yaklaşık 10 kat daha pahalı kaplama üreteceğiz.

2 bebek ayna trahom, hiçbir darbe olmadan düzgün bir ürün sağlamak için en son teknolojiyi kullanarak cilalı. Etkisi gibi üst Zirkon kullanarak 3 elmas ürünler, Çek sondaj, mükemmel mozaik, parlak elmas.

4, ürün, Modern kulak kullanır, Gümüş alerji daha zordur

vintage tarzı küpe, küpe çift top, ayı jewlery küpe, melek kanadı Gümüş kristal kalp küpe, küpe spike, çelik küpe, küpe, garanti, ateş opal küpe, taşlı küpe, kristal rhinestone kulak damızlık küpe vintage çiçek küpe, Gümüş inci küpe, Avusturya kristal küpe, kadınlar ahşap küpeler, püsküllü küpe, titanyum küpe, moda küpe takı, yıldız altın küpe, altın küpe, tassle küpe, küpe sterling Gümüş damla küpe, küpe damızlık sürü küpe çift top, kelebek, ayı, mücevher köpek, günlük takı, kulak ceket mücevher, takı ücretsiz kargo, vintage kostüm takı, minnie mouse, mücevher 925, altın yusufçuk küpe, yapay küpe, kabuk inci küpe, opal küpe, sevimli küpe, moda küpe, çift taraflı küpe, geometrik küpe,takı küpe

Nakliye ve Teslimat

48 saat içinde ödeme sonra tüm parsel gemi, nakliye yöntemi her türlü sağlayın. Eğer nakliye yöntemi belirtmek istiyorsanız, ödeme nakliye maliyeti lütfen. Aşağıda referans için tahmini teslim hızıdır. Teşekkür ederim!

* Eğer sipariş maliyeti 150 $aşan, ücretsiz DHL, FedEx, Aramex veya nakliye hizmeti sağlayacağız.(uzak ülke BİZİM web Sitesi Post Hava Posta 10-60 gün www.17track.net/en/ ePacket ellerini görmek istiyorum gün www.17track.net/en/ Singapur Post 15-45 gün www.17track.net/en/ EMS 5-15 gün www.ems.com.cn DHL 3-8 gün www.dhl.com FedEx 3-8 gün www.fedex.com Aramex 3-8 gün www.aramex.com UPS 3-8 gün www.ups.com İzleme Nakliye Yolu Teslim Süresi talep $200)

Sadece referans için teslimat hızı, bazen bayramlar, festivaller, kötü hava, gümrük, Vb gecikecek. Güney Amerika ülkeleri için Post Hava Posta 60 gün daha uzun sürebilir.

Express genellikle gümrük vergisi sorunları var, bu durumda, gümrük vergi ödemek için işbirliği yapma lütfen. İade ve bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz İade, 1 7 gün iade hizmeti: sağlıyoruz. Herhangi bir nedenle, lütfen hemen bize ulaşın eğer satın memnun değilsin. Aldıktan sonra 7 GÜN içinde iade veya değişim kabul ediyoruz, orijinal durum ve taahhüt nakliye maliyeti tek başına ürün tutmak, iade ürün aldıktan sonra iade talebinizi değerlendireceğiz. 2. Eğer arızalı ürün alırsanız, lütfen derhal değiştirilmesi veya onarımı için bize ulaşın. Eğer bir yedek mevcut değilse, o zaman tam bir geri ödeme orijinal ödeme yöntemi ile verilecektir. 3. Daha fazla bilgi için Müşteri Hizmetleri ekibimizle irtibata geçiniz. Destek geri bildirim ve güven 1 bizim için en büyük itici güç vardır. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen 5 yıldız ve olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın, biz memnuniyetle size de aynısını yapacağız. 2. Nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, size en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.

  • İnce veya Moda: moda
  • Öğe Türü: Küpe
  • Geri Bulma: İtme-geri
  • Metal Türü: Çinko Alaşım
  • Malzeme: Kübik Zirkonya
  • Marka Adı: İYİ
  • Model Numarası: ER00523
  • Stil: Romantik
  • Şekil\desen: Geometrik
  • Küpe Türü: Küpe
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Paket Ağırlık: 0.019kg (0.04lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: Çift

İlgili ürünler

Trending.