Mantıksal Bulmaca Çocuk Eğitimi Çocuklar için IQ 7cm 3D Zeka Bulmaca Labirent Top Zeka Oyunları Oyun Eğitim Oyuncak Noel hediyesi

v96697

Yeni ürün

55.21TL 30.38TL

Etiketler: eğitim çocuklar, Labirent Topu, Bulmaca Labirent Topu, Ucuz eğitim çocuklar, Yüksek Kalite labirent topu, Çin bulmaca labirent topu Tedarikçiler.

Özellikleri: Puzzle Ball 3D küresel bir Yapboz,her yaştan çocuklar bu meydan,bir top bir sonraki seviyeye topu için ilham veriyor. Doğru konumu bulmak için,katman katman,yavaş yavaş parçaları bir araya getirmek için,ve sonunda birlikte tam bir küre parçaları var. Eğitim el-göz koordinasyonu yetiştirmek sabır ve konsantrasyon. Zihin ve parmaklarını birleştirerek kontrol yeteneğini öğrenirler. Artan ebeveyn-çocuk etkileşimi ilişkisi. Özellikler: Malzeme: Plastik Ürün boyutu: yaklaşık. 7cm*7 7*manuel ölçüm nedeniyle 1 Lütfen izin ver-3mm farklıdır Not:. Nedeniyle farklı ekran ve farklı ışık için resmi maddenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Anlayışınız için teşekkürler. Hoş yapılan ödeme Tüm ödeme Alipay tarafından işlenir. 1 kargo. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez,alıcılar, gümrük vergilerinden sorumludur. 2. Eğer alıcı herhangi bir nedenle öğeleri satın aldıktan 15 gün içinde iade eğer alıcılar iade edeceğiz. Ancak,alıcı iade nakliye yük ayı ve iade öğeleri özgün koşulları içinde olduğundan emin olun. 3. Öğeleri Hoş Standart Kargo ile gönderilir , Hoş Kaliteli Nakliye, ePacket,Çin Post Hava Posta 15 35 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak Kayıtlı. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır,iş 60 gün kadar sürebilir. 4.Eğer daha hızlı öğeyi almak için lütfen ek navlun ödemek için bizimle irtibata istiyorsanız,aşağıdaki daha hızlı ve ucuz nakliye yolu:UPS, DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS sunuyoruz.Bu yolla, yaklaşık 5-7 iş günü içinde öğeyi alabilirsiniz.

1 geri bildirim.Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. 2.Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.Anlayışınız için teşekkürler! 9:00 dan bize Mesaj Lütfen BİZİMLE temasa geçin. 18:00. Cumartesi Pazartesi 8 (GMT). Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize mesaj lütfen ve bize yardımcı olmak için bir şans verin. Tüm mesajlar 1 iş günü (Çin'de resmi tatiller hariç) cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, mesajını lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Geç cevap için (pazar günleri dahil) tatillerinde özür dileriz.

  • Bulmaca Tarzı: Ortak
  • Uyarı: yemek yok
  • Cinsiyet: Unisex
  • Marka Adı: QShun
  • Plastik Türü: PP
  • Model Numarası: Bulmaca Labirent Topu
  • Stil: Geometrik Şekil
  • Yaş Aralığı: > 3 yaşında,8-11 Yıl, 8 yaşında>, 12-15 Yıl,> 6 yaşında,5-7 Yıl,Yetişkinler
  • Malzeme: Plastik
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.19kg (0.42lb.)

İlgili ürünler

Trending.