5600MAH Smart Elektrikli Isıtmalı Eldiven,Kayak su Geçirmez Lityum Pil kendi Kendine Isıtma Parmak/Palm/El Geri,3 dişli Sıcak 12 AB Tak

v96783

Yeni ürün

549.25TL 411.93TL

Etiketler: ısıtmalı eldiven, elektrikli ısıtma eldiven, elektrikli eldiven ısıtmalı, Ucuz ısıtmalı eldiven, Yüksek Kaliteli elektrikli ısıtma eldiven, Çin elektrikli eldiven Tedarikçileri ısıtmalı.

G800B 8.4 V 5600MAH Smart Elektrikli Isı Eldiven,Kayak Sporu Lityum Pil kendi Kendine Isıtma Eldiven Açık,Parmak/Avuç/bahis İPUÇLARI Isıtmalı: eldivenin Video GA630 ve bu bağlantıyı eldiven GA800B hem de benzer stilleri, ama farklı pil kapasitesi ve kontrol yolu vardır. İPUÇLARI: Lütfen tercih ettiğiniz seçin "POSTNL" lojistik modu. Rus Alıcılar, "satıcının Nakliye Yöntemi seçin lütfen,RU-CDEK"ile göndereceğiz. Şili,Fransa,İspanya,Hollanda Alıcılar,sadece Hoş Standart Nakliye "seçin olabilir. Bu eldiven: 4 Parmak /avuç içi ve el 6-12 saat sonra tekrar ısıtılabilir Isıtma daha dayanıklı. Varsayılan Yapılandırma AB Standart Fiş Şarj Cihazı termostat 3 gear akıllı

Eğer Yapılandırma ABD Standart Fiş Şarj Cihazı olduğu,ısıtma için Şarj cihazı "Bilgisayarın USB arabirimi Tak BİZE,uzun zaman bilgisayar kullanmak insan el Kaldırma frost acı bir mesaj Bırakın Lütfen eldiven 2 x 5600mAh lityum pil 1 x 8.4 V AB Tak şarj cihazı Varsayılan Yapılandırma Standart AB Fişi Şarj Cihazı WS-840 Ürün rengi: Siyah,Lacivert Ürün ayırma: 1 x çift açık lityum pil ısıtma eldiven Ürün türü:. Eldiven ısıtma parçası sıcaklık tekdüzelik, keyfi bükme veya ekstruzyon, ısıtma fonksiyonu zarar vermez, kan dolaşımını teşvik, sertlik, uyuşma, ağrı ve rahatsızlık soğuktan kaynaklanan parmak rahatlatmak, kış mevsimi, sıcaklık ve bakım ellerini ver.

Ürün özellikleri:

1, karbon fiber ısıtma vücut. Uzak kızılötesi fonksiyonu sağlık fonksiyonu ile, cilt yüzeyi kuru tutmak, nem önlemek, bakterileri engelleyebilir.

2, alçak gerilim güç kaynağı kullanın, kesinlikle güvenli ve güvenilir, yüksek ısıl verim, hızlı sıcaklık artışı, insan konfor sıcaklığı: 36 -55 Santigrat ulaşmak .

3, ısıtma ihtiyacı pil monte edilebilir basit sökülebilir pil, sıcak eldiven açık, elektrikli sıcak elleri de pili çıkarın gerekmez.Taşıması kolay.

Sistem anayasa:

Veya lityum pil 1 Pil, termal enerji pil polimer

2 Şarj Cihazı, güç çıkış hattı Y şekli, her ülkenin standart fiş ile

3 ısıtma sistemi, ısıtma elemanı karbon fiber malzemeden yapılmış, çok yumuşak ve yüksek güç ısıtma

4 bağlantı hattı sistemi, 30-70 ° C sıcaklığa kadar küçük çaplı ve yumuşak, ısıtma sıcaklığı olduğu

Eldiven ceket, yüksek elastik, rüzgar geçirmez, su geçirmez, nem geçirgen malzeme 5 hazırlık.

6 yalıtım filmi, sıcaklık yayılmasını önleyin.

Ürün tanıtımı:

Kayak açık havada, tırmanma, bisiklet, balıkçılık, açık hava çalışma ile 1 ve diğer spor yapın.

2 aşırı şarj ve deşarj, giriş devresi sadece 8.4 V , kesinlikle güvenli ve güvenilir pili önlemek için hattı korumak için özel şarj cihazı ve lityum pil sağlamak için güvenlik.

3 Enerji Tasarrufu, son derece iyi ısıtma malzeme ve ekipman ile, ısıtma sıcaklık 38-68 dereceye ulaşabilir, güç MOBİL az, düşük tüketimi.

Hücre bölgede ayırma tasarım ve eşsiz tasarımı kullanarak ürün 4, kış sporları, açık ve basit bir işlem yapmak için uygundur, sıcak etkisi eldiven, sizi kışın getirdiği sınırsız bakım vermek.

5 iyi bir ısı yalıtım etkisi, yüksek kapasiteli sürdürülebilir kullanımı lityum pil voltajı: 38-68 derece c..6 saat , sıcaklığı 8.4 V: 5600mAh , kondansatör, pil 500 kere geri dönüştürülmüş olabilir, sıcak olabilir

6 eldiven materyali su geçirmez kumaştan yapılmış, yalıtım pamuk üç katman vardır, ısıtma malzeme yeni kömürleşmiş fiber kullanmak, insan vücudu uzak kızılötesi ışın serbest bırakabilirsiniz benzersiz bir esneklik, hızlı ısıtma, sıcak ve kalıcı vardır.

Karbon fiber ısıtma 7 sağlık ürünleri Kızılötesi (5 kaybını azaltır . M-15 . m), insan ve hayvan vücudu gereklidir, insan derisi üzerinde olabilir ve hücreleri rezonans üretmek kolay, deri ve deri altı doku, kan dolaşımı ve kapiller genişleme yeteneği, yeni yerini eski teşvik nüfuz edebilir. sıkı bir cilt yapmak, su kaybını önlemek, bakterileri önlemek, yaşlılık geciktirme.

Bu yöntemi kullanarak 8: tam şarj önce Seyahat, ve sonra küçük bir cep, DC ve DC yerleştirilen lityum pil ürünleri yavaş yavaş ısınır sonra bağlantı fiş, 30 saniye içinde takın, ve sonra (insanlarda sabit sıcaklık en uygun sıcaklık tutmak) edici derece C Eğer eldiven hayır ısıtma işlemi, ayrıca elektrik olmadan lityum pil, lityum pil işlevi en iyi hale getirmek için yeniden şarj edilmesi gerekir, yeni bir pil 12 saat içinde 3 kez şarj edilmelidir, kırmızı şarj tamamlandığında yeşil ışık ışık zaman ev elektrik 220V voltaj, içine takıldığında.

9 Uygun kalabalık: öğrenci, sınır polisi, askeri, ve açık işçiler.

Yeterlilik Belgesi

Ürün Adı: WARMSPACE Elektrikli Isıtmalı Eldiven, Eldiven Kayak

Perakende kutusu ile birlikte!

  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Desen Türü: Yamalı
  • Cinsiyet: Unisex
  • Malzeme: Polyester,Pamuk,Spandex
  • Ürün ambalaj: Boş Kutu
  • Marka Adı: WARMSPACE
  • Fonksiyon: (3 dişli termostat)sıcak 6-12 saat devam
  • Pil: 2 adet pil 8.4 V 5600MAH vardır
  • Öğe Türü: Eldiven & Mittens
  • Model Numarası: WS-GA800B
  • Stil: Spor
  • Eldiven Boyutu: M, XL
  • İç astar: Akın
  • Isıtma modu: Elektrik akımı ısıtma
  • Eldiven Uzunluğu: Bilek
  • Malzeme doku : Teknoloji Su Geçirmez Malzeme
  • Ünite Tipi: Çift
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 17cm x 25cm (9.84in x 6.69in x 9.84in)

İlgili ürünler

Trending.