2016 Yeni Hotsale USMC Airsoft Sınıf Taktik Açık Spor güneş Gözlüğü Gözlük Gözlük GX1000 Siyah 3 Lens Ve Camo

v97037

Yeni ürün

112.48TL 65.23TL

Etiketler: sınıf airsoft, airsoft sınıf, 3 Lens, Ucuz sınıf airsoft, Yüksek Kaliteli airsoft sınıf, Çin lens 3 Tedarikçiler.

2016 Yeni Hotsale USMC Airsoft Sınıf Taktik Açık Spor güneş Gözlüğü Gözlük Gözlük GX1000 Siyah 3 Lens

Açıklama :

Yepyeni ve Yüksek Kalite

Lens: Polikarbonat lens, yüksek darbe dayanıklı

( Gri , Şeffaf , Sarı)3 renk

UV-400 koruma

Çerçeve: PVC Kapak türü astar 10 mm kalınlığında yumuşak kauçuk conta eklem yüzü daha rahat (alerji malzeme, kolay temizlik için)güçlendirmek

Naylon fiber elastik kemer kayışı yapılmış, ayarlanabilir çift döngü

Uzun süreli kullanım için tasarlanmış ve kask uyumluluk

...Uçurtma Sörfü, jet Ski, airsoft , paintball, Wargame, Motosiklet için uygundur,vb

Özellikler:

( Gri Şeffaf Sarı)Lens Rengi: 3 Lens

Çerçeve Rengi: Siyah

Paket dahil:

(Siyah + Şeffaf + Sarı)Lens x3

1 Kare x

Orijinal kılıfı

(Renkler tam olarak bilgisayar monitörleri ve çıplak gözle renk farkı arasındaki farklılıklar nedeniyle gerçek hayatta fotoğrafı görülen görünmeyebilir.)

Gönderi:

1. Siparişi ne zaman sevgili alıcı, lütfen renk ve boyut bilgileri açıklığa kavuşturmak. Ödeme onay alındıktan sonra 6 iş günü içinde öğeleri göndereceğiz. Neredeyse dünya için Çin post hava ücretsiz kargo, 30-45 gün sürer, Brezilya için 60-80 gün sürer . Eğer böyle bir şey yapmak için Çin post hava için hiçbir seçenek, diğer nakliye yöntemi seçiniz ve fiyat değişikliği bana danışın. EMS, TNT, DHL de mevcuttur, ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda, 7-8 gün kadar sürer.

2. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Verir:

1. Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

2. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

3. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Garanti Ve Bakım:

1. 1 ay ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.

2. Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı da değiştirilecek parçaların masrafları ödemek gerekir.

3. Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Boyutu veya Uyum Sorunları:

Boyutlarda ayrıntılı özellikleri belirli ölçümleri ile gösterilmiştir. Eğer bir sipariş önce özellikleri kontrol edin. Boyutu normal olarak kabul edilebilir farklılıklar ölçümü yaklaşık 0.5 inç vardır. Eğer ürün boyutuna uygun bulursanız, doğrudan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Renk Uyumsuzluğu:

Renk farklılıkları monitör, aydınlatma, arka plan vb renk yansıması olarak başka nedenleri olabilir. Ancak, alınan öğe, yanlış renk olduğunu düşünüyorsanız, lütfen eğer bir iade veya iade mümkün olup olmadığını görmek için bize ulaşın.

  • Gözlük Türü: Güneş gözlüğü
  • Öğe Türü: Gözlük
  • Özellik: UV Koruması
  • Model Numarası: Sınıf
  • Marka Adı: FS
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 16cm x 12cm x 10cm (6.30in x 4.72in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.