[RUNMEİFA] yepyeni stil Selljimshop 2017 Kolye Eşarp Kolye Takı Püsküllü matkap ile Şal Şal Eşarp Filler

v97048

Yeni ürün

39.78TL 37.79TL

Etiketler: Şal Wrap, Eşarp Şal Wrap, kolye kaşkol, Ucuz şal wrap, Kaliteli eşarp şal wrap, Çin kolye Tedarikçiler kaşkol.

Kumaş :polyester

Boyutu : 40*180cm

Malzemenin rolünü oynar hak : alaşım ve reçine çevre koruma

Sonbahar ve kış giymek için 2015-2016 sıcak tarzı, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri, Güney Afrika, Güney Amerika, Avustralya, en popüler moda eşarp, alaşım tüm çevre koruma kaplama , yumuşak ve rahat kumaş, uygun

Tüm resimleri gerçek çekim için, herhangi bir değişiklik yapmadan, çok açık bir şekilde nikel kaplama olmadan kalite, ince işçilik, kurşunsuz çevre koruma görebilirsiniz. Rahat sevgili arkadaşlar iyi giyiyor.

Tüm ürünlerimiz satıcıları telefon alın lütfen toplu fiyat benim için hoş bir sürpriz olduğunu kitle özelleştirme için fabrika doğrudan satış, değerli arkadaşlar, bizim tasarım göre veya tüm özelleştirilebilir vardır.

Resimleri göstermek

Nakliye:

1.Hoş terk eden theaddress madde shipthe edeceğiz. Adresinizi hoş emin olun lütfen gemi bize istediğiniz adresi ile eşleşir.

2.YW, Rusya Hava farklı nakliye yöntemi: Çin Post Hava Posta, e-pack,Singapur Post, Özel Hat var. EMS, UPS, FedEx, DHL. TNT.

3.Madde ödeme temizledi sonra 48 saat içinde sevk edilecektir.

4.Her bir ürün olurdu söz veriyoruz, ama 0.5 bazen az% paket yolda kaybolmuş olabilir, yine aynı madde bize gönderebilir ya da parayı geri almak için izin seçebilirsiniz.

Not: Rusya Konuklar adres bilgileri standardize, lütfen, Adı, Soyadı, baba adı, ülkem ekleyin, Kod, Rusya'nın bölge, Şehir (Kasaba veya Köy adı), Posta gerekir. Sokak adı, Konut veya apartman adı. (Yerin adı, sokak adı, konut veya daire) son iki alıcı pasaport bilgileri tutarlı ve kayıtlı adresi olmalıdır.

o herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz

o Öğeleri alınan ödeme 3 iş günü içinde sevk edilecektir.

o Öğeleri takip numarası ile Uçak kullanmanın birlikte, genellikle 7 ila 30 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak.

o Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır; 7-60 iş günü kadar sürer olabilir.

Tüm ürünlerimiz Çin fabrika var, bu yüzden Çin formu göndereceğiz, belki de nakliye için biraz uzun zaman gerekiyor, lütfen sabırla teslimat için bekleyin!

İade Politikası:

1.Gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

2.Ödeme aldıktan sonra Olumlu Geribildirim terk edeceğiz. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın.

3.Geri ödeme ve geri ödeme talep parsel alınan aynı koşulu olarak & iade madde aldıktan sonra bir hafta içinde yalnızca istekleri vardır.

4.Öğe geldikten sonra bozuldu, yapmanız gereken tüm kırık olduğunu göstermek için bize net bir resim gönderme ise %100 geri ödeme sunuyoruz. Arızalı durum 7 GÜN içinde teslimat sonrasında fark olmalı.

5.Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen, size en kısa sürede yanıt vereceğiz.

6.Bize tarafından satılan tüm ürünler yeteneklerimizi, mümkün olduğunca, ve bizim için büyük bir sorumluluk olduğu gibi doğru ve en iyi şekilde tarif ediliyor. Ancak, herhangi bir potansiyel karşılaştıklarını önlemek için, saygılarımla iyice öğesi açıklaması ve fotoğrafları gözden geçirmek ve Teklif Öncesi tüm sorular sorarak bu karşılıklı tatmin edici bir işlem erkek bize yardım istiyoruz.

7.Boyut ve renk gösterimi üretim varyans tabi kesin olmayabilir unutmayın. Monitör ayarları bilgisayardan bilgisayara değişebilir ve gerçek renklerini bozabilir unutmayın. İyice teklifinizi yerleştirmeden önce bu koşulları dikkatlice okuyun.

Geribildirim:

1.Tam otomatik işlem yapan herkes için olumlu bir geribildirim ve olumlu tepkiler bizi terk edeceğiz.

2.Lütfen bize Detaylı Satıcı Değerlendirme tüm Beş Yıldız vermek unutmayın. Teşekkürler!

3.Olası olay hareket memnun değilsiniz, değerlendirme sumbit önce bizimle irtibata geçiniz. Her şey iletişim ile çözülebilir inanıyoruz.

1).sana*****en iyi hizmet verebilmek için,oldukça hareket davranın lütfen.*bizim takip geribildirim basitçe.

2). Lütfen bir *nötr veya negatif geribildirim bırakın önce daha iyi bir çözüm almak için bize ulaşın

3). Politikalarımız, nakliye hızı ve nakliye frekans bizim bildiren peşin fiyata 5 yıldızlı hizmet için çalışıyoruz. eğer bu işlem ile memnun olsaydı, hepsi 5 yıldız ile cevap verin! eğer memnun değilseniz, sadece bana e-gitmeyi düşük puan daha mial ve bu şekilde yapmaya çalışacağım bakalım

4). Eğer liste hakkında herhangi bir sorunuz varsa "MESAJLARI" veya "Satıcı bir Soru Sor" ile bana e-posta lütfen veya satın alma

  • Boyutu: 40*180cm
  • Malzeme: polyester+mücevher kolye
  • renk: 9colors
  • Model Numarası: S189
  • Eşarp Türü: Eşarp
  • Tasarım: 2017 yeni tasarım
  • Ağırlık: Yaklaşık 140 g
  • Stil: moda
  • Kullanılan: bayanlar ,öğrenciler Giyim eşleşen
  • Marka Adı: RUNMEİFA
  • Öğe Türü: Eşarp
  • AVUSTURYA özgür : Çevre koruma
  • Desen Türü: Katı
  • Eşarp Uzunluğu: 175cm >
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Sezon: İlkbahar&Yaz&sonbahar &kış
  • Paket Boyutu: 20cm x 25cm x 5cm (7.87in x 9.84in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.