Gaz motoru Motosiklet deniz jet ski arabası traktör çukur bisiklet paramotor HM035T için Tach Saat Ölçer, Dijital Sıcaklık ölçer Theomometer

v97189

Yeni ürün

548.01TL 246.64TL

Etiketler: motosiklet temp, dijital tach saat metre, dijital metre motosiklet, Ucuz motosiklet temp, Yüksek Kalite dijital tach saat metre, Çin dijital metre motosiklet Tedarikçiler.

Runleader yeni RL-HM035T Dijital Arka Işık çok Fonksiyonlu Temp Tach/Saat metre sunmaktan gurur duyar. 8 silindir için herhangi bir 2 veya 4 zamanlı gaz motoru üzerinde çalışabilirsiniz.Güçlü Temp sistemi,sistemi,zamanlama sistemi, yanı sıra bazı diğer benzersiz fonksiyon tasarımı ölçme RPM.

Geçerli sıcaklık, MAKSİMUM Sıcaklık ölçüm ve fonksiyon uyarı, Sıcaklık birimi ekran kullanıcı tarafından ayarlanabilir sıcaklık ayarı gibi sıcaklık Ölçüm Sistemi, ısı sensörü kullanıcı tarafından seçilebilen, vb

Dahil: mevcut motor RPM ölçüm ,kayıt ve motor MAX RPM görüntüleme ve aşırı hız uyarı fonksiyonu RPM Ölçüm Sistemi, yenileme hızı 0.5 S ,vb RPM.

Dahil : zamanlama Sistemi biriken toplam çalışan saat TOT , kısmi çalışan İŞ kayıt , bakım zamanlayıcı serbestçe 0-200 saat SVC , vb için ayarlanabilir.

Dahil olmak üzere benzersiz Tasarım : kolay monte,değiştirilebilir CR2032 pil,veri otomatik olarak IP 65 pil,yeşil Arka Işıklı geniş LCD tasarım,su geçirmez Oranı,vb değiştirdikten sonra saklı.

Buna ek olarak, ürünleri CE ve ROHS sertifika var. Her ikisi de Çin Amerika Birleşik Devletleri'nde bir patent vardır .

Sayaç test noktası mevcut sıcaklığı gösterir. Doğru bağlantı sonra, sıcaklığı doğrudan ölçmek ve yenileme hızı 8 saniye.Ölçüm hataları sıcaklığı ±1% ' dir .

Kullanıcı tarafından düğmesine basarak görüntülemek ve sıfırlamak olabilir bu sayaç kaydı MAX Temp.Bu yardım kullanıcı iyi test noktası sıcaklığını biliyor.

Nasıl yüksek sıcaklık orada malzeme dayalı şeyler zarar verir. Farklı bakış, farklı sınırlı sıcaklık.

Yüksek sıcaklık şeyleri bozuk yapacak. Önemli yüksek sıcaklık hatırlatmak için ! Aşırı sıcaklık uyarısı kullanıcı tarafından ayarlanabilir.

Bu sayaç kullanıcı tarafından ayarlanabilir sistemi 2. sıcaklık birimleri vardır. Ve ayrıca sıcaklık sensörü 2 seçenek var.

Varsayılan kullanıcı tarafından ayrıca NTC satın gereken PT100,diğeri.

Motor çalışırken göstergesi geçerli RPM gösterir. Zamanlama doğruluğu 10RPM var. İşaretçi ile takometre ile karşılaştırıldığında,

RPM daha doğru görüntüler. Daha iyi ne tach saat ölçer, bir kere çalışma süresi içinde motorun MAX RPM kayıt yapabiliyor.

Ne kadar yüksek DEVİR motor markasına göre motor zarar verir. Farklı marka, farklı sınırlı RPM.

Uzun süre yüksek DEVİR motoru bozuk yapacak. Önemli yüksek DEVİR hatırlatmak için! Bu tach saat metre kullanıcıları tarafından üzerinde RPM uyarı ayarlayabilirsiniz.

Bu takometre üstünde farklı motor ve makineler de kullanılabilir. Paramotors, Microlights için ideal devir saatinin olduğu,

Deniz Motorları - İnboards ve Dıştan. Ayrıca Pompalar, Jeneratörler, Mowesr, Model Tekne, motosiklet, Scooter, Süpürgeler ve Elektrikli için kullanın.

Fiş kablo Alevi indüksiyon alarak bu sayaç kaydı benzinli motor toplam çalışma saat ve kısmi zaman.

Saat sayacını birikmiş toplam saat ve kısmi zaman gösterir. Kısmi zamanlama izlendi ve düğmeye basarak sıfırlanabilir.

Çok iyi bir performans sağlamak için benzinli motor doğru zamanda bakım gerektirir.

256 SVC fonksiyonu doğru zamanda hatırlatmaktır. Bu süre kullanıcı tarafından ayarlanabilir. Harika bir saat, bir sayaç ya da kronometre.

Bu tach saat daha mükemmel malzeme kullanımı metre, kullanıcı farklı açılarda ekran daha net görelim tam ekran görünümü vardır.

Bu tach saat metre ek güç kaynağı gerektirmez. Dahili bir pil ve pilin değiştirilebilir vardır.

Veri pili değiştirirken otomatik olarak kaydedilir. Pil değiştirilebilir tach saat metre daha uzun bir ömrü vardır.

Bu 3 metre şekillerde monte edilebilir.

1. 3M etiket ile yükleyin.( dahil)

2. Vidalar ile takın.(dahil)

3. Saat metre montaj dirsekleri ile yükleyin.(dahil değildir)

Satın Alma Hakkında

1. Doğrudan platform üzerine tıklayarak satın alabilirsiniz.

2. İndirimli satış promosyonları platformda düzensiz yapılacaktır. En Sevdiğiniz Mağazalar için mağaza ekleyebilirsiniz.

3. Önceden fark gerekir ya da tanıtım faaliyetleri hakkında o gün hatırlatıyorum, lütfen mesaj bırakın eğer. Tanıtım faaliyetleri süre içinde sizi bilgilendireceğiz.

4. Eğer bir defada birden fazla parça satın alırsanız, Servis Merkezi ile ilgili ürün bağlantı veya temas seçebilirsiniz. İndirim çok yakında verilecek.

5. Eğer bir tüccar iseniz, bize Servis merkezimiz bir mesaj ya da bir kişiyi gönderebilir, iyi fiyat ve yeni ürün önerileri verilecektir.

Ödeme Hakkında

1. Alipay ile ödeme kabul ediyoruz.

2. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

3. Eğer açık artırma sona erdikten sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin ödeme lütfen. Dost bu kadar kısa sürede sevkiyat ayarlayabiliriz yakında ödemek için tavsiye.

Nakliye Hakkında

1. (Bazı ülkeler Hariç) dünya çapında Nakliye. Normalde, (Sat gelmesi 7-22 iş günü sürer. & Güneş. & Resmi tatil hariç.)

  • Harici Test Sertifikasyon: CE
  • Özel Özellikler: saat metre/takometre
  • Öge Yüksekliği: 1.3cm
  • Madde Uzunluğu: 7.5cm
  • Malzeme Türü: ABS
  • Öge Genişliği: 3.7cm
  • Ağırlık: 98g
  • Model Adı: RL-HM035T
  • Marka Adı: runleader
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)

İlgili ürünler

Trending.