100pcs/Lot+Gelin Duş İyilik LOGO Kristal Kompakt Ayna Taşınabilir makyaj Aynası+ÜCRETSİZ KARGO Kişiselleştirilmiş

v97196

Yeni ürün

1 165.91TL

Etiketler: Gelin Duş, iyilik duş, gelin duş iyilik, Ucuz gelin duş, Yüksek Kaliteli duş iyilik, Çin Tedarikçileri gelin duş iyilik.

Nazik Hatırlatma

Tüm ürünlerimiz Toptan, diğer tedarikçiler gibi aynı kalitede ama inanılmaz düşük fiyat ile Fabrika Çıkışı vardır. Tüm mal kesinlikle teslim etmeden önce kontrol edilecektir, ama her gün büyük miktarda paketi var ,belki işçiler bazen hata yapmak, eğer herhangi bir sorun ile mal almak isterseniz,pls merak etme ,ilk her zaman benimle temas yok,en iyi benim hatamız telafi etmek için çalışacağız. Her işlemden kar kazanmak bizim için bu arada, malların kullanma veya yeniden satış etkileyecek alışkanlık halinde ,zaten en düşük fiyat teklif var gibi anlamak ,umut ,kolay değil.Eğer quanity senin dükkanın listelenen ADEDİ bizim ,benimle irtibata pls daha fazla ise ,sizin için en uygun fiyat teklifi edeceğim!

Başka bir sorgu varsa ,pls benimle temas kurmaktan çekinmeyin . Size hizmet etmek bizim için büyük onur olur.

Bir mutlu umut-line alışveriş!

Açıklama:

Kompakt ayna lüks Kompakt Ayna bu Tür bir yapı için paslanmaz çelik kaplama yapılmış,lüks kristal cam üzerine yapışabilir ile etkin yüzey oksidasyon solmaya engel olabilir ,yapar. Nikah şekerleri ,gelin duş iyilik ,ya da diğer parti iyilik için çok iyi.

Dikkat edin

Kompakt ayna paketi yukarıdaki fiyat için OPP torba veya kabarcık çanta , eğer kadife çanta veya hediye kutusu veya organze çanta paketi kullanmak (resim altına bakınız) istiyorsan önce benimle irtibata pls ,küçük bir maliyet ekleyin tks ihtiyaç var!

Eğer bir LOGO eklemek istiyorsanız, farklı maliyet ile kompakt ayna her iki tarafında farklı logo kişiselleştirmenin LOGOSU: ama farklı logo , lütfen benimle irtibata pls ,tks!

Başvuru İçin Cep Aynası farklı Renkler:

Başvuru Paketi farklı Resimleri

Başvuru İçin Detayları Resim

ALICI DİKKAT

Ödeme:

Escrow, Western Union,T/T vb ile ödeme kabul ediyoruz.

Gönderi:

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 4 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Verir:

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Geribildirim:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Kullanımı: Düğün İyilik&Parti İyilik
  • Malzeme: kristal+krom+ayna
  • Fırsat:
  • Boyutu: diametre 7cm
  • Paket: OPP abg
  • Model Numarası: RWF-ZXB0010
  • Ağırlık: about 90grams
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 10.0kg (22.05lb.)

İlgili ürünler

Trending.