Sınırlayıcı fonksiyonu ve dökümü yük direnci ile 90v ücretsiz kargo 22 rüzgar ızgara kravat güç çevirici 1kw solar panel 1000 w 3 faz ac-65v 45

v97492

Yeni ürün

2 352.47TL 2 046.64TL

Etiketler: ızgara kravat güç çevirici, rüzgar ızgara kravat, inverter solar panel, Ucuz ızgara kravat güç çevirici, Yüksek Kaliteli rüzgar ızgara kravat, Çin inverter solar panel, Tedarikçiler.

Döküm yük denetleyicisi direnç ve sınırlandırıcı ile YENİ 1000 W Rüzgar enerjisi Grid Tie İnverter -

>92% solar panel Verimliliği: 22 99% --DC/AC-65v/45 --maksimum Verim:90v-AC 220 V 230 V 240 V 50 Hz 60 Hz

99 %1 YENİ 1000 W Rüzgar enerjisi Grid Tie İnverter Max Verimlilik:>%92 solar panel Verimliliği. 2 düşük maliyetli ve kolay kurulum. Doğrudan 3 üç fazlı rüzgar türbini bağlayın. Çok daha iyi çıktı 4 benzer GTI ile karşılaştırın dalga. Tüm güneş enerjisi sistemi Aşırı yük koruması ,Anti-ada koruma Kısa verimliliği devre koruması/5 Ters polarite koruması. AC çıkış gerilim ve akım THD %99

Bu model ızgara kravat AC voltaj 3 faz olan rüzgar türbinleri için tasarladı. Rüzgar türbini döndürme hızı korumak ve rüzgar türbini her zaman grid tie inverter nominal aralığı aralığı gerilim devam edebilirsiniz. Rüzgar çok büyük olduğunda, aynı zamanda yüksek gerilim koruma işlevi vardır, ve dökümü yük kontrol sistemi, rüzgar türbini çıkış gerilimi tutabilir, denetleyici rüzgar türbini kendisini kesecek, bu yüzden kullanılacak çok güvenlidir. Teknik Veriler

2 (Döküm yük direnci bağlantısı Terminal 1) (). Bu terminaller dökümü yük direnci bağlanır. (3) AC soket Bu soket kamu şebekesine güç kablosu ile inverter bağlanabilir. (Soğutma fanları 4). (5) Giriş Terminalleri. Bu terminaller rüzgar türbini bağlanır.

İnverter Ekran Talimat

İnverter ekran çok sayıda bilgi gösterebilir,ekranın ana arayüzü ve simgeleri yukarıdaki açıklamalar gösteriyor.

Set Menü:ana ekran arayüzü üzerinde set menü simgesini Seçin,onaylamak düğmesine aşağıda arayüzü göstermek girmek,bu arayüz,arka ışık her zaman veya otomatik arka ışık 3 dakika sonra hiçbir işlem kapatmak LCD ayarlayabilirsiniz tıklatın.

İnverter de iç sınırlayıcı ve kamu şebekesine gitmekten aşırı güç önleyebilir dış sınırlayıcı fonksiyonu ile entegre.İç sınırlayıcı modunu seçin,inverter sınırlayıcı modu altında çalışacak,inverter çıkış gücü yük güç tarafından belirlenecektir.Dış sınırlayıcı modunu seçin,inverter ile çalışan dış sınırlayıcı bir modül gerekir.Sınırlayıcı işlevi hakkında daha fazla bilgi için lütfen tedarikçi pls. sınırlayıcı tip çevirici ile sadece yararlı ( bu fonksiyon. )

Güç Görünümü:

Bu arayüz,ekranda gerçek zamanlı güç,PV giriş gerilimi, sıcaklık,tarih ve zaman içinde gösterir.

Saat Ve Tarih Ayarı:

Bu sayfada saat ve Tarih ayarlamak,çıkış öncesi ayarı kaydedin.

Çalışma modu ya da arka ışık ayarı reconfigurate sonra ayarı Kaydetmek notlar.

Notlar: Pil Akım Deşarj Modu Ve Pil Deşarj Güç Modu gelişmedi. Kılavuz Dalga:

Bu arayüz gerçek zamanlı kılavuz dalga gösterecektir.Izgara gerilimi ve frekansı da bu arayüzü gösterecektir.

Enerji Menüsü:

Enerji arabirimi güç üretimi eğrisi günlük gösterecektir. Bugün KWH ve Toplam KWH da bu sayfada gösterecek.

2000W Modeli AC Çıkış Akımı Dalga şekli ve PF Testi neredeyse tam yükte 2000W modeli Test,Çıkış akımı dalga şeklini osiloskopta iyi saf sinüs gösterir,PF değeri de iyi sonuç,99.8% PF değeri gösterir.

Avantajları: 1. Gelişmiş patentli teknolojisi, solar panel, verimliliği daha yüksektir. 2. Yüksek kaliteli ithal bileşenleri, daha istikrarlı kalite, düşük başarısızlık oranı. Önemli ölçüde daha uzun yaşam, daha 10 yıl. 3. Her inverter fabrikadan çıkmadan önce (20 saat) iki kez test geçmek gerekir. 4. Ücretsiz bakım ve yenileme, ömür boyu teknik destek garantisi: 2 yıl. 5. Düşük maliyetli ve kolay kurulum . 6. Ücretsiz kombinasyonu. 7. SGPV kombinasyonu etkileşim yok. 8. Tüm güneş enerjisi sisteminin iyileştirilmesi verimliliği. 9. Düşük güç tüketimi.

Ödeme:

1. Alipay, Batı Birliği, T/T kabul ediyoruz,

2. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Eğer hemen ihale kapattıktan sonra kontrol ederseniz, birkaç dakika sonra yeniden deneyin bekleyin.

Gönderi:

1. 48 saat içinde (Tatil hariç) ödeme onay alındıktan sonra gemi için garanti ediyoruz.

2. Teslim süresi yaklaşık. (Çoğu ABD/İNGİLTERE/AU hedeflere Cumartesi ve pazar, resmi Tatil hariç) 7 ila 15 iş günü .

3. EMS ekspres kargo genellikle teslim ülkeye 3-7 iş günü bağımlı alır. Herhangi bir nakliye hizmeti sorumluluğundadır bu kaza, gecikme ya da diğer sorun için sorumlu değildir.

4. İthalat üzerine vergi ücretsiz sipariş almak sağlamak için, daha düşük bir değere sahip bir 'HEDİYE' olarak ilan edeceğiz. Bu düşük fiyat ürünün ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır ve farklı tarife kuralları olan ülkeler için geçerli olmayabilir. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

5. Eğer yukarıdaki 4 hafta boyunca onu almak istemiyorsanız lütfen bize ulaşın , çok kısa bir süre içinde bu sorunu çözeceğiz.

6. Tüm öğeleri alıcının Toptan Alibaba adresi için sevk edilecektir lütfen Alibaba teklif önce adresinizi teyit eder. Emin nakliye adresinin doğru olduğundan emin olun lütfen. Herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz.

  • Boyutu: 322*196*88mm
  • Çıkış Gücü: 1000 W
  • renk: ınter sınırlayıcı, hiçbir sınırlama ile
  • Ağırlık: 4.5kg
  • Yazın: AC AC
  • Model Numarası: LCD 1000G2-WAL-
  • Giriş Voltajı: 22-65v 45/-90v
  • Paket Ağırlık: 5.6kg (12.35lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 32cm x 19cm x 9cm (12.60in x 7.48in x 3.54in)

İlgili ürünler

Trending.