2 adet Esnek 360 derece eğilmiş bükülmüş 45degree nozzle Tüm Köşe Doldurmayı ve 4 adet sarı doldurmayı kazıyıcı dostum kalafat

v97543

Yeni ürün

19.75TL 18.18TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

Son derece yeni satın almak için %10 indirim almak için tavsiye! Ambalaj:Her Sipariş 1set için. 2 adet Esnek Bent Lüle ve aşağıdaki fotoğraf olarak 4 adet sarı kazıyıcı dahil 1set:

1, 360 derece bükülmüş başlık: 2 adet BÜKÜLEBİLİR.Zor içine buradan UZATILABİLİR yerlere ulaşmak için.Esnek hortumu ayrı topları yapılmış.Daha fazla top eklemleri dokunun veya uygun itme uzatılabilir YENİDEN kullanılabilir hale getirir.Her topu standart bağlantı parçası ile. Her topu o sert içine yerleştirir Dokunun ulaşmak için veya daha fazla topu eklemler Flexi Memeleri Esnek Silikon Meme Çifti o sert içine yerleştirir Dokunun ulaşmak için veya daha fazla topu eklemler aracı Kullan-eski silikon ve yeniden uyum için itin Olsun,kolayca doldurmayı 360 derece yapar Genesis eski silikon ve yeniden uyum için itme Almak yerine olabilir. Köşeleri,duş ve ulaşılması zor alanlar için İdeal.Akıllı ve bükülebilir uç iç ve dış kalafat için geçerlidir. 2, Popüler Doldurmayı Araç Kiti Derz Dolgu Silikon Derz Kazıyıcı ve Dolgu Terbiye Aracı Mastik Kazıyıcı Silecek Sarı Renkli Bu araç seti kenar boyutları ve şekilleri sızdırmazlık çeşitli, hiçbir kenarları, Köşeleri ve eklemleri için kullanımı kolay sunan dört araçları içerir. Etkili bir dakika içinde yapıştırıcı ve Harç kaldırın ve tekrar tekrar kullanılabilir. 4 adet / çevre dostu malzeme, tamamen geri dönüştürülebilir 4 özel olarak tasarlanmış terbiye araçları bakımı Kolay mükemmel kenarları oluşturmak için kalafat araçları üreticisi araçları temizlemek için sabunlu su veya bez kullandı set açıklama: Renk: Sarı Miktar:. eğer daha fazla miktar ve araçlarımızı satmak istiyorum, pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Bu sayfa ve alışveriş bağlantımız bulabiliriz. Açıklama: 1, Çin Post Hava Posta ile göndermek için en kolay yoludur. Ama biraz daha uzun zaman alabilir. 2, Eğer acilen ürün istiyorsanız, lütfen diğer hızlı express ya da mesajları ile online bize ulaşın seçin. daha fazla miktar pls online sipariş gerekir. Ayrıca mesajları ayrıntılı bilgi için çevrimiçi bize gönderebilirsiniz. Eğer istediğiniz türde bulamadıysanız, lütfen bize ulaşın. İstediğiniz uygun öğeleri bulmanıza yardım edeceğiz. Sizin için hem perakende ve toptan satış yapabiliriz. Karşılıklı yararı için birlikte çalışacağız. eğer büyük miktarda istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta için daha ucuz fiyatlar için bize e-posta gönderin. (Builderschoicetools (nokta) com Temas): olacak Olacak Cep telefonu e-posta adresi:+8613429626426 Skype:bctools1 Whatsapp/Viber/Wechat/Line/Kaokao Konuşma: +8613429626426 Pls eğer daha fazla ihtiyacınız varsa, bize çekinmeyin. İnşaatçılar Seçim Araçları Sınırlı, one-stop tedarikçisi ve ortağı! OEM/ODM de karşılandı.

Kullanımı kolay,iyi kalite mükemmel fonksiyonu;

Silecekleri için ambalaj yolu, miktarı küçük ise hisse senedi dayanarak rastgele olacak.

Firmamız sizin için hem perakende ve toptan satış yapabilir.

Pls değerli perakende sipariş doğrudan online yer!

Pls eğer toptan olarak daha fazla sipariş etmek isterseniz trademanager aracılığıyla online bize veya bize mesaj sonuna ulaşın. İstediğiniz miktarı gibi 500pcs olarak aldıktan sonra, 1000pcs,daha biz ya da, size ürün göndermek için en iyi yolu kontrol ederiz.

Eğer birlikte diğer mal ile gönderilmesi diğer yolları veya mal yollamamızı istiyorsanız, pls doğrudan ticaret Müdürü tarafından bize mesaj veya konuşma çekinmeyin!

Ürün veya nakliye için herhangi bir soru, pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!

Çin Sonrası Hava yoluyla, express ücretleri, Çin Post Hava Posta ile çok ucuz olmasına rağmen uzun zaman inci(30 gün ila 60 gün) e yol alabilir unutmayın.

2kgs altında toplam ağırlığı için Çin Post Hava Posta ile ürün gönderebiliriz. 2kgs başka bir ifade seçilmelidir.

CE sertifikasyon hava doldurmayı silah: silahları' kalite güvence altına almak için 10 yıl mesleki deneyime sahip; eğer büyük miktarda istiyorsanız, pls bize e-posta gönderin ve size daha ucuza veririz. Profesyonel Aletler Tedarikçisi İnşaatçılar Seçim Araçları sınırlı Kalafat Araçları Yapımında Uzmanlaşmış. Açıklama: 1, Çin Post Hava Posta ile göndermek için en kolay yoludur. Ama biraz daha uzun zaman alabilir. 2, Eğer acilen ürün istiyorsanız, lütfen diğer hızlı express ya da mesajları ile online bize ulaşın seçin. daha fazla miktar pls online sipariş gerekir. Ayrıca mesajları ayrıntılı bilgi için çevrimiçi bize gönderebilirsiniz. Eğer istediğiniz türde bulamadıysanız, lütfen bize ulaşın. İstediğiniz uygun öğeleri bulmanıza yardım edeceğiz. Sizin için hem perakende ve toptan satış yapabiliriz. Karşılıklı yararı için birlikte çalışacağız. eğer büyük miktarda istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta için daha ucuz fiyatlar için bize e-posta gönderin. (Builderschoicetools (nokta) com Temas): olacak Olacak Cep telefonu e-posta adresi:+8613429626426 Skype:bctools1 Whatsapp/Viber/Wechat/Line/Kaokao Konuşma: +8613429626426

  • Fonksiyon: kalafat tüm köşe nozzle
  • Ambalaj: OPP torba İLE
  • Güç Kaynağı: Manuel
  • renk: sarı renkli 4 adet kazıyıcı
  • DİY Malzemeleri: Boya Ve Dekorasyon
  • Şekil: Resim gibi gösteriyor
  • özelleştirilmiş: Evet
  • Yazın: Kartuş Tabanca
  • Model Numarası: BC-P020 ve BC-P011 silikon kazıyıcı
  • Marka Adı: Toolsbrother
  • Paket Boyutu: 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.