1 Kawasaki NİNJA 250 300 2009 2011 2012 2013 2016 Koruyucu Tank Pad Gaz Diz Tutuş Çekiş Yan Çıkartma + Sticker

v97544

Yeni ürün

78.74TL 74.83TL

Etiketler: diz kavrama, tank pad, koruyucu tank, Ucuz diz kavrama, Yüksek Kaliteli tank pad, Çin koruyucu tank Tedarikçileri.

Bir yüklemek için bir süper güçlü 3M® yapıştırıcı Üstün kalite ve kolay Malzeme: Silika Jel özelliği:Durumu: %100 marka yeni Öğe Renk:Siyah Miktar:. *Eğer toptan fiyatlar arıyorsanız Lütfen bu parçaları motosiklet için teklif *önce uyum sağlamak takım: 2016 Paket İçerir Kawasaki NİNJA250 NİNJA300 Z250 2008 İçin Bir Çift Motosiklet Tank Pad +1 Balık Sticker Kemik Not: lütfen indirim için bize ulaşın. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız, beş yıldızlı geribildirim bize bırakın*. *Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize mesaj ver lütfen. Sorunu halledersin en kısa sürede yardımcı olacağız

SSS

Bu madde Motosiklet almam uygun olur?

Ürün Açıklaması doğru modeller listesi, satın almadan önce, Aksesuarları Motosiklet için uygun olduğunu onaylayın olacağız.

Eğer bu konuda hala emin değil misin, uyum emin olmak için sipariş vermeden önce bir teknisyen danışmanlık düşünebilirsiniz.

Ülkem için sevk edilebilir mi?

Dünyanın %98 ülkeler öğeleri yollayabilirsiniz. eğer ülkenize hoş seçin ot varsa , bizimle konuş pls .

Ne kadar gelmesi sürer?

Genellikle bir kez ödeme teyit 1-2 iş günü içinde sevkiyata ayarlayacağız konuşma ve 20 günde(5-7gün) DHL ve EMS (13) ile teslimat süresi için işbirliği yapıyoruz,

Sadece EMS ile bazı alan müşteriler, ithalat için daha iyi olan, örneğin Rusya, mal göndereceğiz not:.

Gümrük vergileri ödemek zorunda mıyım?

herhangi bir ücret Vergi ödemek yok .ve hoş, fiyat olursa, bu nedeniyle herhangi bir gümrük vergisi ve ücreti, alıcı kendisi tarafından ödemek, eğer kabul etmiyorsanız, lütfen sorunları önlemek için satın almayın gerekir . gümrük vergi ve ücret içermez Özel görevleri ithal eden ülkeler tarafından tahsil edilir. Bu kontrol edemez rağmen, gümrükte daha düşük bir değer beyan size yardımcı olacağız. Bu nedenle, müşterilerimizin en özel vergileri ödemek ya da sadece birkaç ödemeniz gerekmez. Eğer beyan edilen değer için özel gereksinimleri varsa, size sipariş zaman bize açıkla lütfen

Nakliye Politikası

Biz dünya çapında gemi,APO/FPO hariç.

Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen 10 ila 20 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak.

Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır,ti olabilir en fazla 20 iş günü sürer,ve biz

20 günde(5-7gün) DHL ve EMS (13) ile teslimat süresi için işbirliği

Ödeme

Alipay burada kabul ediyoruz.

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

3 gün içinde ödeme yapın, lütfen (sadece hoş comfirm adrese gönderiyoruz )

Döner

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Eğer herhangi bir nedenle, maddenin makbuz 3 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak,döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir.eğer onların döndüğünde öğeleri hasar veya kayıp varsa,bu tür bir zarar veya kayıptan sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir.Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için thelogistic şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Geri bildirim

Müşteri her zaman HAYIR vardır.1

Satisification ve olumlu geribildirim bizim için çok önemli.Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve aklınıza gelebilecek endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyorum.en iyi ro sorunları çözmek deneyin andwill.Olumsuz bir geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.ihtiyacını karşılamak ve memnuniyeti endhance bir çözüm bulacağız.Nedeniyle aynı ISS SPAM filtresi ayarları için,e-posta yanıtları almak mümkün olmayabilir,eğer e-postalarımızı almak haveproblem varsa,bizimle temas kurmaktan farklı bir e-posta kullanmanız gerekebilir.Eğer kalem alındı 3 gün içinde herhangi bir nedenle madde ile unsitisfied iseniz, (nakliye düşüldükten) arefund için iade edebilirsiniz.

Bize ulaşın

00-18 00 Cuma 9 8 (GMT) çalışma süremiz Pazartesi::.Bu yüzden her zaman bize Hoş e-posta sistemi üzerinden konuşma lütfen,mümkün olduğunca çabuk respend olacağız.

  • Özel Özellikler: anti-kayma
  • Model Adı: Kawasaki NİNJA250 NİNJA300 Z250 2008 - 2016
  • Marka Adı: Crystearth
  • Malzeme Türü: yumuşak kauçuk
  • Ağırlık: 0.2kg
  • Öğe Türü: Çıkartmaları & Çıkartmaları
  • renk: Siyah
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.28kg (0.62lb.)

İlgili ürünler

Trending.