Yeniden Kullanılabilir Kolay Temiz Gaz Sobası Koruyucuları Yapışmaz Brülör Liner Güvenli Mutfak Temizlik Aletleri Bulaşık Makinesi Kapağı

v97882

Yeni ürün

12.96TL

Etiketler: aracı Aracı, mutfak liner, aracı temizleme, Ucuz araç aracı, Yüksek Kaliteli mutfak liner, Çin araç temizlik Tedarikçiler.

Yeniden kullanılabilir Kolay Temiz Gaz Sobası Koruyucuları Olmayan Sopa Liner Yakıcı ateşi altında brülör ızgaranın altındaki gaz sobası İçin Güvenli Mutfak Temizlik Araçları, koy koruyucuları Bulaşık makinesi Kapağı. Koruyucu Olası dosya yaralanma veya ürün hasar Koruyucu farklı gaz soba uyacak şekilde kesilmiş olabilir önlemek için herhangi bir alev açık olmalıdır. Koruyucu deliği makasla gaz uyacak şekilde düzgün kullanın Uyar hemen hemen tüm gazlı ocaklar önce soba kesilmiş olmalı ve non-sopa kolay temizlik çıkartılabilir. Sıcak sabunlu su ile yıkayın ya da bulaşık makinesine tamamen yeniden Şartname 260°C Boyut: Yaklaşık sıcaklığa kadar Dayanıklıdır. 270 x 270 mm Renk: mallarımız çok uygun olan Siyah,Gümüş Paket:2 adet Nakliye: merak etmeyin, bir satın alma lütfen, hemen sevk edeceğiz. 1.Politika çünkü, eğer Rusya ise bize tam adınızı verin.İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. 2.Madde ödeme makbuzu 5 iş günü içinde sevk edilecektir. 3. Eğer işlem Hong Kong ve Çin resmi tatili ise, kullanım süresi gecikmiş olacak. Lütfen anlayın. Ödeme: bu Alipay (banka transferi ve Western Union), kredi kartları,gerçek zamanlı banka transferi, çevrimdışı ödemeler gibi Hoş üzerinden Birçok ödeme şekli vardır.Sizin için en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz. Çıkarlarını korumak için,ödeme geçici olarak Alibaba tarafından yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar bize yayımlanan olmayacak. Garanti: 1.Eğer aldığınızda öğe kusur veya memnun kalmazsanız, 14 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Ama fabrika durumuna geri olmalıdır. Önceden bize ulaşın ve iade önce çift dönüş adresini kontrol edin. 2.Eğer madde 3 ay içinde kusurlu ise, kusurlu madde aldıktan sonra ücretsiz olarak yeni bir yedek göndermek veya tam bir geri ödeme teklif edebiliriz. 3.Eğer maddenin 12 ay içinde kusurlu ise, ayrıca değiştirme hizmeti sunabilir, ama ekstra nakliye masrafları için ödemek zorunda. Geri bildirim: bize iyi bir geribildirim verebilir Umut! Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli .Biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için Olumlu Geribildirim terk etmeye davet ediyoruz.Sadece 1 dakika sürer.Desteğiniz için teşekkür ederiz!

  • Malzeme: Diğer
  • Stil: Modern
  • renk: Gümüş, siyah
  • Şekil: Kare
  • Masa Dekorasyon Ve Aksesuar Türü: Paspaslar & Pedler
  • Marka Adı: TCJJ
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.