1 Çoklu JAMMA PCB Değiştirici 2 adet sıcak Yeni Arcade MAME Oyun uzaktan kumanda ve romote alıcı ile borad

v97893

Yeni ürün

342.87TL

Etiketler: pcb prototip, pcb geniş, pcb ekran, Ucuz pcb prototip, Yüksek Kalite pcb geniş, Çin pcb ekran Tedarikçileri.

2 sıcak Yeni Arcade MAME Oyun girişi Çoklu JAMMA PCB Değiştirici Uzaktan Kumanda ve Romote Alıcı Giriş ile Borad: Şimdi bir dolap içine 2 farklı Jamma PCB tak ve geçiş kontrol basarak oynamak istediğiniz oyunu seçebilirsiniz .Yüklemek için sadece mevcut Jamma demeti halinde PCB tak. Kolayca yüklemek ve mükemmel çalışıyor. JAMMA Adaptörü kullanımı ile JAMMA (ya da olmayan) iki farklı JAMMA JAMMA kolaylıkla tek bir kabin içine PCB yükleyin! 2-1 Çoklu JAMMA board değiştirici yüklemek için basit ve düğmeye basarak çalışır. Dahil kablolu geçiş işlevidir. Bu iki yüklü kurulları arasında kesintisiz hızlı geçiş sağlar. Ayrıca bu bir gerekir eğer ortak bir oyun odası (böylece müşteri ikinci oyun tahtası için güç için beklemek ve seçilirse kendisi test yok) yükleme...oyun zaten hazır olacaktır. Ürünlerin Hepsi ilk gücü (JAMMA yuvası, VGA bağlantısı, RGB ile Giriş Bağlantıları S ve L/R Ses girişi) yepyeni Çoklu giriş seçenekleri vardır, 1 yuvası otomatik olarak etkin ve Çalış özelliği:. Her iki yuvanın da bir araya Değiştirici yolları üzerinde mümkünse +5VDC, player Kur başına 12VDC +ve -5VDC Değiştirici yolları SERVİS & TEST butonu fonksiyonları, artı 4 tetikçi düğmeleri hızlı ve kolay Kurulum Giriş: (kabin katta) hazır JAMMA arcade kabin içine 2-in-1 Çoklu JAMMA PCB Değiştirici Yüklemek ideal güç JAMMA JAMMA dolapları uzak bağlantı 1 MultiJAMMA Değiştirici PCB yuvası (Slot en yakın / 1 yuvası 2-in-aç birine JAMMA Adaptörü ile (ya da olmayan) diğer JAMMA PCB JAMMA PCB Yüklemek bağlayıcı 2 yuva) içine 2-in-1 Çoklu JAMMA PCB Değiştirici bağlayın. Jamma kurullarına (Ön üzerinde monitör bağlantı noktası var) anahtarı önüne geçiyor Kurulunun ön takarken, şalterin ön iki VGA Giriş bağlantı noktası vardır. Önemli kabine üzerinde güç ve zevk Hatırlatma: Teknik not : Bu şalter-1 Pandora V2 PCB kurulu-400 VGA video kullanarak video geçiş olmayacaktır. Bu Yönetim Kurulu ile VGA video el VGA switch kutusunu kullanarak açık olması gerek çalışması için. Diğer tüm işlevleri düzgün geçecektir ayrı bir anahtarı açmak gerek video kısa. Eğer CGA tüp monitör kullanıyorsanız hiçbir sorunları yoktur. Monitör: Eğer o zaman sadece Jamma demeti kapalı monitör havale et, CGA monitör kullanıyorsanız Eğer VGA monitör kullanıyorsanız, VGA VGA kartlarına erkek VGA kablosu için bir erkek kullanarak anahtarı VGA Giriş bağlantı noktası Jamma panoları her iki tak Jamma panoları ayarlamak gerekir. Özellikler: Renk: Yeşil Net Ağırlık: 310g Dahil olmak üzere Bu Liste:-1 Çoklu JAMMA Değiştirici PCB kurulu 1 x Uzaktan Kumanda (pil hariç)-2 1 x 1 x Uzaktan kumanda Alıcısı

Nakliye

Hoş Nakliye Alibaba lojistik sağlayıcısı "CaiNiao" tarafından sunulan resmi bir lojistik hizmettir. Bu hizmet Çin dünya çapında gelen sevkiyat kapsar.

Hoş Nakliye sevkiyat teslimat için tüm yolu paket izlemenize yardımcı olabilir.

Bir kez bir sipariş var, Hoş Nakliye bizden önce mal toplamak ve bir nakliye şirketi için bu emri gönderir. Hoş paket zamanında nakliye ve uca izleme son sağlamak olduğundan emin olun. Ve böylece her yerde istediğiniz zaman ve paketinizi takip edebilirsiniz Sipariş Ayrıntıları sayfasında izleme bilgilerini görebilirsiniz. Eğer paketi nakliye sırasında kaybederse, Hoş bulmak veya size doğrudan geri ödeme yardımcı olacaktır.

Eğer Hoş Standart Shipping “ seçeneğini seçerseniz, CaiNiao, tüm bu nakliye şirketleri( 3 hafta birçok ülkeye gelmesi) normal airmails, iyi gümrük sunabilir daha güvenilir daha hızlı teslimat için özel havayolu hatları Singapur post, OMNİVA vb-Estonya Post, Correos, Posti Finlandiya gibi kargo şirketleri için bu emri gönderir .

Eğer Hoş Premium Nakliye “ seçeneğini seçerseniz, CaiNiao HK DHL, MİDİLLİ gibi nakliye şirketleri için bu sipariş gönderme, Teslim Süresi 3-10 iş günü olacak . Ama bazı ülkeler gümrük ücreti veya vergi ödemek zorunda.

Genellikle kolay gümrük işlemleri için ürünün değeri daha düşük , eğer aklın varsa, ya da gerçek değeri ihtiyacım var, lütfen bize bildirin. Alıcı tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, vergileri sorumludur.

Not: teslimat sırasında herhangi bir sorun, sizin için çözmek için mutluyuz Eğer bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.

***Emin alıcı tam adıdır olun ve irtibat numarası daha iyi dağıtım için doğrudur. *** Teşekkürler!Garanti Ve Bakım

Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir . Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.

Ayrıca 3 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı da değiştirilecek parçaların masrafları ödemek gerekir.

Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır. Geri bildirim

  • Yaş: >8 Yıl
  • Yazın: JAMMA Değiştirici
  • Model Numarası: JAMMA Değiştirici
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.