Ekstra stimülasyon için BEEGER Kusur Yalayıcı Cock Ring - benzersiz şekli,metal halkalar penis

v98055

Yeni ürün

95.95TL

Etiketler: yüzük kaburga, şekil ürün, yüzük resim, Ucuz yüzük kaburga, Yüksek Kalite şekli ürün, Çin yüzüğü görüntü Tedarikçiler.

Resimde Büyük Tasarruf Almak için tıklayın

Hoş UYGULAMA arama çubuğuna da dropshipping kabul Ediyoruz kuponu almak @dreamlover00010 KOYMAK. Ödeme yöntemi hakkında herhangi bir soru, pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin . ya da whatsapp:+8615869119615

Daha fazla indirim için instagram beni izleyin:

Tüm ürün ihtiyatlı paketlenmiş olacak, kimse ne paketi olacak ve instagram kimliğim: dreamlover_ann Lütfen unutmayınız. Ayrıca özel gösteri için oyuncak seks değil, halka veya tüp yazacağız.

Marka Adı:Beeger

Malzeme: Alüminyum

Ağırlık:etrafında g/130 g/170g

Öğe Türü: Taint Sik Yalayıcı Rin

Çap:40(1.5"),45 mm(1.75"),50 mm(2.0")

Ambalaj: Gizli seks kelime ambalaj

Bu geleneksel halkaları bulunamadı faydaları ve ekstra stimülasyon sağlayan benzersiz bir şekli vardır. Yuvarlak erkek seks yaparken ipucu losyonları kusur veya perine, şeklinde. Bu hissi daha sert ereksiyon ve güçlü orgazm gerçekleştirmelerine yardımcı erkekler için çok memnun olduğu tespit edilmiştir.

Bu Kusur Yalayıcı Horoz Halka kullanmak için sadece bir yoludur. Çeşitli şekilde penis üzerine getirerek sizin ve eşiniz için farklı hisler elde edebilirsiniz. Taint Yalayıcı Cock Ring bizim en iyi performans için hafif alüminyumdan imal edilmiştir.

1.DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. 2 (hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO). Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir. 8. Ürün ithalat üzerine vergi ücretsiz olan recevie sağlamak için,mümkünse â€ÂÂœGiftâ€A A a "ya â€ÂÂœSample†- çıkarmak" gibi mi ilan edeceğiz ,ve Her parsel değeri en az 20 $ilan,eğer daha düşük beyan değeri bize ihtiyacın olursa,sırada bir mesaj bırakın lütfen.

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR. 3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. 4. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

1.Görüşleriniz bizim İş geliştirme çok önemli,o Yüzden eğer ürünlerimizden memnun iseniz 5 Yıldız Geribildirim bırakın lütfen,çok teşekkür Ederim. 2.Bizden yardım sormadan Negatif Geribildirim,eğer herhangi bir sorun varsa, önce bizimle İrtibata geçmekten çekinmeyin lütfen.Nötr ya da negatif geribildirim,lütfen daha iyi bir çözüm elde etmek için bizimle irtibata önce geribildirim bizim hayatımız,kısa sürede tüm mesajları yanıtlamak,şimdiden sabrınız için Teşekkür ederiz.

  • Ağırlık: 90g/130g/170g
  • ürün tipi : Taint Yalayıcı Cock Ring
  • Müstehcen: No
  • Model Numarası: SM201
  • Öğe Türü: Penis Halkaları
  • Müstehcen Resim: No
  • Marka Adı: BEEGER
  • Boyutu: 40mm/45mm/50mm
  • Malzeme: Alüminyum
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.