Yumuşak Toz Akne Tedavisi İkmal Nemlendirici Gözenekleri Toz doğal Nane Yüz Maskesi Anti-enflamatuar Beau Küçültmek

v98109

Yeni ürün

42.52TL

Etiketler: gözenek küçültmek, maske toz, diy maskesi, Ucuz gözenek küçültmek, Yüksek Kaliteli toz maskesi, Çin diy maskesi Tedarikçileri.

Yumuşak Toz Akne Tedavisi İkmal Nemlendirici Gözenekleri Toz doğal Nane DİY Yüz Maskesi Anti-enflamatuar Güzellik Salonu Ekipmanları Shrink

Malzemeler: taze nane, Aktif hücre enzim, E Vitamini, Arbutin...

Ana etkileri:Taze nane Anti inflamasyon ve sedasyon üzerinde büyük bir etkisi vardır, anti-örneğin, doldurmak ve nemlendirici, gözenekleri küçültmek,cilt serin olun. Aubutin cilt beyazlatmak ve İhale yapmak, cilt, onarım hücrenin esnekliğini artırmak, derinlemesine temizlik yapabilirsiniz.

Kullanım şekli: (25gr kadar) uygun maske toz almak, uygun suya ekleyin, daha sonra hızlı bir şekilde hamur haline karıştırın, sonra eşit bir şekilde yüz İÇİN MASKE yayılmış, 15-20 dakika sonra çıkarın.

Paket seçtiğiniz miktar İçerir:

1 USD 10.00 /kilogram. Siparişler işlenmiş ve ödeme temizlendikten sonra 24-48 saat içinde sevk edilecektir. 2.1-2 gün içinde ödeme sonra bize güncel adresinizi söyleyin; aksi halde, Emanet adresi dayalı öğeyi gemi, bu yüzden doğru olduğundan emin olacağız. 3. Ücretsiz Kargo: ücretsiz kargo ile Tüm öğeleri gelmesi ülkeye bağlıdır 7-25 iş günü sürer kendi nakliye yöntemi tarafından ilan edilecektir.60 gün Brezilya için bazen olur. 4. Bazen kötü hava koşulları, gümrüklerde zaman kaybı nedeniyle daha uzun olurdu. Zamanında öğe almazsanız, bu nedenle sabırla bekleyin. Eğer otuz gün içinde öğe almazsanız, lütfen bize ulaşın, ve daha sonra izlemenize yardımcı olacağız. 1.Sadece Emanet ödeme kabul ediyoruz ve 3 gün içinde satın alma tarihinden itibaren alınması gerekir. 2.ÖNEMLİ! LÜTFEN OKUYUN! Alıcılar ithalat vergileri, özel ücretler ve vergiler sorumlu varsa. Ek maliyetler öğeyi satın almadan önce empoze belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. 3.Herhangi bir nakliye hizmeti sorumluluğundadır bu kaza, gecikme ya da diğer konularda sorumlu değildir.

1.14 gün iade politikası sunuyoruz. 14 gün t Eğer ürün ile herhangi bir sorun varsa ve iade etmek istiyorum siparişinizi aldığınız tarihten itibaren içinde lütfen bizimle irtibata geçiniz.

2.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve hoş kimliğinizi bize vermeniz GEREKİR.

3.Alıcı ve Satıcının Hoş gelen işlem iptal SONRA dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj içinde maddenin TAM ÖDEME, aldıktan sonra, iade edeceğiz. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4.Alıcı iade nakliye maliyeti sorumludur.

Müşteri Memnuniyeti bizim için en iyi çalışıyoruz. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, Günde 24 Saat, haftada 7 Gün hizmet uzmanları e-posta çekinmeyin lütfen. En kısa sürede size cevap verecektir. Eğer 24 Saat içinde yanıt, lütfen posta kutusunda spam kontrol edin.

Büyük ölçüde OLUMLU görüşleriniz için teşekkür ederiz. Lütfen yardım sormadan negatif geribildirim bırakmayın. Amacımız Üst Düzey Müşteri hizmetleri sağlamak için, normalde çok iyi bizim herhangi bir sorunu çözmek için çalışacağız.

Lütfen eğer sürekli nakliye zaman belirttiğimiz çünkü 30 gün içinde ürünü teslim aldığınızda, yoksa negatif veya Nötr geribildirim bırakmayın.

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz excellenceand yüksek standartları korumak. Geri bildirim bizim için çok önemlidir. Çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

  • Rapor Numarası: Altı yüz doksan iki yetmiş altı yirmi dört kırk dört on sekiz kırk dokuz
  • Yazın: Kabuğu Maskesi
  • Model Numarası: Diğer
  • Öğe Türü: Tedavi Ve Maske
  • Madde: Nane
  • Özellik: Kontrol nemlendirici,Yağ,Beyazlatma,Akne Tedavisi
  • Kullanın: Tüm Yüz
  • Formülasyon: Çamur
  • Cinsiyet: Unisex
  • Koku: 50 gram, 100 gram, 200 gr
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 22cm x 21cm x 11cm (8.66in x 8.27in x 4.33in)

İlgili ürünler

Trending.