Vida Gitar ile KAİSH 8 Delik Tele Çizik Plaka Fender Telecaster için Çeşitli Renkler Pickguard

v98142

Yeni ürün

61.66TL 55.49TL

Etiketler: Gitar Pickguard, çizik plaka, plaka gitar, Ucuz gitar pickguard, Kaliteli çizik plaka, Çin plaka gitar Tedarikçiler.

Orijinal Koruyucu film ile Kaplı malzeme: Plastik ()

Maddenin sadece Asya ülkelerinde yapılan Amerikan/Meksika Standart Teles Fender, Squier ya da başka bir Teles uyuyor! (Not lütfen Boynuna hiçbir montaj vida delikleri Alım vardır)

Kalitesi harika! Fiyatı Ucuz! 8 Pickguard Vidaları dahildir. Eski pickguard için en iyi yedek

1 Tele Pickguard x

8 pickguard vidaları x

Ödeme ihale bittikten sonra 7 GÜN içinde alınmış olması gerekir. ödeme yaptıktan sonra en kısa sürede göndereceğiz.

2 iş günü içinde gemi . Bizim öğeler çoğu sıradan ekonomi Hava posta yoluyla izleme referans olmadan sevk, paketiniz izleme için bir başvuru eklemek istiyorsanız, ek $4.00 nakliye için gerekli olacaktır. Satın almadan önce bu dönem için ödeme çok dikkat lütfen.

Nakliye birleştirmek kabul etmeyiz. Toptan fiyat teklifi istiyorsanız lütfen önce kargo ücreti onaylamak için bizimle iletişime geçiniz.

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcı ' nin sorumluluğundadır. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Girdiğiniz adres için çıkış işlemi sırasında gemi yerine, PayPal teslimat adresi daha yapacağız.

Bu Çin Dünya çapında uluslararası bir post.Normal teslim süresi Birleşik Devletler ve 15-25 iş günü diğer ülkeler için 10-20 iş günüdür, cömert olduğunu anlayın lütfen.

Hemen sipariş inceleyin bir kez onları alırsınız. (Bozuk, eksik veya yanlış öğeler) tüm talepleri 7 GÜN içinde teslim aldığınız tarihten itibaren teslim edilmesi gerekir.

Bozuk Düzen:

Aldığınız sipariş bir üretici kusur varsa, lütfen e-posta kusurlu maddenin, hemen fotoğraf bize. Bir yedek gemi önce arızalı parçayı geri göndermen gerek. Arızalı parçayı alıyoruz ve onu incelemek en kısa sürede size bir yedek alırız.

Taşıma sırasında hasar görmüş:

Bunu kabul etmeden önce(s) paketi kontrol edin. Emin teslim kişi teslim fişinde bu zarar bir not yapar emin OLMALISINIZ dış ambalaj üzerinde tahrifat herhangi bir hasar ve/veya kanıt görürseniz. Bir kere kesin hasar not teslimat makbuzu üzerinde, hasarlı paket kabul etmemeniz teslim şoföre söyle, sonra hemen bize yaptık. Taşıyıcı ile onaylanır onaylanmaz, size bir yedek buluruz.

Eksik Sipariş:

Eğer kısmi bir sipariş aldıysanız, hemen bizimle iletişime geçin. Bu durumda, alınan kısmi sipariş bize e-posta resimler lütfen. Nakliye departmanı ile onaylanır onaylanmaz. size bir yedek buluruz.

Yanlış Emir:

Eğer sipariş etmediğiniz bir öğe alırsanız, hemen bizimle iletişime geçin. Bu durumda, alınan maddenin resimler bize e-posta lütfen. Nakliye departmanı ile onaylanır onaylanmaz. size bir yedek buluruz.

Bir kelime, Eğer herhangi bir sorun Varsa, lütfen bize ulaşın! en kısa sürede sorunları çözeceğiz. Lütfen önce hafifçe bize ulaşın anlaşmazlık açmayın, bu sorunu çözmek için kullanılabilir. Anlayışınız için teşekkürler!

Müşterilerimiz ile tüm işi takdir ediyoruz, Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, olumlu bir geribildirim bırakın lütfen ve bize 5 yıldızlı derecelendirme puan verin. Eğer bir sorun varsa, önce bizimle irtibata emin olun ve en iyi bizim sorunları çözmek için çalışacağız.

Eğer herhangi bir sorunuz ya da sorununuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin,24 saat içinde size yanıt vereceğiz. Dikkatlice teklif önce terimleri ve açıklamaları kontrol ediniz.

  • Marka Adı: KAİSH
  • Yazın: Pickguard
  • Model Numarası: Pickguard
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.