Ücretsiz Kargo!23cm 38# kadın buğday rengi Sahte Ayak Silikon,İç Kemik İçinde,Özgürce Hareket Ayak,Ayak Modeli,Ayakkabı Modeli

v98204

Yeni ürün

809.33TL 687.93TL

Etiketler: silikon sahte ayak, sahte ayak, ayak modeli, Ucuz silikon sahte ayak, Yüksek Kaliteli sahte ayak, Çin modeli Tedarikçiler ayak.

cilt/sobretudo feminino/yumuşak hava/katı bebek/katı seks bebeği/oyuncak modelleri 1 seks dükkanı gerçek bebek/hava yumuşak. tam silikon katı kadın ayakları 2. 10CM 3 Boyut: Ayak uzunluğu 22 CM, ayak genişliği-8 CM, toplam yüksekliği. 4 ağırlık: 45kgs civarında. iskelet insde ile, gerçek deri 5 dokunuş ve his. 6 bir çift. ayak fetişi için mükemmel, ayakkabı ve çorap görüntüleme, çizim ve aynı zamanda kişisel koleksiyonu gibi ...vs

Ürün yükseltme

1.gerçek deri rengi,ayakları kırmızı tabanları,Belirsiz damar.....

2.gerçek deri gibi...

3.buteaful ve firma Tırnaklar

4.Karışık farklı sertlik silikon çeşitli,farklı farklı bir duygu Yaratmak.....

b önce yıkama,tek ayak pudrası bebek karalama,

sonra su üstünde altında yıkayın...çok temiz olabilir.

kuru sonra,biraz bebek pudrası smear tekrar lütfen

Canım,lütfen satın almadan önce dikkatle bakın:

1.simülasyon modu bir prototip olarak yaşamak,kalıp üretim teknolojisi modeli ile ayak bacak vardır.Kalıp ürünleri sürece,manuel demould süreç kaçınılmaz,ama iyi kalite teslimat sağlamak için, %100 mükemmel ev satın dikkatli olun lütfen(böyle toe dikiş tek parça olarak) zavallı küçük kusurları anız saç ve biraz daha ince yeterli,ortak bir sanayi vardır bırakacaktır;

2.Ayak Modülü fiziksel gerçeklik vardır,ama kamera çekim ışık ve bilgisayar piksel ekran hataları olacaktır görsel olarak farklı,renk sorunları var,ayni hakim lütfen.

3.koku konusunda:herhangi bir malzeme değil, çok gerçekçi koku,kağıt tadı,suyun tadı,tamamen tatsız bir şekilde,özellikle de fabrika tadı olmalı,teslim edilen ilk yıkamalı,temel tadı çıkarılabilir dağılmış olacak.

Hakkımızda: Biz "MeiNi gong" bir multi-Çin'de yıl satış profesyonel seks ürünleri tedarikçisi olmuştur; küresel gelişme, yüksek kaliteli ve yüksek kaliteli ürünleri ile dünya genelinde tüketicilerin hizmetleri konusunda ısrar ediyoruz.

Hakkında gümrük ve tarife soru:

1. Mal kolay gümrük ve düşük gümrük tarifelerinin, en düşük değer ilan edeceğiz, ya da bildirmek istediğiniz miktarda bırakabilirsiniz.

2. Deneyimlerimize göre, Seks Oyuncakları bazı ülkeler, özellikle İslam ülkeleri, ödeme yap önce lütfen onay emin olun izin verilmez. Gümrük tarafından gözaltına alınan ve bir anlaşmazlığı yapılan müşteri reddettiği için kabul edemeyiz.

3. Emtia fiyatlarının sonuç tarifeleri içermez.

Geribildirim hakkındaki görüşleri:

Bu kırık veya hasarlı olarak herhangi bir kusur durumunda mal satın almak, lütfen bize ulaşın ilk yerine kötü görüşlerinizi bırakın, ya da anlaşmazlık yapmak, en iyi ürün ve hizmetlerimiz ile tatmin etmek için bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Geri göndermek için gerek yoktur, böylece ilk temas, biz para iadesi veya değiştirme, ya da sadece bize resim göndermek dikkatli incelenmesi gerekir almak için bize iade talep edilecektir.

  • Boyutu: 22*20*8cm
  • Malzeme: Silikon
  • Model Numarası: s33800
  • Marka Adı: meinigong
  • Öğe Türü: Seks Oyuncakları
  • Paket Boyutu: 22cm x 10cm x 10cm (8.66in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Ünite Tipi: Çift

İlgili ürünler

Trending.