El basınç ısı yapıştırma makinesi ev eşyaları plastik film gıda paketleme makinesi alüminyum folyo kahve çanta Packer Mühürleyen

v98318

Yeni ürün

203.91TL

Etiketler: Isı sızdırmazlık, Isı Yapıştırma Makinesi, gıda paketleme, Ucuz ısı sızdırmazlık, Yüksek Kaliteli ısı yapıştırma makinesi, Çin gıda paketleme Tedarikçiler.

AB /ABD/BS fiş adaptörü her fiş için ürünler sağlanır .

Başka bir ilgi alanım her zaman bana ulaşın lütfen!

1:Almanya müşteriler

eğer FedEx veya TNT ile gemi istiyorsanız bizi EORİ numarasını söyleyin lütfen . Onlar olmadan, sadece DHL, Hong Kong yazılan ya da Çin Yazılan tarafından olabiliriz !

2 :Rus müşterilere

lütfen tam adınızı ( en az 3 Kelime ) , ad, ikinci ad ve soyadı dahil olmak üzere, aksi takdirde Rus Post Çin'e parsel ve iade bültenleri olmaz bırak !

3:Brezilya müşterilere

FedEx, DHL, TNT, UPS, beni ( CPF veya CNPJ) vergi numaranı söyle gemiye istiyorsanız. O olmadan, gümrük Çin malları iade edecek .

4:Ukrayna, müşteriler Belarus

Eğer( özellikle Ukrayna, Beyaz Rusya) Çin Post tarafından sabırla bekleyin gemi seçerseniz, biraz yavaş, en az 30 gün sürer .

Güney Amerika'dan 5:müşterilerin

( örneğin, Arjantin, Peru ,Kolombiya vb.) vergi numarası varsa , gümrükte fazla sorun azaltacaktır.

Bu ürünü pompa işlevi yoktur.

Lütfen Dikkat: Eğer Avrupa tarzı fiş dönüştürücüsü ihtiyacınız Varsa,aşağıda bu bağlantı için bir dönüştürücü lütfen:

Manuel ölçüm hatası önlemek için, 1 anlama ______ALIŞVERİŞ REHBERİ______ Nakliye Bilgi için teşekkür ederim zor.Çin tarafından parcel Post Hava Posta Kayıtlı Posta Post veya HongKong,e-Paket,Çin açık veya Çin EMS,DHL,Fedex,UPS... 2 Kayıtlı gönderebiliriz.Birçok ülke Çin ile Kayıtlı Hava Posta Post veya HongKong Post Kayıtlı Posta Paketi kargo veya e-15~35 iş günü içinde parsel alabilir. 3.DHL,Fedex,UPS kargo çoğu ülke için 1~8 iş günü boyunca paketi teslim edebilir. 4.EMS kargo genellikle 15 gün iş günü 7~alır, müşteri kendi ülkenin express(anlaşma teslim tarihi bağlı). 5.POS Malaysia Nakliye ve Çin Post Olağan Küçük Paket Artı İki izleme bilgi olmadan. 6.Eğer koli sevk sonra 30 gün içinde paketinizi almadıysanız,lütfen bizimle temasa geçin.Sevkiyat takip ve geri cevap possibe en kısa sürede alırız.Amacımız Müşteri Memnuniyeti~ olduğunu! 7.Ücretleri öğeleri veya Nakliye Ücreti fiyata dahil değildir/ İthalat Gümrük Vergisi Ücreti/ Bu Suçlamalar alıcı' sorumluluğundadır. 8.Tüm siparişler genelde cleanred ödeme aldıktan sonra 3 iş günü içinde sevk edilebilir. F & S S: Nasıl benim satın alma için ödeme yaparım? Bir: Kredi Kartı, havale TT, Western Union, MoneyGram ve diğer ödeme yöntemlerini kabul Ediyoruz. Eğer ödeme yaparken zorluk varsa, yardım için bizimle irtibata geçiniz. S: satın aldığım eşyalar için herhangi bir garantisi Var mı? Bir: bir yıl garanti veriyoruz ama tüm nakliye masrafları Müşteri tarafından ödenmesi gerekir. S: kırık paket aldım,şimdi Ne yapabilirim? Bir: önce bizimle irtibata geçin,sizi hemen kararda verebiliriz.(Herhangi bir anlaşmazlık açın veya bana herhangi bir negatif geri bildirim yumruk vermeyin.) S: bir satıcı değilim.Ürünün kaç adet satın almak istiyorum,ne toptan fiyatı nedir? A: Merhaba, soruşturma için teşekkürler,eğer büyük miktarda satın almak için,lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, size en iyi fiyatı vermek,teşekkür ederiz! Geribildirim hakkında olumlu geribildirim takdir edilmektedir. Eğer hizmet ve ürünlerimizden memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. Bizim için en önemlidir. Parsel alındığında f ben herhangi bir sorun varsa, ilk yerine negatif geribildirim lütfen bize ulaşın. Sadece olumsuz ya da nötr bir geribildirim sorunu çözmeyecektir.

  • Yazın: Stand / Table
  • Marka Adı: JIQI
  • Sertifika: CE
  • Sızdırmazlık Uzunluğu: 20cm <
  • Güç Kaynağı: Elektrik
  • Model Numarası: lll0141ls
  • Vakum Torbası İle : No
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 48cm x 12cm x 21cm (18.90in x 4.72in x 8.27in)
  • Paket Ağırlık: 3.8kg (8.38lb.)

İlgili ürünler

Trending.