10 adet Evcil Köpek Klibi köpek aksesuarları Güneş Gözlüğü Evcil Köpek Saç tokası, evcil hayvan Bakım Ürünleri Hediye Sevimli

v98379

Yeni ürün

41.08TL 39.03TL

Etiketler: Hediye, düğün için hediye kutuları, Klip toka, Ucuz hediye, Düğün için yüksek Kaliteli hediye kutuları, Çin Tedarikçileri tokası klip.

Hoşgeldin pet malzemeleri depolamak için Benzersiz bir şekil şişme

Özellikler :

Ürün: 10 adet Köpeği Klip köpek aksesuarları Güneş Gözlüğü Evcil Köpek Saç tokası, evcil hayvan Bakım Ürünleri Hediye Sevimli

Malzeme : reçine ,klipler

Stili : resim gösterildiği gibi aynı.

Alaşım klipler arka :

Resim gösterileri, karışık renk renk : aynı.

MİKTAR: 10 ADET

Nakliye

Biz Dünya çapında Gemi, APO/FPO hariç .

Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen 15 ila 25 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak.

Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 iş günü kadar sürer olabilir.

Ödeme:

Alipay burada kabul ediyoruz .

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

Garanti ve Garanti:

12 ay Garanti. Güven ile satın!

Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 14 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Onu iade önce benimle irtibata geçin.

Eğer madde 3 ay içinde kusurlu ise, bir yedek ekstra şarj cihazı, kusurlu madde aldıktan sonra ya da teklif geri ödeme olmadan göndereceğiz.

Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Diğer Politikalar:

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM terk edeceğiz. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın.

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz.

Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen.

Nasıl satın almak için para veriyorum SSS : Q:?

A: aşağıdaki ödeme yöntemleri: cridet kartı; moneybooker;T/T;western union kabul ediyoruz. Q:Ne kadar benim ülkeme gemi için maliyeti nedir?

:Paketi en az 2 Kg Birleşik Devletler; Birleşik Krallık; Avustralya; Brezilya; Kanada, İtalya, Türkiye, İspanya; Malezya, Fransa, Rusya, İsveç, Yeni Zelanda, Norveç, İsviçre, Japonya, Tayland; İrlanda, İsrail, Belçika, Polonya, Güney Kore, Avusturya; Almanya; Danimarka; Singapur aşağıdaki gibi: 26 ülke için ücretsiz nakliye Çin Post Havayolu ile sevk edilecektir.

Kg 2 diğer ülkeler ve paket üzerinde, alıcılar tüm nakliye maliyeti göze sahip. S:öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı?

Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi staus görüntüleyebilirsiniz. S:Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor?

Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var! S:bir satıcı olduğumu,ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir?

A: Merhaba,soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

  • Boyutu: 3.8-4CM in width
  • Menşe yeri : Çin
  • Marka Adı: Masue Evcil Hayvanlar
  • Arka stil: alaşım klipleri
  • Yazın: Aşk hearst tarzı
  • Paket: 2 adet/1pair
  • Malzeme: Reçine
  • Özellik: Evcil hayvan için yeni durumda %100, mükemmel yay tımar
  • Öğe Türü: Saç Aksesuarları
  • Renk: 10 renk seçin
  • Tasarımları: aşk gözlüğü
  • Paket Boyutu: 3cm x 2cm x 1cm (1.18in x 0.79in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.