Yeni Sevimli Fil Yüz Pet Köpek Oyuncak, Kısa Peluş Pamuk İp Köpek ve Kedi Oyuncaklar Çizik Eğlence için İnteraktif Oyuncaklar Çiğnemek

v98417

Yeni ürün

21.47TL 19.55TL

Etiketler: kedi oyuncak, oyuncak kedi, oyuncak interaktif, Ucuz kedi oyuncak, Yüksek Kaliteli oyuncak kedi, Çin interaktif Tedarikçiler oyuncaklar.

Özellikler: peluş oyuncaklar çiğnemek, diş, pamuk malzeme güvenli olmayan temizleme-toksik

Yaklaşık malzeme: kısa peluş +pamuk ip + BB squeaker Renk: Mavi Boyutu:. 17x9cm(6.69x3.54inch) Ağırlık: yaklaşık. 26g

Açıklama

1. 100% yeni ve yüksek kalite!

2. Hayvanlar da çiğnemek için alıp oynamak seveceksiniz.

3. Sıkılmış zaman çok tatlı bir ses.

4. Sık dinlenmek ve stres serbest bırakın.

5. Eğlenceli ve eğlence için harika.

6. Dayanıklı sıkmak ve çiğnemek. Lütfen İpuçları: Lütfen nedeniyle aydınlatma efektleri, monitörün Parlaklık/Kontrast vb ayarları hatırlattı, web sitesinin fotoğraf ve gerçek öğenin renk tonu bazı küçük farklılıklar olabilir. Öğe Ölçü elle, 2~3cm farklı olabilir. anlayış umut, içtenlikle takdir edilecektir. Ödeme Destek: TT, PayPal,kredi kartları. Ödemek, ya da karşılaştıkları sorunları ödeme nasıl bilmiyorsanız Tek Ödeme yapıldıktan hemen altında olduğunuzda, lütfen ziyaret edin: Nakliye sevkiyat düzenlemek için 3-5 gün ihtiyacımız var, ödeme sorunları. Amerika Birleşik Devletleri ePacket ekspres kargo taşımacılık ,tüm Çin Post Air Mail Express Taşımacılık ile Diğer ülkeler ve bölgeler gereğidir .Çin hava posta teslim. Her ülke ve bölgenin farklı Gümrük politikası göre, çünkü normal şartlar altında, bu ülkelerin çoğu 15-25 iş günü,teslim süresi ,hedef ve diğer faktörlere bağlıdır,al 30-45 iş günü kadar sürebilir ihtiyacı ulaşır . Eğer oluşturulan gümrük tarifeleri ve ithalat vergileri , alıcı ayı ödeme.Üzgünüm, teslim edilemeyen adresleri birlikte geldik .Eğer iade adresi hata malı kaynaklanan eğer nakliye için ücret gerekiyor. Geri bildirim, ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz bizim için bize Kiss5 yıldızlı övgü, tanıma bırakın lütfen memnun değilseniz, bu çok önemli. Eğer ürün ve hizmetleri ile memnun değilseniz, negatif geribildirim önce bizimle irtibata geçiniz, tatmin olana kadar bu sorunu çözmeye çalışacağız. İyi iletişim her zaman sorunu çözmek için en iyi yoldur.

Kişisel hijyen konusunda tüketicileri koruma Tabanlı, normal şartlar altında iade Politikası ürünlerimiz sıra bir kodlama var, esnek, satın almadan önce yukarıdaki ölçüleri bakın, Eğer herhangi bir sorununuz sorunuz Olursa, lütfen Müşteri Hizmetleri ile görüşün satın almadan önce lütfen hasar Boyutu Açıklama yapılan tek kaliteli adam olmadığında geri kabul etmeyin. Renk sorunları ekran ve aydınlatma rengi Yüzünden tür hafif bir sapma,ürün rengi hakim, resimler sadece referans olabilir. Ürün Açıklaması Yıkama : El sıcaklık 40 derece, yıkama makinesi değil, kuru asmak, yasak ağartma, yüksek ısı ütü yasaklar aşağıda suyla yıkayın; Eğer hatları ve diğer yardımcı üretim süreci temiz işlemedi, bu durumu önlemek için çalışacağız, ama zaman zaman ürünler, müşteriler makas ile temizlenebilir algılanmadı. Nasıl satın almak için para veriyorum? SSS S: Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul Ediyoruz bir: ülkeme gemi için maliyet PayPal; kredi kartları; T/T; Q: Ne kadar? Bir: paket ağırlığına bağlıdır.Bu ürün Çin express şirket Q gerçek ücret standardına göre: perakende paketi ile mi geliyor? Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var! S: bir satıcı olduğumu, ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir? A: Merhaba,soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm,teşekkür ederiz!

  • Boyutu: 17x9cm
  • Yazın: Kediler
  • Marka Adı: PETSEEKER
  • Malzeme: kısa peluş +pamuk ip +BB squeaker
  • Fonksiyon: Köpek ve kedi oyuncaklar
  • Madde: P1053
  • Oyuncak Türü: Gıcırtı Oyuncak
  • Uygulama: tüm cins
  • renk: mavi
  • Özellik: Dayanıklı Non-toksik/
  • Paket Ağırlık: 0.037kg (0.08lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.