3"-8" Çapı 1" Kalınlığında Yün Keçe Parlatma Tekerlek Parlatıcı Yeşim Metal Ayna Yüzey Tezgah Taşlama Aracı

v98459

Yeni ürün

54.18TL 44.44TL

Etiketler: tekerlek Parlatıcı, cilalama parlatma tekerlekleri, parlatma cilalama, Ucuz tekerlek Parlatıcı, Yüksek Kaliteli parlatma cilalama tekerlekler, Çin cilalama Tedarikçileri parlatma.

Aşağıdaki gibi İsteğe bağlı çapı:

75mm 3 inç hakkında

100mm 4 inç hakkında

Teker 5 inç

150 mm 6 inç hakkında

200 mm 8 inç

Yaklaşık 25 mm Kalınlık: 1 inç

İç Delik: 10mm

Yoğunluk: Yumuşak - Orta ( 0.5 gm/c3 )

Bitirmek tıkanma ve iyi derecede iş parçasının yüzeyine yakmak ve siyah dönüm Önlemek Güçlü kesme kuvveti,keskin,dayanıklı , son derece aktif anti Direnme özelliği: Yüksek Aşınma-

Uygulama:

Paslanmaz çelik masa gereçleri mimari, handware,kol,menteşe,gatelock,galvaniz, aydınlatma,brassie,bakır, Plastik Ve Mermer ve metal iş parçası yüzey her türlü taşlama için kullanılır.

ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER !

L-Nano Aşındırıcılar ve Shenzhen, Guangdong bulunan Taşlama araçları profesyonel ve ünlü bir firma. Bu sektörde on yılı aşkın süredir sahip olduğumuz ve ürün oldukça geniştir. Son çözüm ve daha fazla ilgili ürünler için bize sormak için bekliyoruz ! Ayrıca, toptan satış için özel bir teklifimiz var !!!

SİPARİŞ NASIL:

Sipariş verdiğinizde Hemen Al butonu "on" tıklayın, sonra düşünüyorsun önemli olan detaylar hakkında mesaj bırakabilirsiniz ederken ödeme bitirdikten yol açacaktır. Eğer BİRDEN fazla öğe ihtiyacınız varsa, bu yüzden mağaza sayfamızdan ulaşabilirsiniz hangi KUPONU kullanabileceğiniz sepeti tüm öğeleri koymak, sonra hep birlikte ödeme yapabilirsiniz.

( Alipay ) güvenli işlem için Emanet öneririz. Emanet tüm işlemler otomatik olarak kullanılabilir olan ÜCRETSİZ güvenli ödeme hizmeti. Ödeme sadece sipariş tatmin edici makbuz onayladıktan sonra satıcıya yayımlanan bu hizmeti sağlar.

Şu anda , 3 2) Banka Havalesi) 1) Kredi Kartı ile Moneybookers 4 gibi Maestro, Qıwı Cüzdan, Solo, Carte Bleue, A., tabi tutma, 4B ve Euro6000 olarak Hoş tarafından desteklenen 5)Western Union)Diğer Yöntemler. ödeme yapabilirsiniz Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak. Ödeme hakkında daha fazla bilgi için sormak Hoş Müşteri Hizmetleri lütfen !

Alıcı Notlar:

Yer sipariş veya sipariş sayfasına mesaj bırakın ne zaman sipariş hakkında herhangi bir gereksinim, lütfen dikkat !

Fiyatımız herhangi bir gümrük vergisi veya vergi içermez. Önlemek için ya da alıcının vergi düşürmek amacıyla genellikle daha düşük bir değer beyan ederiz. PS: DHL ya da diğer ifade edebilir ücret daha fazla ithalat vergisi için bazı Avrupa Ülkeleri gibi İspanya, Almanya, Fransa, İngiltere, Romanya, Hollanda vb, hangisi dışarı kontrol etmek, çok daha iyi ve size e-EMS, EMS veya Çin Sonrası Hava Parsel için paket üzerinde 2KG.

Rusya'ya 2KG paket, Satıcının Nakliye Yöntemi seçmek için çekinmeyin, kesinlikle izlenebilir Özel hattı olarak göndereceğiz.

Eğer DHL seçerseniz ama adresinizi uzak alanlar olarak DHL tarafından ceza aldı, yerine, Fedex, UPS, TNT, EMS veya Çin Sonrası, herhangi bir ekstra ücret veya iade olmadan tarafından paket göndermek zorundayız.

Sizin memnuniyetiniz ilk önceliğimizdir. Olumlu görüşleriniz için teşekkür ederiz. Olumsuz ve tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bize e-posta gönderin. Elimizden sorunu çözmek için çalışacağız. Teşekkür ederim !

  • Yazın: Yün parlatma tekerlek hissettim
  • Marka Adı: KOÇ BRALİN
  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Grit: 3 inç, 4 inç, 5 inç, 6 inç, 8 inç
  • Model Numarası: WFW01
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.