Yeni Poker Tasarım At Dekoratif Pamuk Keten Yastık Kılıf Durumda Sıcak Satış Yastık

v98462

Yeni ürün

33.54TL 20.44TL

Etiketler: Pamuk Keten Yastık Kılıfı, keten yastık kılıfı, tasarım yastık kılıfı, Ucuz pamuk keten yastık kılıfı, Yüksek Kaliteli keten yastık kılıf, Çin tasarım yastık kılıfı Tedarikçiler.

[30567] [özel] [xlmodel] -

[30567] [özel] [xlmodel] -

[8888] [özel] [xlmodel] -

Herkese merhaba, Hoşgeldiniz, mağazamızı tercih çekinmeyin,sipariş 7 dolardan ben izlenmez emir, dikkat edin, ancak hız aynı, zamanında gelecek. Post ne hangisini seçerseniz seçin,emir 7 $ ' dan fazla izlenmiş olabilir. Herhangi bir soru lütfen bize ulaşın varsa.

Ürün Adı :Yastık kılıfı

Şekli;Kare

Desen: 2 tür seçin

Boyutu:45*45 cm

(Dolgu dahil değildir)Paketi:1 adet kapak

Lütfen Dikkat: Nedeniyle el ölçmek için, boyutu Farklı Monitör Nedeniyle 1-3 cm hata olabilir, rengini uzun nakliye Dolayı fark olabilir, eşyayı, taşıma sırasında hasarı olabilir, geribildirim önce öğe hasar varsa, pls ilki hemen bizimle iletişime geçin, anlayışınız için teşekkürler

[0000] [fotoğraf] [xlmodel] -

[30858] [özel] [xlmodel] -

[8888] [özel] [xlmodel]-Ödeme ** Emanet(Alipay);Kredi Kartı;T/T;Western Union **alıcı herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Bu kadar özgür bir vergi ve ithalat işlemlerinde düşük vergi ile alacağınız daha düşük değere sahip bir "hediye" olarak ilan edeceğiz. **Mix ürünler sipariş pacing, Alışveriş Sepeti kullanın lütfen varsa. uygun ve sadece tüm ürünler için bir kez ödeme yapabilirsiniz. Ödeme yaparken **siparişiniz adresi renk gibi özel istek varsa,pls sipariş lütfen mesaj bırakın. Gecikme konuşmak kolay gönderi hata getirecektir. Teşekkürler. ** Fırsatlar Çoğu Çin post tarafından(seçilmiş ülkeler)ücretsiz kargo ile yükseltilir nakliye. * Çin Post Hava Posta genellikle 2 ayda bazen teslimat için 15-60 gün ihtiyacı var*. Acil siparişler için uygun değil. İlgili web sitesinde bu nakliye yöntemi,ancak ayrıntılı durum olmadan Takip Numarasını girerek sevkiyat staus görüntüleyebilirsiniz.Zaman sipariş için ne zaman gerekli olduğunu hala mal almak değil,lütfen süresini uzatmak için bizimle iletişime geçiniz.Bir anlaşmazlık açılmaması için nezaketiniz için minnettar olacağız. ** Çin Post Hava Posta sadece 26 ülke Hoş listelenir, ancak hemen hemen her ülkenin ulaşmak, eğer ülkeniz listede ise, Çin post hava posta kargodan gemi için Sipariş ödemeden önce bizi bilgilendirmek için mesaj bırakın lütfen istiyorsanız, o zaman ** Hoş Çin post air mail ya da hongkong post air mail 26 ülke: ABD, İNGİLTERE, Avustralya, Brezilya, Kanada, İtalya, Türkiye, İspanya, Malezya, Fransa fiyat düzenlemesi yapabiliriz, Rusya, İsveç, Yeni Zelanda, Norveç, İsviçre, Japonya, Tayland, İrlanda, İsrail, Belçika, Polonya, Güney Kore, Avusturya, Almanya, Danimarka, Singapur. Reture & iade ** f kusurlu madde aldıktan, müşteri iade veya yeni bir değişim için talep alındığı tarihten itibaren 7 gün vardır. Eğer yanlış bir öğe satın aldıysanız, Öğeler orijinal ve kullanılmamış haliyle iade edilmelidir ve aynı zamanda orijinal kutu ve ambalajı içinde olmalıdır**. ** Aklın değişikliği nedeniyle iade veya değişim izin vermeyiz. Lütfen teklif önce bir rehber olarak sağlanan tüm açıklamayı okuyun. Her adımı doğru öğeyi gemi sağlamak için alınmış olsa da, bu açıklama farklı öğeler aldığınızda fırsat olacak. Bize ulaşın size hemen durum çare olabilir biz bu durumda soruyoruz. Sizin memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve işinize değer veriyoruz. Ödeme alındığında olumlu geri bildirim sunarız ** geribildirim Politikası. Sağlıklı bir Ali toplum teşvik için. Bizim için aynı şeyi umuyoruz. Muazzam Müşteri Hizmetleri değer, biz bunu anlamak istiyoruz. Eğer herhangi bir memnuniyetsizlik varsa, lütfen bize bir negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunu çözmek için fırsat verin. Size tatmin edici bir çözüm vereceğimizi garanti ediyoruz.

[30825] [ürünler] [xlmodel] -

[8888] [ürünler] [xlmodel] -

  • Desen: Baskılı
  • Model Numarası: XAT
  • Malzeme: Pamuk keten
  • Kumaş Sayısı: 50
  • Özellik: Non-Toksik,Eko-Dostu
  • Yazın: Dekoratif Yastık
  • İş Parçacığı Sayısı: 400TC
  • Stil: Dimi
  • Boyutu: 45x45cm
  • Marka Adı: RUBYLOVE
  • Teknikleri: Dokuma
  • Kullanın: Ev,Otel,Hastane
  • sınıf: sınıf
  • Paket Boyutu: 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.