Araba Hava Temizleme Fırçası Venedik Penceresi Çıkış Fırçanın Enstrüman Klavye Çok Amaçlı Fırça Klima

v98673

Yeni ürün

20.58TL

Etiketler: araba toz fırçası, araba fırçası, toz fırçası araba, Ucuz araba toz fırçası, Yüksek Kaliteli araba fırça, Çin toz fırçası araba Tedarikçiler.

Araba Klima Temizleme 16.5 * 4CM fırça 3.3 * 2CM Malzeme Ürün Renk: Yeşil Ürün Malzeme: Mikrofiber + pp + PE Ürün Boyutu: Fırça Fırça Enstrüman Klavye Çok Amaçlı Fırça siper windows fırçalar temizlik, mutfak teneffüs klima outlet panjur fırça Ürün Açıklaması Ürün Adı: Toz Fırçası Pencere Temizleme Outlet: pp + naylon ambalaj Ürün Ağırlığı: 50 GR Ambalaj hakkında:kıllı kolu

SSS:

Q: Ne kadar beni almak için alacak?

Bir: Normalde paket almak için 15-20 gün sürer, ama bazen taşıma sırasında ulaşılamayacak bir şey için (Brezilya 3 ay sürebilir) 2 ay sürecek. Eğer parsel başka bir kayıp ya da bir şey gibi görünüyor 2 ay içinde parsel alamazsan, bir anlaşmazlık açarsın ve sana iade ediyoruz.Anlayışınız için teşekkür ederiz umuyoruz.

S: diğer nakliye yolu seçebilir miyim?

Bir: Evet, sipariş verdiğinizde nakliye yolu seçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

S: bazı indirim alabilirim?

Bu konuda Üzgünüm. Sayfadaki tüm fiyatlar teklif edebiliriz en uygun fiyatlar. Ama mağaza sayfamızda bazı kupon alabilir. Teşekkür ederim.

S: Neden bu kadar uzun geri ödeme almak için?

A: merak etme, normalde geri iade almak 5-20 gün sürer Bilmiyorum. Eğer değilse, yardım için Müşteri Hizmetleri sormak gerekir. Teşekkür ederim.

Siparişimizi Q: gümrük vergisine tabi Olacak mı?

Her paket tarifeleri, farklı ülkelerde ve farklı tarife politikalarına tabi olabilir.Ancak, yerel yurtdışı depoları (Rusya, İspanya ve ABD) gümrük vergilerine tabi olmayacaktır. S: ben foam lance şişesi istemiyorum, ayrı kalan parçaları satabilirsiniz?

Bir: Evet, o parça satabiliriz, ama fiyat şişesi ile neredeyse aynı. Ve köpük lance bizim şişe sığacak olabilir oluşabilir. Yani tüm köpük borusu satın öneririz. Teşekkür ederim.

Q: logo olmadan şişeyi Alabilir miyim?

Bir: Evet, logo olmadan şişeleri var. Eğer 2 adet sipariş ederseniz, sizi logolu şişe göndeririz. 12 adet sipariş miktarı, logo olmadan şişeleri göndeririz. Eğer logo ile tüm şişeleri istiyorsanız, bir not bırakın lütfen. Anlayışın için teşekkürler.

Q: izleme durumunu gösterir teslim başarısız oldu, ne yapmalıyım?

Bir: bu durum İçin, kendini yerel postanede takip numarası ile paket almam gerek yoksa parsel izlemenize yardımcı personel sorabilirsiniz. Rahatsızlık için çok özür dilerim.

Parsel küçük memesi bir vidası s: Neden? Ne için?

Bir: küçük basınç contalar için(1.1 mm) memesi küçük bir vida olacak. Eğer foam lance iyi çalışıyorsa, o zaman değiştirilmesi gerekmez. Teşekkür ederim. Foam lance çalışma basıncı Ne kadardır?

Köpük lance bizim: çalışma basıncı 100-168 bar arasında.

S: köpük lance siyah ve renksiz bir farklar var?

Pirinç adaptör için: Renksiz duruyor. Ve Siyah bir plastik adaptör için duruyor. İkisi de aynı boyutta, sadece farklı malzemeden yapılır. Bu nedenle birini seçebilirsiniz.

İzleme durumu hiç de uzun bir süre değişiklik olmaz s: Neden?

Özellikle malların farklı ulaşım depolarına taşıma altında olduğunda bir nakliye şirketi, malların takip ve izleme bilgilerini güncellemek için zaman alır. Anlayışınız için umut.

Q: dijital fatura Alabilir miyim?

Bir: Evet, E-posta bize verin lütfen. Size göndermek istiyorum. Teşekkür ederim.

  • Marka Adı: MJJC
  • Malzeme Türü: Mikrofiber + PP + PE
  • Öge Yüksekliği: 3.3cm
  • Öğe Türü: Süngerler, Bezler & Fırça
  • Madde Uzunluğu: 16.5cm
  • Öge Genişliği: 4cm
  • Ağırlık: 50g
  • Madde Çapı: 2cm
  • Özel Özellikler: fırça temizleme
  • Paket Ağırlık: 0.06kg (0.13lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 17cm x 4cm x 3cm (6.69in x 1.57in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.