DİĞER/DL için %100 Orijinal Joyetech ATOPACK JVİC Baş JVİC3 1.2 ohm Uygun Atopack Penguen Seti/ Atopack Yunus Seti 5 adet/lot Vaping

v98678

Yeni ürün

79.42TL

Etiketler: joyetech joyetech, joyetech kafa, Ucuz joyetech joyetech, Yüksek Kalite joyetech kafa.

Ürün Tanıtımı (Suyu Dikey Enjeksiyon Bobini) yenilikçi Joyetech JVİC sistemi dikey suyu enjeksiyon çözünürlük benzersiz bir yöntem benimser. Özgün ve net bir lezzet olarak büyük bulutlar keşfetmek yatay bir yaklaşım olan parlak seramik bir beşik var. Seramik beşik tarafından sarılmış NiCr/SS316 bobin var. DİĞER/DL vaping için JVİC3 1.2 ohm kafa. Atopack Penguen kit ve Atopack Yunus kiti ile mükemmel bir şekilde uyumludur. 5 adet her paketi. ve Yunus seti Atopack. 5 adet her paketi. 5 adet* Joyetech Atopack JVİC3 Bobin seramik beşik Boyutu tarafından sarılmış parametreleri Bobini türü: akciğer vaping Malzeme için ağızlık için JVİC3 1.2 ohm Başkanı: NiCr/SS316 bobin:15 mm x 15 mm x 25 mm Paket Listesi:

Çalışma Süresi

Ödeme Yöntemi

1 Nakliye Politikası.Pls çift ödeme tamamlamadan önce adresinizi kontrol edin.herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsanız.lütfen en kısa sürede bize ulaşın, ya da sadece sipariş bilgilerini ilgili sol adrese mal göndereceğiz. 2.Teyel bir numara öğe sevk edilir Hoş bir kez güncellenir. Tüm siparişler genellikle ödeme yapıldıktan sonra 1-3 gün sevk edilebilir. 3.ithalat üzerine ÜCRETSİZ için vergi almak sağlamak edebilmek için,düşük bir değere sahip BİR “HEDİYE” olarak not ediyoruz.Ücret garanti edemeyiz. 4.Herhangi bir gümrük ücretleri sorumlu değiliz.vergi veya ücretleri.Daha fazla bilgi için yerel gümrük ofisi ile irtibata geçiniz. 5.60 Günlük parsel içinde almadıysanız eğer.Hemen yardım için bizimle irtibata geçiniz. 24 saat içinde e-posta cevap verecektir.

İade veya geri ödeme

1.İzleme web sitesinde izleme bilgilerini kontrol edin.

2.Mesaj,e-posta veya ticaret Müdürü lütfen bizimle iletişime geçiniz.

3.Dikkatle paketi ve öğeyi kontrol edin.

Geri bildirim

  • Model Numarası: Joyetech Atopack JVİC3 Bobin
  • Direnç Değeri:
  • Yazın: DS NC
  • Uyumlu Model:
  • Marka Adı: JOYETECH
  • Ünite Tipi: (5 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.