Win10 Uyumlu 4:14 3 14 16 İnç 4 Tel Dirençli USB Dokunmatik Ekran Panel Dokunmatik ekran

v98784

Yeni ürün

308.64TL

Etiketler: usb dokunmatik ekran paneli, dokunmatik ekran paneli, usb dokunmatik ekran, Ucuz usb dokunmatik ekran paneli, Yüksek Kaliteli dokunmatik ekran paneli, Çin usb dokunmatik ekran Tedarikçileri.

Win10 Uyumlu 4:14 3 14 16 İnç 4 Tel Dirençli USB Dokunmatik Ekran Panel Dokunmatik ekran

Not:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paket İçerir:

1 x Dokunmatik Ekran

Eğer tam bir set Dokunmatik Ekran+USB Denetleyicisi ihtiyacınız varsa, lütfen aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dokunmatik Ekran ve POS Sistemi üreticisi, ürün geliştirme ve üretim 8 yıl deneyime sahibiz. 32 inç Dokunmatik Ekran 5 inç var, sadece ne istediğinizi bize ulaşın. OEM ODM servis karşılama. Önceki öğe bağlantılar bizim Hoş güncelleştirme kuralı, tüm silindiğinden, sadece bu yeni öğe bağlantı oluşturmak zorundayız. Hoş 3 yıl geçmiş geribildirim görebilirsiniz. ----------------------------------------------------------------------------------------------------Garanti: 1 Yıl Garanti----------------------------------------------------------------------------------------- ; Her Dokunmatik Ekran gönderi etkilenen önce kritik test edilmiş ve tamamen 100% çalışır onaylayın. Lütfen sipariş vermek için çekinmeyin; Büyük miktarda hisse senedi ve 3 gün sonra ödeme teyit gemi. ----------------------------------------------------------------------------------------------------1----------------------------------------------------------------------------------------- . 4 Genel Açıklama telli analog dokunmatik teknoloji entegrasyon, düşük güç tüketimi, hafif, taşınabilirlik, maliyet etkinliği ve kompakt mekanizma kolaylığı gerektiren uygulamalar için uygundur. Uygun fiyatlı, dayanıklı ve çok yönlü, 4-Tel dokunmatik ekranlar, öncelikle mobil uygulamalar, akıllı telefonlar, PDA'lar, kitaplar, web pedleri, dijital kameralar, GPS, ve diğer tüketici veya ofis elektroniği e-olarak kullanılır.

2. Destek Sistemi

Hakkımızda: Shenzhen Mum Touch Teknolojisi Co, Ltd bir PC üreticisi Tüm Dokunmatik Ekran, Monitör, Dokunmatik ekran, Dokunmatik POS Terminali. Fazla 8 yıl içinde olan firmamız, tasarım, bir PC Tüm, Dokunmatik Ekran üretimi, Monitör, Dokunmatik ekran, Dokunmatik POS Terminali ile ilgili bir profesyonel üreticisi ve ihracatçısı. Fabrikamız 2007 yılında 5 milyon dolar yatırım ile kurulan, toplam imkanları olan 1000 metrekare üzerinde üretim hattı ve 500 metrekare Temiz Oda içinde 1500 ' den fazla metrekare vardır. Müşterilerimiz en iyi kalite ve memnuniyet ürünleri verilmesi, Şirketimizin birinci sınıf ekipman ve hammadde kullanır benimser. Geniş bir yelpazede, iyi kalite, uygun fiyat ve şık tasarımları, ürünlerimiz yaygın Sanayi açtı ve diğer sektörlerde kullanılmaktadır. Ürünlerimiz yaygın olarak tanınan ve kullanıcılar tarafından güvenilen ve sürekli ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını değişen karşılayabilir. Tüm hayatın gelecekteki iş ilişkileri ve karşılıklı başarı için bize ulaşın kesiminden gelen yeni ve eski müşterilere hoş geldiniz!

Aygıt Sürücüsü: 1.Sorunsuz teslimat yapmak için paketi için CD vardır, ve size e-posta ile sürücüleri indirmek için bir link gönderecek değiliz. Ödeme Hakkında: 1. Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme EMANET yoluyla kabul edilir. 2. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 3. Eğer etmek açık artırma kapattıktan sonra ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır lütfen bekleyiniz. Shippment: 1. Öğeleri iyi kabarmış paketleri ile dolu, 1-3 iş günü içerisinde normal süre içinde sevk edilecektir. 2. Çin post/HK post/DHL/UPS/EMS ile kargo destekliyoruz , 16-29 gün ulaşmak için izin verin. Fırsatlar arasında en HK sonrası/Çin post tarafından (seçilmiş ülkeler) ücretsiz kargo ile destekleniyor . Eğer DHL,UPS tarafından bizimle irtibata geçiniz vb yollamamızı istiyorsanız, en ucuz nakliye oranları vereceğiz. 3. İthalat üzerine vergi ücretsiz veya düşük vergi ile sipariş alırsınız sağlamak için, daha düşük bir değere sahip bir 'hediye' olarak ilan ediyorum, eğer herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır eğer olacağız. sipariş ne zaman özel gereksinimi varsa, lütfen bize mesaj gönderin. 4. Teslim Süresi: 5. 30 gün içinde ödeme öğe almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Değişim ve iade politikası: bizim teklif Hepsi %100 memnuniyet garantisi ile desteklenen, eğer memnun olmayan herhangi bir nedenle, bizim için bir geri ödeme ya da bir değişim için orijinal durum onu öğeyi Geri dönebilirsin vardır. Maddenin bize geri postalama önce, detaylı değişim ve iade talimat için bizimle irtibata geçiniz. İade öğeleri aldıktan sonra nakliye ve taşıma ücretleri hariç tüm paranızı iade edeceğiz. Geribildirim politikası: ödeme alındıktan sonra olumlu tepkiler veririz. Sağlıklı bir Ali toplum teşvik için, bizim için aynı şeyi umuyoruz. Muazzam Müşteri Hizmetleri değer, biz bunu anlamak istiyoruz. Eğer herhangi bir memnuniyetsizlik varsa, lütfen bize daha önce bize bir negatif geribildirim sorunu çözmek için fırsat verin. Her zaman çözüm vardır ve bu kesinlikle işlem bittiği yerde kötü bir geribildirim olmak istemiyoruz eminiz.

  • Yazın: Direnç
  • Arabirim Tipi: USB
  • Marka Adı: MUM DOKUNMA
  • Paket: Evet
  • Ekran Boyutu: 14"
  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Model Numarası: HNT14
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)
  • Paket Ağırlık: 1.2kg (2.65lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.