PC için dijital biçime 2017 yeni usb video yakalama easycap 4 kanallı usb video yakalama yakalama Ses video Ücretsiz kargo

v98802

Yeni ürün

137.11TL 130.25TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

PC için dijital biçime 2017 yeni usb video yakalama easycap 4 kanallı usb video yakalama yakalama Ses video Ücretsiz kargo

4 CH USB.0 Video Yakalama Kartı STK1160 yonga seti Ücretsiz kargo

Özellikleri,

NTSC formatında altında PAL formatında altında 25 fps, 30 fps 4 kanal video girişi, bir kart, maksimum görüntü/kayıt hızı vardır.

1 kanal ses girişi.

4 ekran modu mevcuttur.

Multi alarm tetikleme yöntemi, sensör, hareket, video kaybı, ve HDD alanı sıkıntısı.

Destek Programı kayıt modu, mevcut geri dönüşüm kayıt yöntemi.

.264 video sıkıştırma biçimi. 1 her kanal için ayarlanabilir 30 fps mevcut kalitesi seçenekleri kayıt 5 düzeyi ve kayıt hızı aralığı.

.Destek Çok kanallı oynatım, zaman/tarih ve kayıt etkinlikleri arama, görüntü zoom/yakalama/kaydetme/baskı/yedek olabilir.

.Web tarayıcısı üzerinden uzaktan gözetim ve PTZ kontrol desteği, dinamik etki alanı adı desteği

.PC kilitlenme önlenmesi için yapılandırılabilir otomatik yeniden başlatma fonksiyonu.

Sistem Gereksinimleri

7 Windows 2000/XP/Vista/

CPU Intel P4 Prescott işlemci,en az 1700MHz

Anakart, Intel 845/865/915 serisi

Sabit disk 80G veya daha iyi

RAM, 256M bellek veya daha iyi

Rage128 VGA, GeForce2,GeForce4,FX5200,ATI

Microsoft DirectX 9.0 C

Boş USB 2.0 bağlantı noktası

Gerçek Renk ekran Kartı

. Alipay, Batı Birliği, TT, kredi kartları, herhangi bir yerel alıcılar sunmuyoruz güvenli ödeme işlemci EMANET ile kabul edilir. Dünyada en çok ülkeye gönderiyoruz. Sipariş ödeme temizlenir sonra 1-7 iş günü ile sevk edilecektir.

.Çin Post veya Hongkong Posta Kayıt Posta ile kargo ücretsiz yapabilirsiniz öğe sunuyoruz. Genellikle, dünyanın büyük hedef için 15-25 iş günü gerekir.

.Satıcı ile onaylayın sonra UPS, DHL, Fedex veya EMS de mevcuttur. Bu yüzden zamanında almak için zaman sipariş paketi göndermek istiyoruz. .Göndermeden önce, tüm paketleri tekrar mükemmel olabileceğine sağlamak için kontrol edilecek. Genellikle, teslim süresi büyük dünya ülkeleri için 2-5 gün.

.Herhangi bir özel görev soru önlemek için, hediye olarak "" paketi İşaretle ve elimizden eğer herhangi bir özel gereksinimi varsa, sipariş ederken dikkat edin lütfen yardımcı olmaya çalışıyoruz.Herhangi bir kalite sorunu önlemek için, tüm mal sevk etmeden önce kaliteli ve sıkı inceleme altında ve

.1 ay içinde kalite için tüm mal garanti alıcı aldıktan sonra ücretsiz tamir sağlayacağız. İade nakliye alıcı tarafından ödenecektir.

.Dönmek istediğinizde önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Erkekler kusurları..lütfen Olumlu geribildirim Lütfen yardım edin garanti değildir yaptı ve aynı şeyi, eğer teslim mal ile memnun iseniz olacağız.

.Önce bize, eğer mallar ile tatmin değilseniz çekinmeyin. elimizden soru çözmek için elimizden geleni yapacağız.

.Eğer büyük miktarda satın almak isteyen yeniden bir satıcı iseniz, bize e-posta gönderin. Sizin için rekabetçi fiyat ve hizmet sağlayacağız.

  • Yazın: USB Kabloları
  • Ses Giriş: 1
  • Paket: Evet
  • Video Giriş: 4
  • Çıktı: USB.0
  • Kablo uzunluğu: 0.2 m
  • Model Numarası: stk1160 ekran kartı
  • Marka Adı: KASSEXUN
  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.