Motorsiklet gündüz farı ile Harley Davidson Touring Bisiklet Ultra Klasik Sınırlı Road King İçin Sis Işıkları Geçtikten Sürüş LED

v98817

Yeni ürün

189.99TL

Etiketler: led ışık, ışık ışık led, ışık sis, Ucuz led ışık, Yüksek Kalitede ışık led, Çin hafif sis Tedarikçiler.

Motorsiklet gündüz farı ile Harley Davidson Touring Bisiklet Ultra Klasik Sınırlı Road King Street Glide Road Glide İçin Sis Farları Geçen Sürüş 1 4.5 inç gövdeye sahip: Trike LED.4.5 inç çoğu Harley-Davidson Sis Işık için uygun. 2.Yüksek kaliteli Alüminyum Metalden yapılmıştır.renk. 2.190 Özet% Yepyeni.İyi pas direnci,dayanıklı ve güvenilir. 4.Kurulumu kolay,mükemmel orijinal konut dirseğini yerine takın. '06 123(123*70*) 4.5 inç sis lambası Özellikleri: Malzeme-Renk: siyah Kaplama: Alüminyum Alaşımlı-Araç üzerinde Yerleştirme: Ön-Boyutu:4.5 inç'16 FLHX Street Glide '14-16 Sokak FLHXXX'94 Trike-11 Street Glide-Özel FLHXS '10 Glide sonra Road King'97-'13 Electra Glide Road Glide Modeller uymuyor Uygulamaları:Ön Cam ile Donatılmış Road King Modeller Donanım Kiti 5500 Road King Modellerin Ayrı Satın alma Ek Bileşenleri Satın almak ister. Şu Anda bir ön Cam Yok,Ama ön Cam Yüklemek İsteyen FLHRS Modellerde Yükleme için Donanım Seti Ek Satın alınması Gereklidir. 1440LM*2 LED:*mobil 6pcs LED ÖMRÜ: 50000hours fazla ÇALIŞMA SICAKLIĞI: -40~55 RENK SICAKLIĞI: 6500K MALZEME: Alüminyum kalıp döküm gövde Lens:PC Dimensioms: 4.5 inç 2D*2 GERİLİM: DC 9-32V LÜMEN 4.5 inç foglight Özellikler: GÜÇ:

Hakkımızda:

Nakliye

1) Mal(DHL, UPS, FEDEX,ARAMX,TNT,EMS vb) uluslararası açık veya teslim süresi hedef bağlıdır ve nakliye yöntemi Çin sonrası hava posta ile sevk edilir.

2) İthalat vergileri,vergi ve harges madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Elimizden gümrük vergileri riskini azaltmak için çalışacağız. ama müşteri ithalat vergisi için herhangi bir parası yok. Ne kadar ihtiyacınız varsa değerli nasıl olması gerektiğini bize açıklama lütfen.

3) 3.Yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz.Telefon numarası ile bize tam adresinizi ve emin teslimat adresi doğru ve teslim olun.Ödeme yapmadan önce eğer adresinizi değiştirmeniz gerekiyorsa,lütfen önce değiştirin.

1 Garanti Ve İade. Amacımız bizimle mutlu müşteri ve keyifli bir alışveriş emin olmaktır.

2. Eğer satın alma ve toplam hizmetlerimizden memnun iseniz, lütfen bize iyi geribildirim ve sizin için aynısını yapacağız.

3. Eğer herhangi bir şekilde satın alma ile memnun değilseniz, bize sorunu çözmek için fırsat verin.

Endişelerinizi ve sıkıntılarınızı olabilir, ve en iyi bizim sorunları çözmek için çalışacağız anlıyoruz.

4. Her zaman satın alma öncesi ve sonrası bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, %100 müşteri memnuniyeti için kararlıyız.

Geri bildirim olumlu öğenin tatmin edici aldıktan sonra bize geri bildirim bırakın Lütfen. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman size yardımcı olacaktır. Eğer herhangi bir sorun varsa, hemen bize e-posta lütfen. Bize sorunu çözmek için fırsat verin. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden geleni sorunları çözmek için çalışacağız. Negatif geribildirim ayrılmadan önce bize e-posta gönderin.

  • Güç: 2D
  • Malzeme: Döküm alüminyum gövde
  • Watt: 30w
  • lum: 1440lm
  • Marka Adı: Marlaa
  • Su geçirmez: Yedi BİN
  • Yazın: 4.5" led far
  • Ömrü: 50000hrs
  • Öğe Türü: Far Montaj
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 15cm x 18cm (3.94in x 5.91in x 7.09in)

İlgili ürünler

Trending.