1 Çift Test GERİLİM 10A Ultra İnce İnce Ucu İğne Evrensel Dayanıklı tashih SMD SMT İğne Ucu Tel Kalem Kablo Açar

v98819

Yeni ürün

27.37TL 25.99TL

Etiketler: kalem kablo, Tashih, olabilmesi smd, Ucuz kalem kablo, Yüksek Kalite tashih, Çin olabilmesi smd Tedarikçiler.

Özellikler: 1.1 standart çapı muz fiş ile Multi-test Amaçlı yol, çift yalıtım.2. yüksek kaliteli ve dayanıklı PVC malzeme.Gerilim ölçmek için tashih bağlanmak, direnç..... 3.koruyucu kapak, 4 güvenlik tarafından dizayn edilmiş.EN61010 İEC61010 5 ile standartlar: Uyumlu.6 etkili prob:2.2 cm.Kablo uzunluğu: 95cm 7.Kalem uzunluğu: 15cm 8.Toplam uzunluğu: 110 cm 9.10 renk: gri.Güvenlik Seviyesi: GERİLİM, CATⅢ, 10A. 11.12 Tel İzolasyon: alev geciktirici PVC / silikon çift yalıtım.Dayanıklı, istikrarlı ve yüksek performans. NOT: 1. Yukarıda belirtilen güvenlik kategorisi daha yüksek geçerli değildir. 2. Herhangi bir hasar kullanmadan önce oluştu olup olmadığını kontrol edin. Hasarlı kabloları kullanmayın. 3. yumuşak bez ve hafif bir deterjan test probu temizlemek için kullanılmalıdır. Bu ıslatmayın

Ödeme: 1.Ödeme siparişiniz için 3 gün içinde yapılmalıdır. 2.Alipay kabul, Batı Birliği,Tüm kredi kartları güvenli ödeme processcor EMANET mücadele kabul edilir. 3.Eğer hemen ödeme yapamıyorsanız, bir düşün bence. Eğer hala bunu lütfen bir sonraki iş ve para ihtiyacınız varsa; Değilse, yalnız bırakamazsın.Umarım bir dahaki sefere ihtiyacınız olacak. 4.Tüm açıklama okuyun ve bu işlem için satın almadan önce kabul olduğundan emin olun. ödeme yöntemi Nakliye: 1.Öğe biz ödemenizi aldıktan sonra 3 gün içinde ortaya olacak, pls adresinizi ve tam adınızı emin olun. 2.Çin Sonrası Hava Posta ve ePacket ağırlığı 2 kg'dan az ve pil ve CD içermeyen paketi için en ucuz yolu vardır. Gelmesi 15-60 iş günü sürer. 3.FedEx ekspres kargo genellikle teslim seçimlerle ortaya çıkan tablo bağımlı 5 iş günü 3~alır. 4.Eğer 60 Günlük ürün almak, ve bu nedenle kontrol etmek için bize 3 iş günü verin bilmiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz. Eğer sorun buysa sana para iadesi veya yeni bir metre göndereceğiz. 5.Herhangi bir nakliye hizmeti sorumluluğu olan kazalar, gecikmeler ve diğer issuse sorumlu değiliz. AMA sorunu çözmek için size yardımcı olacağız. Anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize ulaşın. 6.Bunu ödemek için hazır olduğunuzda hızlı ürün almak için ihtiyacınız varsa,bizimle irtibata pls. Senin için başka bir İfade verebiliriz ama ücreti yanında ödenecektir. İade & İade & Hizmet: 1.Eğer ürün tanıtımı olarak değil, aynı veya transit kırılıyor. Anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize ulaşın. ( Yeniden veya paranızı geri iade edeceğiz çözüm sunacak. 2).Öğeleri aldıktan sonra herhangi bir nedenle,öğeleri memnun olmayan,7gün içinde iade ve değişimi kabul ediyoruz ve iade nakliye ücreti ödemek gerekiyor. 3.Sayacın herhangi bir sorun olursa bize ulaşabilirsiniz.çalışmıyor veya diğer kullanarak sorunu gibi. sorunu çözmenize yardımcı olacağız. 4.Bize e-posta ya da hoş bir mesaj bırakarak veya Trademanager bize ulaşabilirsiniz. Size 24 saat ve hafta sonu 36 saat içinde cevap vereceğiz. 1 çalışma süresi Amerikan zaman PM21:00-AM5:30 Geribildirim:.Statisfaction ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. 2.Eğer ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun varsa,negatif feekback ayrılmadan önce bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. En iyi biz sorunu çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız. Pls herhangi bir sorunuz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Saygılarımla nea r furture sizinle uzun vadeli iş ilişkileri geliştirmek istiyoruz.

  • Boyutlar: 110 cm
  • İşletim Modu: X
  • Ölçüm Bobin Aralığı: X
  • Çalışma sıcaklığı: 0 - 40 °
  • Ölçüm Akım Aralığı: 10A
  • Ölçme Gerilim Aralığı: GERİLİM
  • Direnç Ölçüm Aralığı: X
  • Marka Adı: HoldPeak
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Model Numarası: HP-10A
  • Ekran Tipi: Dijital Ekran
  • Kapasitans Ölçüm Aralığı: X
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Paket Boyutu: 18cm x 11cm x 3cm (7.09in x 4.33in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.