Wtsfwf Ücretsiz ST için Silikon Vakum Sac-1520 Mini 3D Yüceltme Makinesi Kargo 3D Sublime Vakum Plakaları

v98832

Yeni ürün

75.45TL

Etiketler: sayfa, levha silikon, levha, Ucuz çarşaf, Yüksek Kaliteli silikon levha, Çin levha Tedarikçileri.

Wtsfwf Ücretsiz ST için Silikon Vakum Sac-1520 Mini 3D Sublime Isı Transferi Basın Makinesi Kargo 3D Sublime Vakum Plakası

Gönderi:

Birçok kez belirttiğim gibi, (CPAM) Çin post hava posta sabit değildir, CPAM ile hızlı teslim zamanında göndermek ve hangi parsel için söz veremem. Eğer parsel beklendiği gibi teslim, lütfen öncelikle benimle temas olmamıştır eğer, benimle communite Olmadan Açık tartışma.

eğer parsel acilse,fedex,tnt,dhl,ups gibi commerican express kullanmanızı öneririz.vb.

Rusya Federasyonu için özel bir Çin post hava posta ile gönderirler normal Çin post hava posta daha hızlı olacağız.çok mal bir ay içinde gelmiş olmalı.Rusya'dan gelen müşteriler Hoşgeldiniz.

Sublime bilgi

DİY davaları gibi Resimler,t-shirt,kupalar,bu yüzden üzerinde baskı plakaları,fikrinizi gerçekleştirmek için ısı basın yazıcı makinemiz gerekir

tam süblime Ürünler ve teknik hizmeti tedarik edebilirsiniz.

1.Epson Mürekkep Püskürtmeli yerliler sizin için R230(EPSON,R270,R290,T50=L801,1390=L1800,1400 1430) resimleri yazdırmak için yazıcı.halk içinde satın.

2.süblime ısı basın yazıcı makine,tedarik edebiliriz.

3.sublime durumlarda baskı olarak,sublime durumlarda, metal kalıp,süblime mürekkep,süblime kağıt ihtiyacı,biz size sağlayabilir vardır.

4.kupalar gelince,tabak baskı,süblime bardaklar ve tabaklar,kupa ya da tabak kelepçeler ihtiyacı olan,bu ulaşım kırmak için kolaydır çünkü yerliler satın alabilirsin kelepçeler, bardaklar ve tabaklar biz vardır.malzeme,cam,seramik ve plastik.herhangi bir malzeme veya daha fazla 200degrees ayı ve katman süblime olmalı.

5.naylon veya polyester giysiler üzerinde baskı süblime mürekkep ve kağıt gerekir.pamuklu giysiler üzerinde baskı boya süblime mürekkep ve kağıt transmax gerekir.tedarik edebiliriz.

Ödeme Yolu:

Alipay öncelik olarak kabul ediyoruz,

Eğer paypal ile ödeme yapmak istiyorsanız,lütfen paypal hesabı almak için bize ulaşın

Gönderi :

Ödeme hafta içi(hafta sonları ve tatiller hariç)hoş denetimini geçtikten sonra en kısa sürede mal göndereceğiz

Gün genellikle Çin post tarafından mal gönderiyoruz,Brezilya ya da daha uzun 2-3weeks (sürecek)

Eğer acilen ihtiyacınız varsa Express'i tercih etmenizi öneririz.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz satıcı Tür Hatırlatma. Ama bazen uluslararası teslimat çok kurye şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Alıcı Koruma:

Bizim en iyi alıcı ile tüm sorunları çözmek için çalışacağız.

Genellikle, malların takip ve yerel posta temas veya mal yerliler geldiğinde yakında mal almak için express alıcı hatırlatacağız.

Ayrıca alıcı malları almak kadar teslim süresini uzatacağız.

İade ve Geri ödeme

(S) kalem alındı 14 gün içinde iade edilmelidir.Arızalı olmayan döndürür nakliye ücreti iade etmiyoruz-

Tüm nakliye masrafları alıcı sorumluluğundadır döndü

Tüm ürünler ürünü ile birlikte verilen tüm aksesuarlar ve belgeler de dahil olmak üzere orijinal ambalajı içinde iade edilmelidir. Döner uygun taşıma sırasında zarar görmemesi için paketlenmiş olmalıdır. Taşıma sırasında ürün(ler) hasar garantiyi geçersiz kılar.

Geribildirim:

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

  • Yazın: Diğer
  • Marka Adı: WtSFWf
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.