Siyah naylon anahtar Floş Tekne deniz Mandal Sifonu Çekme Mandalları Güverte Kapağı deniz donanım kolu kaldırın Slam

v98936

Yeni ürün

35.60TL 27.43TL

Etiketler: donanım kilitleri, donanım siyah, donanım kolları, Ucuz donanım kilitleri, Yüksek Kaliteli donanım siyah, Çin Donanım Tedarikçileri işler.

Ürün Açıklaması

NOT 1. Gösterilen nakliye giderleri yakıt ücreti vardır. Ama İthalat vergileri, vergi ve diğer customsrelated ücrete dahil değildir. Alıcılar (varsa) yapılan tüm ödemeler için tüm sorumluluğu.Amerika Birleşik Devletleri,İngiltere,Güney Kore,Japonya,Avustralya,Singapur gönderi EKSTRA ücret alacak

2 . Resim sadece referans içindir , Fiyatı 1 Parça

Dia Sınıf Bölüm Kodu 61mm Naylon en İYİ S01A

Karakteristik

UV siyah plastik floş mandalı sert deniz koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmış stabilize

Standart 2-İnç delik kesme uyuyor.

En popüler deniz donanım kilidi hakları saklıdır. ŞİRKET, endüstri standardı sifonu çekin mandal var. Bu UV plastik tekne mandal zorlu deniz şartlarına dayanıklı ve dayanıklı stabilize.

2-2/5" çapında standart 2" delik kesme sığacak şekilde tasarlanmıştır. Mandalların kolay iki vida montajı için talimatları ile birlikte gelir. Çekici-mount stil, bir gömme kulp gömme ve gizli montaj donanımı çekici bir görünüm mandalları bu verir.

Ayrıca büyük işlevselliği, sağlam bir his oluyor ve kolaylık kapatmak için itin. Korozif dayanıklı yapı yıllar için mükemmel görünümlü işlevsel ve onları tutar.

Bu kilitler çok sık giriş kapıları üzerinde kullanılan bir yem iyi kapaklar, kapakları,orta konsol kapı, birimlerin mücadele ve çekmece üniteleri elektrik muhafazaları olmalıdır. Aynı zamanda birçok dış kabin uygulamaları vardır. Açık yaz mutfak veya ızgara çevresinde kullanım için idealdir. Her üretim sevkiyat test edilmiş ve onaylanmış

  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Marka Adı: HAKLARI SAKLIDIR. ŞİRKET
  • Model Numarası: EN İYİ S01A
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.