Rus / Kiril yazı Dili yeşil lcd modülü Fabrikası ile ücretsiz kargo 2 adet LCD20x4 204 2002A lcd ekran modülü

v98993

Yeni ürün

150.75TL

Etiketler: modül, modül ekran, modül lcd, Ucuz modül, Yüksek Kalite modülü ekran, Çin modül lcd Tedarikçileri.

Bu ürün endüstriyel uygulamalar, yüksek güvenilirlik için uygundur.

Kalkınma detaylı bilgi ve teknik destek sağlayabilir . Pls. bize ulaşın .

Notlar

1. Görüşleriniz bizim için çok önemlidir . herhangi bir sorun Pls varsa. ilk bizimle irtibata geçin. Birlikte sorunu çözebileceğimize inanıyorum. Teşekkürler

Bize

2001 yılında LCD sektörlerinde deneyimli Ar-Ge mühendisleri bir grup tarafından kurulan fabrikamız Çin'de ve orta büyüklükteki LCD modülleri tasarım ve üretim küçük en ilerici firmalarından biri olarak kabul edilmektedir.

Ortak şirketimiz, Zafer Ses (Asya) Ltd ile çalıştık. Hong Kong, ABD, Avrupa ve diğer birçok ülkede uluslararası müşteriler için.

Katı Kalite Yönetim sistemimiz, donanımlı üretim tesisleri, yenilikçi ürün tasarımları ve iyi desteklenmiş, müşterilere kapsamlı, düşük maliyetli ve yüksek kaliteli katma değerli hizmet sağlayabilir. Laurel standart ve özel grafik, COB, DİŞLİ ve SEKME, ve çeşitli aydınlatma sistemleri için tasarlanmış modüller, karakter geniş bir yelpazede sunuyor. Uygulamalar aletleri, proses kontrol, tüketici, tıbbi, POS iletişim arasında değişir.

Küresel çevre koruma tanıyarak dünya çapında sorumluluk, Laurel malzemeleri müşterilerimize Uyumlu ürünleri RoHS.

Kuruluşundan bu yana, Laurel "iş felsefemiz olarak İşbirliği", "Yenilik", "Kalite" ilkelerini düzenledi. Gelecekte, Laurel da müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterilerine değer katacak çalışıyoruz.

İhtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçin ve uygulamalar için en iyi LCD sistemi için rehberlik edebiliriz.

Denizcilik Terimleri

1.Çin Post ve HK post Kayıtlı posta. gelmesi 15-30gün al. bir yerde çok daha fazlası gerekir! Eğer acil eğer.Pls DHL/FEDEX/TNT/EMS seçin .

2.Herhangi bir önemli görev, vergi ve masraflar için sorumluluk değiliz. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Geribildirim:

1. Tüm e-postalar 1business gün cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta kızıyor lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz

2.Bize, iyi görüşleriniz bizim için iyi bir destek olduğunu, Eğer herhangi bir sorun, pls Varsa Şirketimizin gelişimi için hayati önem taşıyan 5 olumlu yorum ve yıldız Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme, bırakabilirsiniz umuyoruz.bize ulaşın . Mağazamızda iyi bir iş gezisi var ,teşekkür Ederim !

  • Model Numarası: LC2041-BMDWH6-D02H3
  • Uyumlu Marka/Model: Yok
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.