Hp mini 331 311 DM1 DM2 HSTNN-HSTNN Q443 İçin 10.8 V 55Wh Orijinal batarya 572831-361 586029-001 572831-541 Ücretsiz kargo IBON

v99153

Yeni ürün

212.55TL

Etiketler: hp pil, HP için, hp mini pil, Hp için ucuz pil, Hp için yüksek Kalite, Çin hp mini pil Tedarikçileri.

Sipariş vermeden önce okuyun

Mal sipariş vermeden önce, lütfen dikkatlice batarya modelini kontrol edin, o kadar emin pil pieture, özellikle arayüzü gibi, Eğer belirleyin, bize ulaşın, bize batarya modelini söyle ya da bize resmini göster çekinmeyin varsa, u doğru olanı bulmak yardımcı olacaktır olun.

Resim göster 1 Bölge Soru.Bu pil malzemesi nedir? OEM yedek pil olduğunu.Özgün bir detay için lütfen bize ulaşın ihtiyacınız varsa.

2.Ne kadar süre kullanabilirsiniz?

Oem yedek pil genellikle sürer,accutally Dizüstü Bilgisayarı nasıl kullandığınıza bağlı.

Eğer sadece çizgi üzerinde belge veya sufe yazarsanız,daha fazla saat sürebilir.

Eğer film ya da oyun oynamak için izlemek istiyorsanız,daha fazla güç olmasıdır.

3.Nasıl benim laptop için doğru pil satın alabilirim?

Genellikle,pil modeline göre yargılarız.dizüstü bilgisayar modeli ya da alternatifler için onları bulabilirsiniz.

Eğer hala emin değilseniz,sadece bize ulaşın ve bize bettery eski pil resim gönderme vardı.

4.Nasıl alipay yoksa ben ödeyebilir miyim?

Genellikle,alipay kabul ediyoruz,eğer u paypal,lütfen bize ulaşın ile ödemek istiyorum.

5.Ne zaman parsel gemi olacak ve ne zaman alabilirim?

Ödeme bittikten sonra 48 saat içinde parsel gemi olacak.

Genellikle,ABD'DE müşteri 15 gün içinde(HİZMETLERİ'NİN tarafından gemi) alabilir.Farklı ülkeden başka firend 25 40day(İsveç Gönderen gemi) alacak.

6.Neden pil paketi almak benim için uzun zaman alıyor?

Hey sevgili.Pil hassas madde ve kolayca patlayabilir,bu yüzden dikkatlice kontrol edilmelidir.Bazen teslim süresi kötü hava veya ülkenize büyük tatil tarafından enfekte olabilir.

7.Eğer yanlış ürün satın alırsanız ben ne yapabilirim?

Bize geri(alıcı nakliye ücreti ödemek) gönderebilirsiniz,doğru u değiştirmek veya para iadesi yapabiliriz.

Bu yüzden sipariş vermeden önce pilin uluslararası ticaret uzun zaman alır bu yana, bu sorunu önlemek için doğru olduğundan emin olmalısınız.

8.Nasıl parsel hasarlı mı?

Parsel göndermeden önce iyi paketi olacak ve parsel nadiren bozuk.Pil postacı önünde parcle açık vardı.

Zarar görmüşse, parsel reddetmek ve bize, bu konuda dağıtım şirketi ile konuşacağız.

9.Size olumlu geri bildirim vereyim mi? Eğer mutsuz alışveriş deneyimi varsa, bunu nasıl çözebiliriz?

Sizin olumlu geribildirim eğer hizmetimizden memnun kaldıysanız çok takdir edilecektir,ve en iyi arkadaşı her sunucu için çalışacağız.

Herhangi bir soru karışık yapmak için çok özür dileriz,lütfen önce bunun yerine herhangi bir olumsuz geribildirim verme sorunu çözmek için izin verir.

Emin hatayı yansıtmak için, biz bir dahaki sefere böyle bir şey olmayacak söz veriyorum.

10.Sadece laptop pil satıyor musunuz?

Biz büyük laptop pili satışı ve dijital cameral pil,telefon kılıfı ve diğer 3C öğe listesi devam edecek.Eğer web sitesinde ne gerek bulamazsanız,bize mesaj göndermek için çekinmeyin. Desteğiniz için teşekkür ederim

1 kargo.Tüm öğeler için ücretsiz kargo ile İsveç posta/Malezya Gönderen 3 gün içinde ödeme sonra gönderilmesi, bizi offter tam Adres/tam adı/telefon numarası lütfen, yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz. 2.Takip numarası size mesaj bırakarak gönderilecektir, Eğer ürün almak istemiyorsanız bize ulaşın. 3.Eğer diğer tarafından daha hızlı express parsel yola çıkmak istiyorsanız, ekstra shippng ücreti gerekli, detay için bize sorabilirsiniz lütfen. 4.Fiyatımız herhangi bir gümrük vergisi veya vergi dahil değildir. Özellikle Alipay kabul ediyoruz, başka bir ödeme yöntemi için, lütfen ödeme yapmadan önce bizimle irtibata geçin. 1 Reture Politikası.Herhangi bir yapay hasar sorumluluk öğeleri dikkatle göndermeden önce kontrol edilecektir, bu yüzden bizim için değil. 2.Eğer yanlış ürün satın aldıysanız, geri ödeme izin verilmez, bu yüzden satın almak istediğiniz doğru pil sağlamak gerekir, doğru olanı bulmak için bize sorabilirsiniz. 3.Eğer öğeyi değiştirmek istiyorsanız, teslimat ücreti ödemek ve iade maddenin tüm orijinal ambalaj ve iyi paketi emin olun, iade veya repalcement iade madde alma sonra yapılmış olur. Alibaba itibar ve başarılı olmak için consomer memnuniyeti güveniyoruz geribildirim, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Herhangi bir unsatisfaction, bunun yerine negatif geribildirim bırakarak lütfen bize ulaşın, elimizden çözmeye çalışacağız. Eğer mal ve hizmetlerimizden memnun alırsanız, iyi feedbakc çok takdir edilecektir.

  • Uyumlu Marka: HP
  • Marka Adı: KEFU
  • Paket: Evet
  • Pil Voltajı: 10.8 V
  • Model Numarası: DM1
  • Yazın: Li-İon
  • Pil Kapasitesi: >5001 MAh
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.