2 adet Motosiklet Siyah Ok 14 12 V W Dönüş Sinyalleri Işık Spor Bisiklet Spor Supermoto ATV LED Flaşör

v99236

Yeni ürün

23.87TL

Etiketler: ATV ATV, atv led, atv spor, Ucuz ATV ATV, Yüksek Kalite atv led, Çin atv spor Tedarikçiler.

Toplam Uzunluğu ambe, benim: (82 mm) 4 3-1/ " Blub Başına LED ABS Plastik Kabuk Gövde LED C Ayak Ret kadar koli özellikler: Marka Yeni Yüksek Kalite Dönüş Sinyalleri: 2 adet Malzeme: 14 12 V DC, W 2 Tel, Siyah=Toprak, Sarı =Pozitif Uyumluluk : Olacak Evrensel Doğrudan Cıvata ile DEĞİL uygun DOT ONAYLI

Yükledikten sonra dostça bir Hatırlatma: LED ışık genellikle biraz güç, bazen kullanmak, LED ışık yanıp çok hızlı ya da değil, göz kırpma , eğer bu sorun varsa, LED ışıkları ve OLUMLU arasına koymak için YÜK DİRENCİ gerek, genelde 6 ohm DİRENÇ bir çözüm, ancak herhangi bir yük dirençleri taşıyamıyoruz , gerekirse satın lütfen, teklif için teşekkürler! yapacak gidebilirsiniz!

Paket Şunlardır:

2 Adet Sarı LED Dönüş Sinyalleri

Nakliye koşulları :

1-2 iş günü içerisinde siparişiniz sonrası net ödeme göndeririz. Tüm nakliye kargo ve taşıma ücretleri içerir.

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı VEYA Posti Finlandiya Ekonomisi ile nakliye yöntemi seçerseniz,

hedef ülkedeki lojistik bilgileri kontrol edin, lütfen bunu fark edemez.

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek maliyetleri teklif/buyg önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Detaylı bilgi ve Satıcı değerlendirmeleri

1. Eğer hizmetimizden memnun değilseniz, "MÜKEMMEL 5 Yıldız" ile (Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme) işlem ayrıntıları oranı lütfen ve olumlu bir geribildirim bırakın. Sizin için aynısını yapacağız.

2. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

Bize ulaşın

1. Eğer herhangi bir sorun varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.Her gün büyük hacimli e-postalar ele alıyoruz.

2. 24 saat içinde e-posta cevap bize izin verin lütfen.Eğer politika ve nakliye şartları ile kabul etmiyorsanız, lütfen teklif etmeyiniz

  • Öğe Türü: Dönüş Sinyali Işık
  • Marka Adı: evomosa
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: Çift
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)

İlgili ürünler

Trending.