Kadın Spor Eğitim Kadın Akademi Spor Akademi Açık Akademi Çanta Çanta Bayan Spor Çanta Spor Çanta su Geçirmez Spor salonu

v99761

Yeni ürün

163.79TL 114.68TL

Etiketler: çanta bayanlar, çanta spor, Çanta Çanta, Ucuz çanta bayanlar, Yüksek Kaliteli spor çanta, Çin çanta çanta Tedarikçi.

Not: Bu sadece çanta başka!

Tüm Molle Aksesuarı ayrıca satın alınması için gerekli

NOT 1: renk biraz fark olması, bilgisayar monitörü ayarları nedeniyle olabilir.

NOT 2: ölçüm metodu farkı İle, lütfen boyutu sapma 1-3 cm izin ver.

NOT 3: Yeni çanta sadece fabrikadan çıkıp, bu nedenle küçük bir koku olacak .

Erkek ve kadın Malzeme: su Geçirmez Bellek kumaş Renk: MAVİ,GRİ,PEMBE,MOR,SİYAH Boyutu:hakkında 25cmx49cmx25cm(HxLxW)seyahat,spor,tatil Cinsiyet özelliği: Hareket:

1. Kredi kartı geçerlidir. WebMoney. TT havale. Western Union. Qıwı cüzdan. Brezilya Boleto. Ödeme SOFORT Bankacılık.

2. Kredi kartı ile ödeme Hoş tarafından onaylanmalıdır, 24 saat sürer.

3. Ödeme başarılı önce eğer Boleto ödeme seçerseniz, genellikle 5 gün sürer.

4. Daha önce ödeme daha önce gönderme! 1. Sevgili, ödeme alındıktan sonra(iş günü) 3-10 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

2. Genel olarak, 3-5 gün içinde normal doğumdan sonra takip bilgilerini günceller ederken Satıcının nakliye yöntemi ile bu öğeleri göndereceğiz, sipariş detay web sitesinde takip edebilirsiniz.

3. Ayrıca DHL, EMS, FEDFEX, TNT veya UPS gibi hızlı nakliye yöntemi seçebilirsiniz, ancak navlun ödemek gerekir. 1. Tüm ürünlerimiz tek göndermeden önce bir kontrol edilecektir.

2. Alıcı aldıktan sonra paketi kontrol etmelisiniz. Eğer nakliye sırasında hasar görmüş ise, imzalayacak ve bizimle temasa zamanında reddetme lütfen.

3. Herhangi bir kalite problemleri varsa, bize karşı aldıktan 7 GÜN içinde sunmak detaylı bilgi lütfen, sorun onaylamak ve sonra memnun bir çözüm sunacak.

4. Eğer sorunlar yanında neden alıcılar dönüş postages sorumludur. 1. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, siparişinizi ayrıntılı değerlendirme için olumlu geribildirim ve 5 yıldız ve 5 yıldızlı bırakın lütfen. Bir zamanlar ikimiz 5 yıldız ekran göster, bir sonraki sipariş için İNDİRİM vereceğiz.

2. Eğer SNS veya Facebook üzerinde ürün bağlantımız paylaşırsanız, bir sonraki sipariş için bir hediye ya da İNDİRİM yapacağız.

3. (3 yıldız) nötr ya da negatif (1-2 yıldız) feedback ayrılmadan önce eğer ürünlerimiz memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın. % 100 sizin için herhangi bir sorun çözeceğiz garanti ediyoruz.

4. Bize olumsuz Yorum bırakmak veya bu sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce e-posta gönderin.

İletişim sorunlarını çözmek için en iyi yoldur.

  • Marka Adı: HU WAİ JİAN FENG
  • Malzeme: Su geçirmez Hafıza kumaş
  • renk: MAVİ,GRİ,PEMBE,MOR,SİYAH
  • Spor türü : Fitness
  • Kapasite: 20-35L
  • Model No.: 601#
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.