2 adet/lot 502 Süper Yapıştırıcı, Anında Hızlı Tamir Yapıştırıcı Güçlü Bağ Hızlı El kurutma Siyanoakrilat

v99788

Yeni ürün

9.26TL 7.75TL

Etiketler: 502 yapıştırıcı, tutkal anında, Siyanoakrilat Yapıştırıcı, Ucuz 502 yapıştırıcı, Yüksek Kalite tutkal anında, Çin siyanoakrilat yapıştırıcı Tedarikçileri.

Özellikler: yepyeni ve Kaliteli. 502 yapıştırıcı süper yapıştırıcı siyanoakrilat. Süper yapıştırıcı saniye içinde güçlü bir yapışma sağlayacaktır. Metal, cam, lastik, porselen, ahşap, plastik, deri ürünleri, vb için iyi.

Yeni Durum gibi özellikler: Malzeme: Hakiki Siyanoakrilat Yapıştırıcı Renk: Şeffaf Su.100% Orjinallik Garantisi! Çocukları uzak Tutmak süper yapıştırıcı Dikkatli miktarı: 2 şişe. Yüksek kalite! Parmaklarınızla dikkatli olun!!!

Paket şunlardır:

2 * Süper Yapıştırıcı

Tam adı hakkında not: Rusya post Yana yeni politika , fatura adresi ödeme yapmadan önce her alıcı tam adınızı teklif pls . Büyük işbirliğiniz için teşekkürler ! Ödeme Yöntemi sadece Emanet,Kredi kartı,Western Union kabul Ediyoruz. Açısından Standart Hizmet nakliye Çin post havayolu var,Hızlandırılmış Hizmet Çin post EMS. Hızlandırılmış Hizmet hakkında 10-15 iş günü sürüyor. (Çin EMS web sitesi) ülke Postane web sitesi tarafından izlenebilir değil. (Noel, Çin Yeni Yıl vb.) Tatil Sezonunda nakliye süresi normal süreden daha uzun olabilir. Lütfen bir gecikme olarak başka bir 5-10 gün ekleyin. Yok Vadeli getiri zihin değişikliği nedeniyle iade veya değişim sağlar. Lütfen teklif önce bir rehber olarak sağlanan tüm açıklamayı okuyun. Her adımı doğru öğeyi gemi sağlamak için alınmış olsa da, bu açıklama farklı öğeler aldığınızda fırsat olacak. Bize ulaşın size hemen durum çare olabilir biz bu durumda soruyoruz.

  • Marka Adı: SHNGki
  • Model Numarası: Siyanoakrilat Yapıştırıcı
  • Yazın: sıvı yapıştırıcı
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.