Yeni Burger maskot kostüm yetişkin boyutu karikatür jambon hamburg hamburger fast food tema anime cosplay kostümleri karnaval fantezi 2966

v99994

Yeni ürün

1 851.85TL 1 759.26TL

Etiketler: kostüm maskot yetişkin, karikatür yetişkin, gıda kostümleri, Ucuz maskot kostüm yetişkin, Yüksek Kaliteli karikatür yetişkin, Çin gıda Tedarikçileri kostümleri.

EN İYİ KALİTE ,EN İYİ HİZMETİ

**HAYIR hoş geldiniz.1 MASKOT toptan satış mağazası. Profesyonel dünya çapında toptan bir firmayız. Yüksek ürün kalitesi, makul fiyatlar, mükemmel müşteri hizmeti ve güvenilir bir kredi ayakta bizim inanç olduğunu.

**Size ürünlerimiz gibi, "Favorilerim" listenize dükkanımı ekleyin lütfen.

Gayret %100 müşteri memnuniyeti için mükemmellik en yüksek standartları korumak ve**! Beş yıldızlı olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir. Çok tatmin edici endişelerinizi ele almak neutial veya olumsuz bize geri bildirim vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

**Eğer herhangi bir sorun varsa, bize bir mesaj gönderin, 24 saat içinde e-posta cevap verecektir.

Eğer 24 Saat içinde yanıt, lütfen posta kutusunda spam kontrol edin. Ve sorun için Hoş mesaj yoluyla bize deneyin. En iyi biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Yakında geri gel ve bizi tekrar ziyaret edin!

ürün boyutu :

158cm-168cm (5.2 metre - 5.5 metre) S

168cm-180cm (5.5 metre - 9,5 metre) M

180cm-192cm (6 metre - 10 metre) L

192cm-cm (6.3 feet - 6,6 ft) XL

Cm-210 cm (6,6 ft - 6,9 ft) XXL

Ürün : yepyeni

Yetişkin Boyutu : BİR BOYUT ÇOĞU Yetişkin(180cm) 5'11"için(160 cm) 5'3"uzun boylu ve 200 lbs ağırlık UYUYOR. Eğer daha büyük ya da daha küçük boyutta ihtiyacınız varsa, lütfen bize boy ve kilo gönderin. Daha büyük boyutu için küçük bir ekstra ücret.

Birlikte verilen Aksesuarlar : baş Maskotu, maskot vücut, ayakkabı ya da ayakkabı, kapakları, eldiven, (kuyruk), vb.

(Karton değil) malzeme : Kafa: İYS. Mükemmel Görüş, Hafif, Nefes Alabilir Ve Yıkanabilir İç

Dış Kumaş : Kısa saç kadife

Astar Malzeme : POLYESTER TAFTA

Maskot Kostüm gövde Malzemesi : polipropilen pamuk

(Kafa içerir) kostüm ağırlığı : Toplam ağırlığı genellikle sadece 4-6 lbs

50*60 CM 8O*kalın kutuya Koymak paketi : boyutu: 55*55

Nemli bir bez ile temiz Nokta Temizleme Talimatları :. Kostüm birkaç kez giydim sonra tam bir temizlik için kuru temizleme mağazasının kostümü alarak öneririz

1.Kürk Kostümler El yıkama veya büyük önden yüklemeli ticari makine kullanın. Soğuk su ve hafif bir deterjan kullanın.

Asmak kuru; kuru ısı kullanmayın.

2. Köpük Kostümler El Yıkama veya kuru-sadece temiz.

Kuru asmak sadece

3.Baş döşemelik sprey köpük temizleyici veya deterjan ve nemli bir sünger Kullanın.

Su emmek ya da batırmayın

Karakteristik : 1.Malzeme baş: kafa malzeme İYS, şimdi kostüm kafa çoğu yapılmış olan karton malzeme farklıdır.

2.Işık: Genel Müdürlük, malzeme İYS, bu yüzden karton malzeme daha kafa daha hafif ve kullanıcı uzun süre giyebilir ve çok yorgun hissediyorum ve omuz var, ısrar yok

3.Kafa malzeme: İYS kafa üretmek için gelişmiş makine kullanıyoruz, daha güçlü ve yanlışlıkla grev karşılamak zaman kırmak önlemek için yeterince sert ,Kullanıcı başı çok iyi korunmuş olabilir, ama kafa karton karton parçaları tarafından üretilen, genellikle kötü gluewater tarafından agglutinated olduklarını ,kafasını bu tür çok sağlam ve parçası haline, aynı zamanda çok kolay, bu gluewater Kullanıcıya zarar, Kullanıcı mutsuz hissediyorum ya da baş ağrısı yapar.

4.Nefes ve vizyon: Kullanıcı giyer o zaman çok iyi nefes alabiliyorum, gözler ve ağız ve boyun bölgesi deliği vardır, kafa, gözler veya ağızda iyi bir vizyona sahip Kullanıcı, Kullanıcı için yeterli havalandırma var.

5. Göz net: kostüm göze plastik net, Kullanıcı gözlerine toz ya da diğerleri de değiştirebilirler.

6. Su geçirmez: İYS malzeme Su direnci olabilir

7.Kostüm için yüksek kaliteli kumaş seçtiğimiz kostüm kumaş. dış ve iç kumaş ortasında polipropilen pamuk Malzeme dolduracağız, kostüm yumuşak ve gerçekçilik yapmak.

Senin için gerekli veya malzeme veya boyutu verdiğiniz resimlere göre kişisel kostüm özelleştirebilirsiniz özel servis.

Nakliye: ürün 1-5 iş günü içinde sevk edilecektir. Genellikle EMS aracılığıyla öğe göndermek. genellikle Avustralya, ABD, Fransa, Almanya, İspanya gibi çoğu ülkeye gelmesi 3-7 gün ihtiyacı var....... Takip numarası sevk edilen mallar sonra sırayla verilecektir. Eğer toptan istiyorsanız sevkiyat birleştiriyoruz. Lütfen doğru adresi ve telefon numarası almayı unutma! Not: zamanında geldi ama bu uluslararası bir dağıtım olduğundan, nakliye süresi oldukça Kurye Şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlı olacağını umuyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz

*Eğer sipariş hakkında herhangi bir soru veya endişeniz varsa, lütfen bize e-posta çekinmeyin**. En iyi biz 24 saat içinde tüm e-postaları yanıtlamak için çalışacağız. Ancak, e-posta, hafta sonları veya tatil sırasında cevap verilecektir. 48 saate kadar uzun hafta sonu tatilinden sonra cevap almada gecikme izin ver lütfen.

** *Uluslararası Alıcılar* Lütfen Dikkat: İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Lütfen bu ek masraflar teklif / satın önce olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi kontrol edin

  • Özel Kullanım: Kostümler Ve Aksesuarlar
  • Karakterler: Çizgi Film Karakteri Kostümleri
  • Tema: Maskot
  • Öğe Türü: Kostümleri
  • Boyutu: S, M, L, XL, XXL
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Kol Uzunluğu: Tam
  • Cinsiyet: Unisex
  • Paket Ağırlık: 6.0kg (13.23lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 80cm x 60cm x 50cm (31.50in x 23.62in x 19.69in)

İlgili ürünler

Trending.