(Kullanılmış) ücretsiz Kargo KaYipHT İRAMX20UP60A,yeni bir doğrudan satın almak veya satıcı irtibata geçebilirsiniz.

v101536

Yeni ürün

102.88TL

Etiketler: Yedek Parça, Ucuz yedek parça, Ücretsiz Kargo KaYipHT İRAMX20UP60A, (kullanılmış) yeni bir doğrudan satın almak veya satıcı irtibata geçebilirsiniz..

Shenzhen Hongyer elektronik bileşenler Satış A. Ş., Ltd.

Web sitemize hoşgeldiniz, tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz

Ürün ve hizmet ve işbirliği için sabırsızlanıyoruz!

Profesyonel bir satıcı, Biz, Çin'de deneyimi on yıldan fazla var, alıcılar ürünlerimizi satın almadan önce, aşağıdakileri dikkatlice okuyun:

ÖNEMLİ: tartışmalara önlemek için. Satıcı, hem eski hem de yeni, tarafından satılan tüm ürünler sıkı kalite kontrol tabidir. Alıcı malları almak, derhal ürünü Algıla lütfen, ürün, sorunu bulmak, önce malı teslim aldıktan sonra 7 GÜN İçinde bize geri bildirim için Ürün kullanın lütfen.

Alıcı algılamazsa. ürünler, ürün hasar sonucu doğrudan kullanımı, Satıcı iade kabul etmiyor

Ürünlerin kullanımı, yüklemek için herhangi bir müşteriye satış sonrası koruma kapsamına dahil değildir. Eğer alıcı programımız ile kabul etmezse, ödeme yapmayın lütfen.

Alıcı öder sonra, varsayılan Programımıza katılıyor.

Satıcı hatırlatıyor:

1, 3-7 gün teslim süresi tanımlıyoruz, ancak çoğu durumda, 1-2 gün içinde gemi olacak.

2,Ürünler, genellikle daha fazla envanter sağlamak, daha fazla satın almak gerekiyorsa, biz sağlayabiliriz en muhafazakar arz numara, lütfen stokları değiştirmek için satıcı temas var.

3, lojistik çözümler çeşitli set alıcılara seçmekte özgürdürler. Eğer alıcı doğru çözüm bulamazsanız, programı değiştirmek için satıcı ile bağlantı kurun!

4, Tüm malların ithalat masrafları alıcıya aittir.

5, ürünlerin En güncel kod güncellendi. Tam tarih kod, her ürün, her parti, tarih kodu farklı olduğundan (ürünün tarih kodu bu fotoğraf farklı olabilir anlamına geliyor) aldığınız ürünleri tabi olacaktır. Eğer sipariş önce kesin tarih kodu bilmek istiyorsanız, lütfen bize ulaşın

6, Nedeniyle iklim ve diğer öngörülemeyen faktörler, sistemde belirtilen süre içerisinde ürünlerimizi almak değil, zaman satıcı ile bağlantı kurun, satıcı çözmeye yardımcı olacak.

7, Toplu sipariş en iyi fiyat olacak. Lütfen doğrudan satıcı başvurun

8, Eğer bileşenleri ne gerek bulamazsanız, doğrudan bizimle temasa geçiniz.

İşlem bizim için gönderilen tüm alıcılar 5-yıldızlı değerlendirme,alıcıların herhangi bir sorunuz varsa, bir mesaj bırakmak için çekinmeyin, 9, samimi, aktif olarak çözmek umuyoruz. 10,tüm alıcılar dürüst, güvenilir, adil ticaret kurallarına uyunuz. Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur, herhangi bir kötü niyetli olumsuz yorumlar ve tartışmalar hoş karşılamayız.

(Peşin T/T), Western Union,Banka Havalesi,eğer bu şekilde yapmak istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz 11,Diğer Ödeme koşulları:.

Shenzhen Hongyer elektronik bileşenler Satış A. Ş., Ltd.

Attn: Bayan Lena

Lütfen web sitesi, uygun bir kez daha bulmak için hatırlıyorum.

  • Marka Adı: KaYipHT
  • Model Numarası: İRAMX20UP60A
  • Uyumlu Marka/Model: Yok
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.