Gigabyte GTX1050 için Bykski N-GV1050OC-X GPU Su Soğutma Bloğu 1050Ti

v10735

Yeni ürün

599.31TL

Etiketler: Su Soğutma Bloğu, soğutma bloğu, gpu su bloğu soğutma, Ucuz su soğutma bloğu, Yüksek Kaliteli soğutma bloğu, Çin gpu su soğutma bloğu Tedarikçiler.

Bykski hakkında birinci sınıf üretim ekipman ve test ekipmanları, 60'dan fazla çalışanı olan, 2008 yılında kurulan, tasarım ve bilgisayar soğutma sistemi geliştirilmesi konusunda uzmanlaşmış, uygulama yıl sonra, biz sürekli olarak ürün kalitesini geliştirmek için tasarım geliştirmek, Bykski marka, kullanıcının onayı ve övgü var

Karakteristik & Özellikleri

Da Dahil olmak üzere)uyumlu Listesi Aşağıdaki modeller sınırlı değildir

Gigabyte GTX1050 OC 2G

Gigabyte GTX1050Ti OC 4G

GTX1050Ti Gigabyte Windforce OC 4G

Blok 0.5 MM mikro kanal enjeksiyon tasarım, tüm performans için tasarlanmış. (Grafik anahtarı ısıtma parçaları RAM) overclock istikrarı sağlamak için (GPU) grafik çekirdeği doğrudan soğutma, bellek.

Blok kullanarak büyük akış tasarımı, düşük zam pompa kullanabilirsiniz bile.

Yüksek saflıkta bakır tarafından yapılan ve oksitlenmeyi önlemek için galvaniz ve blok güzel yapar. Yüksek kaliteli POM malzeme kullanarak veya üst kapak blok uzun ömür ve dayanıklılık sağlamak için akrilik.

Giriş ve çıkış yönünü değiştirmek ücretsiz, kolay CF ve Crossfire sistem kurmak olabilir.

Dikkat:

1.Lütfen çift uyumluluk sağlamak için grafik kartı detay modelini kontrol edin

2.Bağlama uygun bulunmayan fotoğrafları gösterilecek.

3.Resimler sadece referans içindir, sadece ürünlerin performans ve uyumluluk garanti edemeyiz, ürün geliştirme için herhangi bir zamanda ürün tasarımı değiştirebilirsiniz.

4.Soğutma içeren alkol kullanımını yasaklıyor

5.Grafik üretim toleransları blok yükleme üzerinde belirli bir etkiye sahip olabilir, bu tür sorunları çözmek için alıcılar yardımcı olabiliriz kartı yüzünden ekran kartı blok yükleme belirli beceri ve deneyim gerektirir, ama bu döner temeli olamaz.

Seçenek:

1.(Akrilik) PMMA Üst veya Siyah Top POM, PMMA şeffaf, siyah POM POM, daha iyi mekanik özellikleri, ciddi kullanıcılar için uygun olan, özel bir yapı POM model 7-14 iş günü gerektirir.

2.Bina RGB Led veya SG Led veya Yok

Aşağıda POM üst blok

Ambalaj Listesi

1.Blok

2.2 uç x

3.1 silikon Gres Film x

4.Termal pedleri.

5.Vidalar

1 Öğeleri İle İlgili Bir Dönem.İnternet alışveriş tercihinizi bu yana, iyi bir iletişim ve mümkünse, her zaman Ali'nin mesajı kontrol edin çıkabilecek sorunları çözmek için.

2.Eğer ürünler hakkında sorunuz ya da sorununuz varsa, ya da anlaşma, lütfen bize ulaşın, ürünlerimiz, Hoş bir geri bildirim iptal, eğer iletişim olmadan sol kötü görüşlerinizi alıcı, lütfen bizim dükkanda satın, 3 işbirliğiniz için Teşekkür etme eğer tüm alıcı memnuniyetini umuyoruz.Maddenin rengi monitörde gösterilen ve gerçek rengini tam olarak aynı olamaz, lütfen anlayın

Yaklaşık 1 Kargo. Ama gümrük vergisi ödemek yok, alıcı sorumluluğundadır, eğer gümrük vergisi alıcılar iade neden olursa, kargo ücreti iade etmiyoruz.

2.Başvuru için hoş taşımacılık Haritayı tahmini zaman sadece, kimse paketi beklenen zaman içinde burada olacağını garanti edemez, ne zaman nakliye maliyetini kontrol edebiliriz, ne de Hoş, o yüzden zamanında Teslimat garantisi On-sunmuyoruz, ama alıcı taşıma sorunu sonra mal almak için veya tam bir geri ödeme almak mümkün olacağını garanti edebiliriz.

3.Mümkünse, her zaman paketleri teslim hatası olursa iade edilmez emin olmak için parselin takip numarası ile kontrol edin.

4.Eğer toplu alım, lütfen benimle temas halinde, daha makul ve ekonomik ulaşım yolu seçeceğim.

5.Bazı ülkelerde ya da bölgelerde ticaret güvenlik nedeniyle taşıma kapsamında değildir. Eğer alıcı bu ülke için öğeleri göndermek ihtiyacınız olursa lütfen benimle irtibata geçin. 1 ek ipuçları. Express gibi Brezilya/Şili gibi, üzerinden Güney Amerika'ya nakliye hizmeti vergi numarası/Telefon numarası/e-Posta lütfen ya da belki gecikme veya duraklama olacak kargo. 2. Rusya üzerinden paket göndermek SPSR alıcının e-posta ya da neden kargo gecikmesi gerekiyor

  • Model Numarası: X N-GV1050OC-
  • Uygulama: Grafik Kartı
  • Yazın: Su Soğutma
  • Soğutucu Malzeme: Bakır
  • Marka Adı: bykski
  • Bıçak Renk: PMMA Üst Blok, LED RGB, Siyah POM Üst Blok
  • Çizgiler: Yok
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.