Tignish 50 Sayfa/Çok Karışık Siyah Çiçek Su Transferi Tırnak Çıkartmalar Çıkartmalar Art İpuçları Dekorasyon Manikür Araçları Ongles

v12596

Yeni ürün

27.37TL 23.25TL

Etiketler: 50 sayfa, Tırnak Çıkartmaları Çıkartmaları, etiket çıkartma, Ucuz 50 sayfa, Yüksek Kaliteli tırnak çıkartmalar çıkartmalar, Çin etiket çıkartma Tedarikçiler.

Karışık renkli siyah sticker 50 adet Karışık Çiçek tasarım Su transferi Tırnak Çıkartmalar(tasarımı da resimler aynı değil) çıkartmaları özelliği: %100 Yeni ve yüksek kaliteli Renkli:, ayrıca Ev ve profesyonel kullanım veya tırnak cilası, UV jel, akrilik tırnaklar, diğerleri ile birlikte tırnak sanat dekorasyon için Mükemmel ev kullanımı için Uygun Salon - de Kolay DİY değişiklik olacak. Kolay 1 Mükemmel Tırnak Sanat Kullanım Talimatları: doğal veya yapay çivi Takılar üzerinde uygulamak için. İyi tırnaklarınızı yıkayın ve iyice kurulayın. 2. Çıkartma sayfasından sizin seçtiğiniz bir tasarım çıkarın. 3. Tırnak üzerinde seçilen etiket yerleştirin. 4. Bu yüzden sticker tırnak takılıyorum iyi yumuşakça basın. 5. Uzun ömürlü profesyonel manikür için etiket korumak için tırnak üzerinde bir pardesü uygulayın. 6. Şimdi güzel manikür kapalı göstermek için hazır olduğunu. Paket İçerir: 50 Sayfa Çok * Su Transferi Tırnak Etiket/. Renk Bilgileri:

1. Çok fotoğraflar ve açıklamalar sayesinde ürünün stili en iyi temsil ve renk sağlamak için çalışıyoruz.

2. Alıcı olarak satın öğenin renk, renk açıklamasını okumak ve anlamak sizin sorumluluğunuzdadır. Eğer emin değilseniz, açıklama için e-posta lütfen.

3. Maddenin gerçek rengini örneğin monitör ve ışık parlaklığı parlaklık gibi pek çok faktör neden web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

4. Lütfen dikkatli bir şekilde ürün seçmek ve teklif vermeden önce tüm soruları sor. Ödeme

Şu anda, Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro banka kartı,WebMoney ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Nakliye Hakkında:

1.Tam adı , doğru adres ve telefon numarası kullandığınızdan emin olun lütfen.

2.Tam ödeme onaylandıktan sonra 2-5 iş günü içinde stok mal göndereceğiz. Eğer ödeme yoksa, sipariş otomatik olarak kapalı olacaktır. Tüm ürünler %100 orijinal YENİ ve sevkiyat öncesi test.

3.Gemi Çin Sonrası hava posta ve İsveç posta var. Ve eğer acilen ürüne ihtiyacınız varsa tek başına (3-7gün gelmesi) hızlı kargo bedeli ödeyebilirsiniz. Lütfen bizimle irtibata geçiniz.

4.Eğer nakliye zaman içinde yok varsa, çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Senin için Postane ve gümrük ile kontrol edeceğiz. Çünkü bazen trafik sıkışıklığı ya da uçuş için gecikecektir. Bize anlaşmazlık açmayın lütfen, göndermeyi veya herhangi bir kayıp madde için geri ödeme sorumluluğu alacağız. Hakkındaki Görüşleriniz:

1.Eğer hizmet ve ürün ile memnun iseniz, ayrıntılı satıcı Değerlendirme olumlu geribildirim ve 5 yıldız, sizin için de aynısını yapacağız bekliyoruz.

2.eğer herhangi bir sorun varsa ya da değil, ürün ve hizmetlerimizden memnun, her zaman önce diğer geribildirim bizimle temas kurmaktan çekinmeyin 24 saat içinde size cevap verecektir. Teşekkür ederim! Bize ulaşın:

Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın ya da istasyondaki bir mektup gönder, 24 saat içinde size cevap verecektir. Ayrıca bizim TradeManager : cn1514389580rpgo ile sohbet edebilirsiniz. Sorular çok seviyoruz, çok sor!

  • Malzeme: etiket kağıt
  • Stil: Karışımı Farklı Tarzı
  • Miktar: 50pcs/lot
  • Öğe Türü: Etiket & Etiketi
  • Model Numarası: NST-018
  • Boyutu: 6.5CM*5.3CM
  • Marka Adı: tignish
  • Ünite Tipi: (50 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.07kg (0.15lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.